Jag och Sarah(den andra norska utbytesstudenten)

I lördags landade vi i ARIZONAAAAA!! Min välkomstfamilj(som ni ser på bilden) är så himla GRYM! De senaste dagarna har vi mest varit på target, fixat amerikanska nummer, badat i poolen och typ ätit mat hahaah. Det har dock varit så himla varmt, (alltså typ 40+)! Dock är det något som kallas monsunsäsong just nu, vilket innebär att nästan varje kväll är det typ storm! Det regnar så GALET mycket, man kan nog bäst beskriva det som om man blir blötare snabbare i regnet än i dushen!

Hoppas ni alla har det jättebra i Sverige(eller vart ni än är), puss

Likes

Comments

Okej guys, första inlägget?¿ I denna blog kommer jag skriva om mitt utbytesår i USA(TAGGA!!), so enjoy i guess<3

Så information hittills: Just nu är jag på welcome days (3 dagar i New york med en MASSA andra utbytesstudenter). Jag ska till en stad som heter Buckeye, i Arizona. SJUKASTE STORYN THO: När vi fick våra roomates på welcome days så skulle jag dela rum med en norska. Så först insåg vi att vi ska bo i samma stat(!) sen samma stad(!!) och sen samma HUS(!!!). Vi ska alltså bo med varandra?? Så jävla sjukt! Dock är detta bara min välkomstfamilj (alltså temporär familj tills jag fått min permanenta), but still tho hahah.

Skolan jag ska gå på heter Youngker High School. Dör går det ca 1500 elever. Maskoten är roughriders. Den är sååååå fiiiin, jag är så taggad på att börja skolan(trodde aldrig jag skulle säga det hahah).

Men iaf, hoppas verkligen att ni kommer vilja följa mitt år i staterna, puss på er<33

Likes

Comments