View tracker

Usch känner mig tröttare än någonsin .. tisdagar är alltid värst, kommer hem så sent. Men men , lite positivt är ändå att det gick bättre än förväntat på ett matteprov yey!

Mående annars är ändå helt okej , ni vet inte sådär 100% vilket är okej att inte vara. Men jag hoppas att det vänder snart , får ändå jullov redan nästa fredag(!!!) så skönt

Take care

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja long time no see , eller vad söger ni? Har bara verkligen inte haft motivation till att blogga och av det blir det bara dåliga inlägg tyvärr , men under tiden bloggen har stått stilla har jag hunnit med lite roligheter, vart på en rolig fest med massa underbara vänner , varit i systers lägenhet och julbakat lite, och allt där emellan - skola. Hoppas allt är bra med er1

Likes

Comments

View tracker

Att ha studiedag en fredag var verkligen inte helt fel, med lite sovmorgon så gick jag ut i regnet med favvo vovven , sen en storstädning av rummet. Vid 2 tiden åkte jag in och träffade mathilda för lite bae time , sushi mys och shopping , vi var ju inte direkt ensamma bland all rea idag!! hittade lite som fick följa med hem. Resten av helgen är inte jätte planerad.

take care

Likes

Comments

Denna lilla pryl har gått och blivit min stora favorit, jag tror många hört talas om den, det är en rengörings borste som verkligen rengör på djupet, man tar bara sin sminkrengöring eller skrubb och har på ansiktet sen använder man denna. Det är en liten vibrator i så det masserar ansiktet och rengör. Jag använder den morgon och kväll och tycker den funkar super!! fick den i present men det är verkligen en perfekt julklapp!

Likes

Comments

Redan onsdag?!? Känns som det har gått så fort, och denna vecka kommer kännas ännu kortare då vi är lediga på fredag!! Igår hade jag en inbokad nageltid efter skolan, gör inte alls naglar ofta så det är alltid kul att få dom sådär extra fina ibland.
Mitt mående annars är bra, förutom min trötthet som ständigt uppstår dock vet jag ej varför ..
Sitter i skrivande stund påväg till skolan , onsdag vilket innebär kort dag alltid lila skönt!

Take care

Likes

Comments

Blev väckt med sång , frukost på sängen och fina presenter. Senare på dagen igår kom släkten och firade mig, Så otroligt tacksam för alla fina presenter och för all uppvaktning!!

Likes

Comments

Ännu lite mer tips på julklappar, tycker dessa är så kul att göra och det är kul att kolla på andras tips också så man får lite inspiration!!

Likes

Comments

Idag har jag verkligen känt mig sådär övertrött , ni vet så trött så man skrattar åt allt , och nästa stund höll jag på att somna på lektionen...Men den sömnen kom på bussen hem istället hehe. Bockade av ett träningspass och la mig sen i varmt bad med hårinpackning , sån där ta hand om sig själv kväll (behövligt) i dag har jag haft en riktig tänkar dag om allt möjligt egentligen , men mesta dels allt som hänt på sistone och då vill jag egentligen bara isolera mig och vara bara jag Men jag själv vet att jag mår så mycket bättre om jag får prata om det så det blev ett telefon samtal med ida favorit tjejen. Tror jag ska lägga mig snart så jag verkligen får igen min sömn haha,

Take care

Likes

Comments

Man kan aldrig vara för tidigt ute med julklappar ellerhur?

Likes

Comments

Dagen har i övrigt rullat på helt okej, har inte haft några riktiga lektioner utan alla på skolan har haft "stuga" att bara jobba igen det man ligger efter i eller behöver jobba mer med , slutade vid 2 och kom hem vid 3 tiden har sen dess bara bockat av lite plugg ​skönt ​. Ska snart gå ner för att laga middag med pappa och sen en varm dusch.

måste bara säga att denna lilla clutch är en stor favorit! så enkel och stilren perfekt att ha till skolan som idag när jag inte behövde ha böcker eller liknande ni hittar den HÄR

​Take care

Likes

Comments