Idag åkte vi upp norr en timme eller två för att gå på en Pumpkin patch. Det var basically en farm som har en festival för att samla in pengar, sen kan man gå ut på pumpa-fältet och välja ut en pumpa(för halloween dvs). Så himla mysigt och så kul!!! Efter det åkte vi in till Prescott och åt en så himla mysig middag❤️ Och eftersom att vi åkte norrut så var det lite kallare än vart kag bor, så idag var det ”bara” 28 grader på dagen när vi va på festivalen.

Sammanfattning: en härlig dag med en härlig värdfamilj!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kom precis hem från en sån himla fantastisk resa i Mexico!! Hade verkligen så kul, vi var i Puerto Peñascö (Rocky point). Vi basically låg på stranden i 3 dagar. Aa förutom massage på stranden, jet skiing, tubing, åka båt vid delfinerna, kvälls-brasor och en massa god mat det vill säga.

(Obs, fler bilder kommer hahah)

Likes

Comments

Så igår har vi HOMECOMING!! Detta är ungefär som en bal, bara lite mindre formellt(då alla har korta klänningar, och ingen middag). Hela grejen bestod endast av 3 timmar dansande!(klagar ej) I alla fall, min dejt var en av mina närmsta vänner Kaylie(efter liiiite för mycket drama mellan mig och en annan kille, om jag ska vara ärlig hahah). Efter så åkte vi till sonic å köpte glass, ett perfekt avslut till kvällen❤️

Anyways, idag(söndag) är planerna att gå till kyrkan med familjen och sen ska vi packa för på måndag drar vi till MEXICOOOOOO!!!

Likes

Comments

På lördag ör det HOMECOMING!!! Homecoming är typ som en bal, bara lite mindre formell. Så hela denna vecka är fylld med aktiviteter, exempel vis spirit week. Spirit week innebär att man har olika teman varje dag som man klär ut sig till.

Måndag var class colors(och eftersom jag ör senior så har jag på mig svart) som ni kan se på bilden nedan!

Idag var det TidalTuesday (strandkläder basically). Har tyvärr ingen bild, men nästan hela skolan(inklusive jag) gick runt i solglasögon och lösa svala kläde Hahaha.

Imorgon är det WackyWendsday, men kommer inte klä ut mig för är inte ens i skolan en timme pga har en utflykt(Update kommer).

Likes

Comments

Rubriken beskriver ganska bra hur min asgrymma helg såg ut!! I födelsedags present fock jag av min värdfamilj i present att gå till escaperoom, vilket innebär att man blir inlåst i ett rum, vi har en timme på oss och man måste ta sig ut. Det finns olika rum man kan boka, vårt bestod av att vi var FBI-agenter som måste stoppa en ”nuclear holocaust” och the cherry on top: VI KLARADE DET!! Efter vi räddat jorden från en nuclear holocaust, så åkte vi allesamman till en bilpark där det var en foodtruck festival!! Så grym stämning, det fanns ett band som spelade musik, det fanns najs människor men såklart också NAJS MAT!!

Idag(söndag) så gick vi på en amerikansk fotbollsmatch! Vi fick biljetterna från EF, vilket är fett najs med tanke på att dem biljetterna är väldigt dyra!! Dock blev matchen ganska hetsig mot slutet, då några fulla idioter dödshotade(inget seriöst hot, men det var jävligt läskigt, personerna var EXTREMT aggressiva) min värdmamma och IEC(kontaktperson). Det slutade med att vi alla som var runt omkring från ef behövde lämna för att ef ansåg att det inte var säkert styck var där längre. MEN å andra sidan, ingen blev skadad mer än att min mamma fick öl spilld på sig, OCH så vän Arizona Cardinals(såklart)!

Sammanfattning: En GRYM helg!!

Likes

Comments

Jag tänkte bara berätta lite om min skola som jag går på här i USA, och hur det är.

Akademiskt sätt är skolan JÄTTEENKEL(fast kan bero på att jag endast har chill lektioner), den här veckan var första gången jag gjorde sen jag började skolan för två månader sen(och har faktiskt A i varje ämne hahah).

Den största skillnaden är nog ”High School spirit”, vilket innebär att alla ÄLSKAR skolan man går på. Vi gpr på matcher för olika sporter, vi har spirit weeks där alla klär ut sig efter dagens tema och en MASSA asroliga grejer. Skolan här är inte bara vakna tidigt, gå på lektioner, gå hem, plugga, som i Sverige. Här innebär det sååååå mycket mer, vilket är så himla fantastiskt att uppleva! Min skolan har maskoten ”rough rider”, vilket är typ en häst, och färgerna vi har ör grön och svart(så allt är typ i dom färgerna när vi gör något).

Likes

Comments

Okej, så det har vart några veckor sen sist. Detta beror på att det har varit sååååå mycket drama med min värdfamilj. Vad som faktiskt har hänt känner jag mig helt enkelt inte bekväm med att skriva om(vilket också är anledningen till jag inte uppdaterat bloggen), men iaf: jag behövde byta värdfamilj vilket gick till extremt dramatiskt så behövde jag flytta in i en ny värdfamilj, som endast skulle vara temporär tills jag hittat en ny värdfamilj. Iaf så passade jag och denna temporära så bra att dom frågade mig ville vara deras permanenta student. Huuur braaa???? Iaf så består min nya familj av mina två värd föräldrar Stephanie och Heith, vårdsyster(6 år) Zoey, värdbrorsor(8 och 2 år) Zekaia och Zeiden. Trivs så himla mycket bättre nu, och har en massa spännande grejer som händer so jag nu kan uppdatera om(exempel Homecoming-dans och resa till Mexico).


Iaf, tills nästa inlägg, PUSS PÅ ER. Hoppas ni har det bäst i Sverige(eller vart ni än befinner er)<33

Likes

Comments

Jag och Sarah(den andra norska utbytesstudenten)

I lördags landade vi i ARIZONAAAAA!! Min välkomstfamilj(som ni ser på bilden) är så himla GRYM! De senaste dagarna har vi mest varit på target, fixat amerikanska nummer, badat i poolen och typ ätit mat hahaah. Det har dock varit så himla varmt, (alltså typ 40+)! Dock är det något som kallas monsunsäsong just nu, vilket innebär att nästan varje kväll är det typ storm! Det regnar så GALET mycket, man kan nog bäst beskriva det som om man blir blötare snabbare i regnet än i dushen!

Hoppas ni alla har det jättebra i Sverige(eller vart ni än är), puss

Likes

Comments