I helgen har ja egentligen inte gjort mycket alls tagit det lugnt och pluggat mesta dels. Igår passade ja mest på att vila efter lite jobbande , tog ett långt bad och hade lite mini spa helt enkelt. Måndag segare än någonsin då vi slutade senare och jag sitter på bussen Påväg hem nu suck men men, ska försöka få ett tal klart inför imorgon (!!) när ja kommer hem sen bara vila efter denna sega start på veckan.

Take Care

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lördag : vaknade vid 8 och kunde absolut inte somna om trotts att jag la mig ganska sent dagen innan tror det kan ha att göra med att jag går upp vid 6 varje morgon i veckorna så är väl lite smått "förstörd" av det. Tog en låång promenad med mamma och pappa imorse så skönt. Sen tog jag (tro det eller ej) äntligen första moppeturen för i åt tjoho haha, det blev en sväng till gymmet för ett rygg och mag-pass. Just nu sitter jag hemma i min ensamhet och kollar talang då mamma och pappa är iväg på middag. och imorgon väntas jobb och pluggande!

Take Care

Likes

Comments

Godmorgon fredag!! Bästa dagen på veckan , sitter i skrivande stund på bussen mot skolan , och det är sol ute huuur skönt? Dock inte super varmt heh, men det hindrar inte mig från att ta på sig vår jackor o kappor. Ikväll väntas kalas för kusin annars är inte helgen alls planerad,skönt!

Take care

Likes

Comments

Under veckans gång har jag hunnit varit och kollat på syster när hon var på uf-mässa, haft en färg kund vilket var super kul,Fått ett super kul besked om sommarjobbet, haft ett utvecklingssamtal och lunchat med mamma , blev sen ledig resten av dagen så då passade jag på att ta en ridtur.

Likes

Comments

Medans jag inte uppdaterat här har jag hunnit införskaffa en ny mobil det är en iphone 7 och ooojjj såå nöjd och tacksam över denna! Det var dags för en ny då min tidigare mobil var kraschad och inte jätte fungerande. Igår passade jag på att ta en ridtur i det jätte fina och varma vädret, (behöver vår nu nu nu) Senare igår väntades lite smått shopping och bio i Västerås såå mysigt. Och idag en helt vanlig söndag med "jobb" och sen bara ta det lugnt.

äntligen ny vecka imorgon skönt!

Take care

Likes

Comments

Hej på er!! Torsdag vilket innebär En dag kvar till bästa dagen på hela veckan.Nu i veckan har jag hunnit bocka av träningspass , plugg och en mys kväll hos storasyster . Idag väntas en kortare skoldag då jag slutar lite tidigare för att gå på intervju , såå pirrigt men kul!

Take care

Likes

Comments

Hej på er!! hoppas allt är bra med er, Med mig är det toppen och jag kunde inte fått en bättre start på denna vecka! Vart i salongen hela dagen och hjälpte först en kompis med en färg kund det blev verkligen såå fint och hon blev super nöjd så kul! Åkte sen till gymmet för ett rygg och mag pass som gick bättre en förväntat när jag haft mitt lilla uppehåll. Fick också hem mac's prep and prime har tidigare bara provat deras mineral mist som jag vart såå nöjd med så har höga förväntningar på denna produkt nu!!

Men höjdpunkten på dagen var ändå beskedet om att jag ska få gå på intervju angående ett sommarjobb jag sökt, såå kul! Har ni sökt något jobb i sommar?

Take care

Likes

Comments

Hej på er! igår blev det ingen uppdatering då jag tog vara på dagen , först i vanlig ordning som jag skrivit i varje inlägg denna vecka haha en morgon promenad med willa. Sen en liten del plugg då jag insåg att jag inte sparat en inlämnings uppgift som ska in efter lovet,,,, bara att börja om. Det blev sen en ridtur i solen med favorit kilen. När mamma och pappa kom hem bar det senare iväg för lite ute middag och lite smått shopping Mysigt! idag blev det lite jobb och har också packat lite smått inför morgondagen då det väntas en hel dag av skidåkning med familjen.

Take Care

Likes

Comments