HUR underbart är det inte med sommarlov? Jodå det är underbart, lite sol, vänner och träning! Själv har jag inte så mycket sommarlov kvar då nästan hela augusti kommer bestå av MASSSOR av jobb. Men det blir skönt det med, för då kommer man igång lite med rutiner in för skolan. Så det blir säkert bra.

Nu när det inte är det vackraste vädret ute får man allt passa på med långa, tunga och svettiga pass på gymmet. Hur gött är inte det med?? <33


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad ska jag ens säga? Nu har jag äntligen efter 10 år klarat av grundskolan! Det är en sådan lycka och sorg på samma gång. Det känns som ytligare ett steg i livet.

Nu börjar då några veckors frihet. <3 Sommar lov, kan inte fatta att det var ett helt år sedan jag slutade 8:an. Nu slutar jag 9:an och sedan ska gå över på gymnasiet. Jag kan knappast förstå det. Mitt sommarlov kommer bestå utav vänner, familj, träning, jobb och sol och bad så klart! Jag ska ta väl vara på denna sommaren för jag har behövt den väl.


Här är massor av bilder från 9:ornas bal, avslutning och lite allt och möjligt!


Likes

Comments

... Börjar man se att det händer något tack vare träning och mat! Inte stora skillnader med några cm mindre här och där.
Ett mål har jag inte satt med min träning än, för jag vet egentligen inte vad det är jag vill komma... Kanske en endast välmående kropp eller kanske bli jätte stark? Hittills gör jag det endast för jag kan, och det är ju inte dåligt lixom! Så får jag se om jag får mig ett mål snart som jag kan sträva efter. Det hade varit svinkul!

Likes

Comments

Kakao gröt till frukost!

1/2 dl vanliga havregryn
1/2 dl havregryn med fibrer
2 - 2 1/2 dl vatten
1 tsk chia frön
1 tsk linfrön
1 tsk pumpakärnor
Ca 1 msk kakao

Sen när gröten är klar kokad blandar jag i 1 tsk kokosfett för att få gröten lite "smidig" och för smakens skull. Toppar även med 1 banan!

Likes

Comments

Ända sen jag var mindre har jag varit vig, men aldrig kunnat gå ner helt i spagat eller splitt. Mest var det för jag endast i perioder försökte komma ner helt.. men tröttnade efter ett tag.
Nu på senare tid har jag tagit upp intresset igen att kunna komma ner i spagat helt. Så vi får se hur detta går, jag har ju inte långt kvar iaf!👍

Likes

Comments