Efter att ha gått upp 05:00 hela helgen så ska det bli skönt med iaf lite sovmorgon. Första arbetspassen är avklarade och jag är mer än trött, men det har verkligen varit så kul.
Har ju också mitt andra jobb hos moster som även var idag så helgen har bestått av jobb jobb & jobb.
Men nu väntas en kort vecka ska bli så skönt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Systers bal igår. Hon var så så så fin, precis som alla andra med sina fina prinsess liknande klänningar! Inte bara att hon var super fin utan att hon även blev " prom Queen" bäst

kan inte mer än längta till min egena bal!

Likes

Comments

Tomt här igen på ett bra tag, men som jag sagt förut så bloggar jag också när jag känner lite för det och vill inte känna någon press med bloggen. Känner att jag redan haft hög press med skolan och alla prov som varit senaste veckorna. Men igår var det sista men också jobbigaste nationella matte.

Vi hade alltså matte hela dagen vilket vart alldeles för mycket för mig så i slutet av dagen resulterade det i tårar och över trötthet. Men men, Nu är det äntligen bara några veckor kvar av skolan så det ska bli skönt med lov och lite ledigt. På fredag väntas systers bal vilket ska bli super kul att se och ska ta massvis bilder som kommer upp här senare.

Take Care


Likes

Comments

Hej på er! länge sen sist : ja , ursäkter varför : nej

Hoppas allt iallafall är bra med er och att ni hade en bra lång helg, Min lång helg har varat ända fram till nu då jag haft feber och heeelt svullen hals usch...och som några av er vet är det värsta ja vet att missa saker i skolan och har verkligen panik över att komma efter i saker.

Missade igår ett nationellt prov vilket jag som tur är ska få göra om vid ett annat till fälle (men ändå) Därför blir det en gammal bild från när jag var något friskare då jag inte heller hunnit tagit så mycket bilder.

Men men, ska försöka pallra mig iväg till skolan på fredag om jag känner mig bättre. Min valborg annars bestod av lite firande och fest med vänner även om det ej blev som vi tänkt oss hade jag kul med mina närmsta och fina tjejor!!


Take care

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er och glad påsk! Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej lite små förkyld men det funkar. Medans mina glesa små luckor här inte uppdaterats har jag egentligen inte gjort mycket under veckan, vart hemma med willa, Vart i stallet, spenderat tid med lite tjej kompisar och igår kalas för farfar, lugnt och skönt helt enkelt. Och kvällens planer är att faster och kusin kommer över för lite påskmiddag mysigt!!

Take Care

Likes

Comments

Hej på er! Hur skönt är det inte med helg men något som jag längtat ännu mer efter är ett välbehövligt lov, Har egentligen inte super mycket planerat men alltid skönt att vara ledig. Har passat på att ta en lång ridtur i det fina vädret som har varit i helgen, och idag var det kalas för syster och William alltid kul att träffa släkten. Just nu sitter jag och väntar på att en favvo serie ska börja : Frikänd!! en norsk / svensk drama serie Stort tips!! Verkligen höjdpunkten på söndagar.

Take care

Likes

Comments

Igår vart skoldagen något längre då vi var kvar till ca kl 7 på kvällen med klassen, vi blev frågade att komma och styla hår till invigningen för nya sporthallen här i Eskilstuna då det var Guifs första match på nya arenan .det var super kul och vi alla hade jätte roligt. Idag väntas en kort dag då ja slutar redan kl 11!!
Och idag fyller även världens bästa stora syster år! Stort grattis💗

Likes

Comments

Det har stått stilla här alldeles för länge nu, en paus som kanske var behövlig för att finna ny inspiration och motivation, ni vet sådär som man behöver ibland. Har hunnit med att glass i solen och passat på att njuta av den så mycket som möjligt , en mys kväll med mina tjejer, lite Klippningar här hemma, och i måndags hade vi egen hårvård i salongen så det fick bli nya fräscha slingor.
I skrivande stund väntar jag på bussen för att sen gå en kort skol dag alltid lika skönt.

Hoppas allt är bra med er!
Take care

Likes

Comments