Godmorgon på er, var ganska pigg imorse så det var skönt. Påväg till skolan nu så är där tidigt, hehe. Lång dag i skolan idag och sen efter den får vi se vad jag hittar på, kram på er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er, skolan idag gick hyfsat fort så det var skönt. Slutade tidigt och jag och Carro sprang till vägen för att komma på bussen hem. När jag var hemma satte jag mig i soffan och kollade på the originals. Sen klockan 19:45 var det träning men vi var inte så många, alla är sjuka... När jag kom hem tog jag en macka och sen hoppade jag in i duschen.
Imorgon ska vi betala in till säfsen och kassan öppnar tidigt och då ska man vara där, lite tradition typ, ahah. Så wilmas mamma kör in oss. Men vi hörs imorgon, godnatt på er!!

Likes

Comments

Heej, stressade jättemycket på morgonen idag men som tur hann jag. Nu på morgonen har vi syslöjd och sen hkk så det är chill. Slutar tidigt idag och då tar jag nog bussen hem, sen på kvällen ska jag även tränaa, kramisar


Likes

Comments

• Utvecklingssamtal efter skolan

• Snabbt hem för att träna handboll

• Möte med fotbollen

• fotbollsträning

Sådana här dagar är det bästa för mig, hehe. När jag både får träna handboll och fotboll, det är underbart.

Likes

Comments
Likes

Comments

Hej på er, vann matchen med 18 bollar eller något så det var väl bra. När jag kom hem stack jag upp till hallen och kollade innebandy med Daniel. När den var slut gick jag hem och satte mig i soffan och kollade tv. Jag är hur trött som helst och inte alls pepp på skola imorgon... Men hoppas ni har haft en bra dag, puss!!

Likes

Comments

Jag glömde helt bort att skriva igår. När vi skulle spela match igår så hade såklart strömmen gått, efter många om och men ställdes matchen in för att strömmen inte kom tillbaka, jag var hur sur som helst. Åkte hem igen med Wilma och då kommer strömmen på och jag får då veta att vi ska spela matchen och jag blev så glad så jag började skrika, ahaha. Vi vann iallafall matchen med 38-8. Spenderade sedan hela kvällen med Wilma och det vsr hur kul som helst. Imorse gick vi upp halv tio eftersom jag samlades klockan kvart i elva. Nu sitter jag i bilen för att spela ännu en match mor Borås, kram på er!!


Likes

Comments

Godmorgon på er, idag vaknade jag halv till då jag satte mig framför tvn direkt. Gick upp och åt frukost och snart ska jag göra iordning mig. Om en kvart kommer Wilma hit och sen klockan ett drar vi oss mot hallen där det är dags för match, Wilma ska spela med oss idag, heheheh. Men hoppas ni får en bra dag, kraaam

Likes

Comments

Hej på er, denna fredag har varit både seg men ändå ganska chill. Sista dagen i skolan idag och sen på måndag börjar vi som vanligt, alltså då börjar vi på fjärilskolan och går enligt schemat igen. När jag kom hem från skolan så tog jag bort julen och städade kaninburen. Nu sitter jag framför tvn och snart ska vi nog äta något gott, mums!!

Likes

Comments
Likes

Comments