Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Shit vilka obehagliga drömmar jag hade inatt.
Första drömmen var att jag ramlade över ett hål på ett golv, det var inte tillräckligt stort för att ramla ner i men jag låg ovanpå det och hade svårt att komma upp och rätt var det var så började det brinna under mig så jag fattade eld.. sjukt obehagligt.. nästa dröm så var jag någonstans med massa människor, vi satt vid bord och snackade och in i rummet kom en utvecklingsstörd tjej som började gå fram och klänga på folk och sen klädde hon av sig naken och jag bara sprang i panik och hon jagade mig. Vafan liksom?!

Iallafall så hade jag fått meddelande från min tatuerare och jag fick komma idag klockan 12! Passade ju utmärkt eftersom att jag är ledig. Har tid hos min andra tatuerare i morgon så det blir två smärtsamma dagar för kroppen och plånboken 🙄

Får använda min gamla trasiga väska för tillfället. Tips : låt aldrig din vän som druckit för mycket få spy i din väska istället för i bilen i tron om att du ska kunna få ren väskan 🙃

Likes

Comments

Ska snart åka iväg och jobba 9-18. Känns alltid helt ok på söndagen men lördagen är alltid skit.

Igår blev jag serverad massa smått och gott av fredrik och hans kompis som sov över här. Så himla nice när man jobbat!

Likes

Comments

Här är brickan jag köpte igår. Tanken är att använda den till plockmat because roligare än en tallrik. Annars kommer den få stå i köket med peppar salt och olja på. Sånna detaljer gör helheten!

Likes

Comments

Vaknade idag taggad och förväntasfull! Hade ju tatueringstid som jag väntat på i två månader! Men vad tror ni händer? Tatueraren ställer in.. vi skulle kolla på en ny tid idag men han har inte hört av sig. Rätt så besviken är jag faktiskt.

Drog iallafall ut till Valbo med Ronya. Fikade och kikade i butiker och åkte även ut till owes och strosade lite. Köpte en bricka till köket äntligen, kanske visar någon dag.


En väldigt rolig sak som hände idag var att jag fick brev med antagningsbeskedet på mattekursen jag sökt, jag kom in!

Riktigt god bagel inne på espresso house

Likes

Comments

Tänkte bara gå in och slänga in en bild från igår.
Jag och Fredrik hade vår tvåårsdag. Helt sjukt att det redan gått två år? Det har gått så snabbt.
Vi har hunnit göra så mycket! Varit på två utomlands resor, varit till Tänndalen två gånger, varit till Stockholm x-antal gånger, grönan, skara sommarland, Ullared och ja.. massa annat! Är så glad för att jag får dela mitt liv med honom ❤Iallafall fixade vi lite god mat och bara myste hemma. Vi tänkte gå ut och äta men vi skippade det. Lika gott hemma och mycket mysigare.

Det var riktigt fint väder igår också och varmt!
Började bra med en fin morgon.

Likes

Comments

Igår var jag tvungen att gå hem från jobbet pga illamående. Det blev lite bättre under dagen men jag var hemma idag också eftersom jag hade spytt men i morgon ska jag till jobbet igen. Ska bli rätt skönt, gillar inte att vara hemma från jobbet.
Har bara tagit det lugnt idag och kollat på tv.

Två bilder från i söndags.

Likes

Comments

Äntligen söndag! Ja idag är det faktiskt så, men det är bara för att Fredrik kommer hem! Förra gången han åkte gick det bättre än denna, var riktigt blödig och gick runt med tårar i ögonen på jobbet och gråten i halsen. Sjukt ändå med tanke på att vi spenderat nästan varenda dag med varandra i 2 år. Man borde ju kunna vara ifrån varann ibland liksom haha.

Iallafall så håller jag på att fixa i ordning i lägenheten efter tvätt osv. Har lagat en ost och skinkpaj som vi ska äta ikväll. Har aldrig gjort det förr så lite nervös var man allt. Men den blev bra!

Igår hittade jag på mina favoritbyxor som jag glömt bort! Riktigt gött ju!

Likes

Comments

Vaknade upp ensam men det kändes helt ok. Förutom att jag har en vidrig huvudvärk och massor att göra.
Det blev ingen fitnessfrukost idag direkt haha.

En toast med ost och tomat 😄

Likes

Comments

Kvällsvecka igen..
och denna vecka är det riktigt jobbigt då fredrik åker bort över helgen. Kommer sakna ihjäl mig..

Iallafall så började dagen med lite gröt, te och en morot.
Har precis tränat klart och ska bege mig mot jobbet nu.

Likes

Comments