Hej på er! äntligen helg och jag vaknade idag redan vid halv 8!! kunde absolut inte somna om och var pigg, skönt ändå! Mina planer för dagen är att städa i ordning på rummet och sen ta en sväng till stallet , åker senare hem till Rasmus då vi ska se IT ikväll Usch Är inte super taggad haha, Men men , har haft en bra vecka ändå och fått några färgningar gjorda på salongen i skolan så kul att en liten färg förändring eller klippning kan göra någon så glad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För ca 1 månad sen köpte jag denna lilla mini skrivare. Hade hört talas om den mycket innan och jag har alltid letat efter nån typ av skrivare men har lixom inte velat ha en super stor utan nån smidig som man ändå kan ha på rummet och denna var precis den rätta!!!! Det ända man behöver köpa till är fotopapper alltså inga färgpatroner eller liknande vilket också är super smidigt.

Jag älskar bilder och särskilt när man kan skriva ut dom och spara! Jag har börjat med att sätta in alla bilder i en foto-bok och det är bara kul att öppna den och blicka tillbaka ibland.

STORT TIPS!!

Ni hittar den Här

Likes

Comments

Hej på er! (oj oj oj!!!!) Vad längesen jag var inne här och ja en skrev eller uppdaterade, kan säga nu att min saknad verkligen har kommit tillbaka. Har mestadels jobbat heeela sommaren men på min ända lediga vecka i sommar åkte familjen + Rasmus till gotland vilket var behövligt och mysigt , så har i detta inlägg försökt summera min sommar fast i bilder , trots att ja knappt märkt av lovet haha

hope u like it

Likes

Comments

En mysig kväll för att fira 2 super tjejer som bestod av skratt o prat i määängder, Har hunnit med lite shoppingrundor ,och oxå solat , Hur härligt?

Nu har jag också snart haft en hel veckas praktik och om En vecka (!!!!!) Är det sommarlov , vilket är väldigt väldigt välbehövligt. hoppas allt är bra med er!!

Likes

Comments

Efter att ha gått upp 05:00 hela helgen så ska det bli skönt med iaf lite sovmorgon. Första arbetspassen är avklarade och jag är mer än trött, men det har verkligen varit så kul.
Har ju också mitt andra jobb hos moster som även var idag så helgen har bestått av jobb jobb & jobb.
Men nu väntas en kort vecka ska bli så skönt!!

Likes

Comments

Systers bal igår. Hon var så så så fin, precis som alla andra med sina fina prinsess liknande klänningar! Inte bara att hon var super fin utan att hon även blev " prom Queen" bäst

kan inte mer än längta till min egena bal!

Likes

Comments

Tomt här igen på ett bra tag, men som jag sagt förut så bloggar jag också när jag känner lite för det och vill inte känna någon press med bloggen. Känner att jag redan haft hög press med skolan och alla prov som varit senaste veckorna. Men igår var det sista men också jobbigaste nationella matte.

Vi hade alltså matte hela dagen vilket vart alldeles för mycket för mig så i slutet av dagen resulterade det i tårar och över trötthet. Men men, Nu är det äntligen bara några veckor kvar av skolan så det ska bli skönt med lov och lite ledigt. På fredag väntas systers bal vilket ska bli super kul att se och ska ta massvis bilder som kommer upp här senare.

Take Care


Likes

Comments

Hej på er! länge sen sist : ja , ursäkter varför : nej

Hoppas allt iallafall är bra med er och att ni hade en bra lång helg, Min lång helg har varat ända fram till nu då jag haft feber och heeelt svullen hals usch...och som några av er vet är det värsta ja vet att missa saker i skolan och har verkligen panik över att komma efter i saker.

Missade igår ett nationellt prov vilket jag som tur är ska få göra om vid ett annat till fälle (men ändå) Därför blir det en gammal bild från när jag var något friskare då jag inte heller hunnit tagit så mycket bilder.

Men men, ska försöka pallra mig iväg till skolan på fredag om jag känner mig bättre. Min valborg annars bestod av lite firande och fest med vänner även om det ej blev som vi tänkt oss hade jag kul med mina närmsta och fina tjejor!!


Take care

Likes

Comments