I helgen så åkte vi några timmar norrut till inget mindre än GRAND CANYON. Helt galet!! Det går inte att beskriva eller få på foto hur heeeelt GRAND det egentligen är om man inte har sett det i verkligheten. Vi åkte i alla fall dit och kollade på utsikten, tog en massa bilder och bara NJÖT!

Resten av helgen spenderade vi på att åka och hälsa på tomten i nordpolen. Dvs vi åkte på tåg i ca 15 minuter med varm choklad och kakor på något som heter polar express som är baserat på en julfilm. Det var verkligen såååå mysigt! Sen åkte vi till en massa monuments(är denna grammatik ens rätt?? Har typ glömt bort svenska). Dem bestod av ”ruiner” från native americans (befolkningen här innan Columbus upptäckte Amerika). Det var så häftigt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet faktiskt inte om jag har berättat det, men jag har en dubbelplacering i min familj. Detta innebär att jag bor med en annan utbytesstudent från EF! Hon heter Angela och är från Spanien, hon är ett år yngre än mig(alltså 16).

I början var jag väldigt tveksam om jag ville ha en dubbelplacering eller inte, om det fortfarande skulle vara samma upplevelse om ni förstår vad jag menar. Men nu efter ca 3 månader av att bo i samma rum med annan annan student, så ångrar jag det verkligen inte. Det var inte vad jag förväntat mig när jag åkte från Sverige och blev en stor förändring, men allas ”exchange-stories” är olika, och jag kommer ha en helt unik som jag kan berätta i åratal efter detta. Om det är något jag har lärt mig detta år är det att allt kommer inte bli som förväntat, men det behöver inte vara en dålig sak. Jag kan nu säga att jag har en spansk syster(och en anledning till att åka Spanien såklart)! Hur coolt är inte det???

Likes

Comments

Asså hörniiiii, favvo-tiden på året är ÄNTLIGEN här!!! Det är JUL!! Vi har klätt granen(som vi dessutom fällde ner själva efter 1,5 timmars letande 2 timmar norrut)!! Vi har dekorerat huset, och asså det är helt galet, har aldrog sett ett hus led så mycket dekorationer(men jag klagar inte, jag ÄLSKAR det)!

(Ovan är lite bilder från när vi letade träd)

Likes

Comments

Denna vecka har varit så exreeeeeeemt chill, då vi var lediga både torsdag och fredag!! Anledning till detta var att det var thanksgiving. Det är en amerikansk högtid där man upplyser saker man är tacksam för och foras ofta med familjen. I år har jag så många saker att vara tacksam över. Familj, vänner, värdfamilj, nya vänner, mitt utbytesår och listan lan vara oändlig. Och jag är tacksam för det varje dag sen jag kom hit.

Jag vill ändå passa på att tacka alla i Sverige. Utan erat stöd vet jag inte vad jag hade gjort. Till mamma och pappa som ens gjorde detta möjligt, och även fast jag saknar er så mycket att det nästan gör ont ibland så ångrar jag inte en sekund att jag åkte. Till mina ÄLSKLINGSSYSKON som jag saknar så otroligt mycket. Till resten av min familj, alla kusiner, far- och morbrödrar/mödrar, mor-och farföräldrar. Alla mina fina vänner i Sverige. Tsck för allt ni har gjort och alla gånger ni har ställt upp, ni är GULDVÄRDA.

Vi firade i alla fall thanksgiving med hela släkten på min värdmammas sida. Vi åt så mycket olika maträtter att lista upp allt skulle ta en evighet, och om jag ska vara ärlig vet jag inte ens vad hälften av sakerna heter. Men det var sååååååååååå gott Hahaha!

Likes

Comments

Det finns lite olika vintersporter här i USA som man kan välja mellan på high school. På vår skola är det mest fotboll, basket och wrestling. Jag är med i skolans fotbollslag, och om ca 2 veckor har vi vår första match!!

Dock under try-outs så skadade jag mitt knä, bra tajmingen. Men iaf så har det varit ganska besvärligt under de senaste veckorna med mitt knä. Måsta ha is på det ca 3 ggr per dag(inkl. Före och efter träning). Sen har jag en massa övningar jag måste göra varje dag också. Det blir bättre men det kommer ta ett tag vilket SUGER, men aja.

Mitt lag är i alla fall asnajs(för det mesta). Är jättetaggad på att spela denna säsong, så får vi se hur det går. Puss<3

Likes

Comments

Asså detta e helt sinnes sjukt?? Asså de senaste veckorna har verkligen FLUGIT förbi? Får så himla mycket ångest när jag inser att nästan en tredjedel av mitt år har gått förbi. Vill helst vara att tiden ska stanna, men har samtidigt så jävla mycket kul framför mig just nu!!

Likes

Comments

Så igår var vi på en halloween fest! Detta var ett event där ef var värd, och alla utbytesstudenter kom med dess värdfamilj! Vår familj hade ett tema med våra kostymer: skönheten och odjuret!! Jag var lumiere(ljusstaken hahaha), sen hade vi klockan, rosen, odjuret, gaston och hans partner, och såklart Belle! För det mesta är ef-event ganska tråkiga då det är mest småprat om typ hur skolan går osv i 3 timmar hahaha, men det blir vad man gör det till helt enkelt och tillslut blev det en bra kväll!

Likes

Comments

Idag åkte vi upp norr en timme eller två för att gå på en Pumpkin patch. Det var basically en farm som har en festival för att samla in pengar, sen kan man gå ut på pumpa-fältet och välja ut en pumpa(för halloween dvs). Så himla mysigt och så kul!!! Efter det åkte vi in till Prescott och åt en så himla mysig middag❤️ Och eftersom att vi åkte norrut så var det lite kallare än vart kag bor, så idag var det ”bara” 28 grader på dagen när vi va på festivalen.

Sammanfattning: en härlig dag med en härlig värdfamilj!!

Likes

Comments

Kom precis hem från en sån himla fantastisk resa i Mexico!! Hade verkligen så kul, vi var i Puerto Peñascö (Rocky point). Vi basically låg på stranden i 3 dagar. Aa förutom massage på stranden, jet skiing, tubing, åka båt vid delfinerna, kvälls-brasor och en massa god mat det vill säga.

(Obs, fler bilder kommer hahah)

Likes

Comments

Så igår har vi HOMECOMING!! Detta är ungefär som en bal, bara lite mindre formellt(då alla har korta klänningar, och ingen middag). Hela grejen bestod endast av 3 timmar dansande!(klagar ej) I alla fall, min dejt var en av mina närmsta vänner Kaylie(efter liiiite för mycket drama mellan mig och en annan kille, om jag ska vara ärlig hahah). Efter så åkte vi till sonic å köpte glass, ett perfekt avslut till kvällen❤️

Anyways, idag(söndag) är planerna att gå till kyrkan med familjen och sen ska vi packa för på måndag drar vi till MEXICOOOOOO!!!

Likes

Comments