Mitt namn är Clara Gustafsson och jag har bloggen Claras.se här på nouw, jag har bloggat ca 3 år och tycker verkligen om det trots att min uppdatering gått i perioder vilket jag verkligen ska bli bättre på (!!!) Jag går mitt första år på frisörprogrammet och stor trivs verkligen. På fritiden är jag helst i stallet eller på gymmet,och nu på vintern även en del skidåkning. Mitt hem består av mamma & pappa då min storasyster flyttade hemifrån i somras , så det känns fortfarande lite tomt här haha.

Det jag lägger upp här på min blogg är min vardag, tips , tankar och 100% mina egna åsikter.

Vad mer är ni intresserade av att se och läsa här på bloggen?

Likes

Comments

Hej fina ni, hoppas eran måndag vart bra. För min del startade den något sämre, vaknade och kände att det tryckte mot örat något fruktansvärt, gick ner för att äta frukost och sen fixa mig för skolan men mitt i allt började jag kall svettas och kände mig jätte yr, så det var bara att gå upp och lägga sig igen. annars har jag känt mig pigg på dagen förutom mitt hemska öra, så jag var in på vårdcentralen och den visade sig att det var en propp i örat efter min hemska förkylning, suck. Men med lite medicin och nässpray hoppas ja att det snart är borta. Känner att jag helst vill till skolan så fort som möjligt hatar att hamna efter.

hoppas ni får en fin vecka kraam

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var sista dagen på ett långt och skönt lov, fick ju lov väldigt tidigt så det har varit super skönt med ett lite sådär extra långt lov. Detta lov har varit super bra även om jag kanske inte gjort sådär jätte mycket, men det har varit behövligt ändå,.Och det ska ändå bli skönt att komma tillbaks till skolan och få rutiner igen och att få träffa alla i klassen!Och börjar sent imorgon så hinner ändå få mig lite sovmorgon första dagen skönt hehe , Hoppas ni haft ett super bra lov och att ni tagit vara på det

Take care

Likes

Comments

Mamma och jag tog oss ut för en promenad imorse , såå fint ute men också såå himlans kallt , synd att detta väder inte kom till jul.. Allt jag längtar efter nu är skidor. Och om förhoppningsvis en vecka är backen vid mig äntligen öppnad. mående annars är bra , men börjar inse att lovet börjar lida mot sitt slut snart vilket inte är lika kul, även om det vart jätte bra hittills så skulle jag kunna ta nån veckas till lov.

TAKE CARE

Likes

Comments

Nyår firades in på bästa sätt med massa fina människor och vänner, vi hade så kul.

Just nu hoppas jag bara på ett ännu bättre år! och hoppas verkligen att ni hade en fin kväll trots att detta inlägg kommer lite väl sent hehe , så himlans skönt med en hel veckas till lov!! Det är inget speciellt inplanerat , hade en sleep over med tjejerna igår och idag på dan blev det ett gympass.

hoppas ni får en fin vecka , Take care

Likes

Comments

Oj vad ett år kan gå snabbt, detta år har varit både toppen samtidigt som det varit upp o ner. Jag gick ut grundskolan samtidigt som jag började ny skola med nya fina vänner. Detta får bli en liten summering i bilder på hur mitt år varit. Nu ser jag fram emot nästa!

Take care

Likes

Comments

Har under denna vecka hittills hunnit med en trip till örebro för lite shopping och catch up med ida (som jag saknat henne ) .Det var välbehövligt. var ut på en lång skogsrunda med favvo hästen, Hade en super mysig sleepover som oxå blev en taco kväll med fina tjejer. Lite träning ,

och lov är mer än skönt samtidigt som jag inte kan låta bli att sakna skolan lite sådär ändå,


Likes

Comments

Hade verkligen en super fin dag igår , firade hos moster och det är alltid lika roligt att umgås med släkten, åt massa mat , skrattade och körde enligt tradition julklappsbyte. Är super tacksam för alla fina paket och dom jag har runt omkring mig. Idag fortsätter firandet med andra sidan av släkten. Hoppas ni alla hade en fin dag , kramar

Take care

Likes

Comments