Hemma i Stockholm igen sen ett par dagar. Saknar redan Mallisbubblan. Har jobbat en massa och när jag inte jobbat har jag gått och bivit dålig och sovit en massa. Himla spännande liv va. Idag körde jag dubbelpass från 06.30 - 22.30. Mördardag med andra ord. Men det var mysigt att jobba med Sofia och Hannah nu på kvällen ute på golfklubben, som back in the days. Fasen vad tråkigt det känns att bara skriva om jobb, jobb och jobb. Men det är ju livet just nu. //

Har verkligen varken tid eller lust att vara sjuk heller. Går runt och snorar, hostar och har mig utan stopp. Inte hinner man ta tag i det där med att tvätta håret heller. Fräsch brud. På tal om ingenting har vädret varit otroligt schizofrent på senaste. Igår var det strålande sol samtidigt som det snöade världens största flingor. Så fint snöar det inte ens på vintern??
Myket blabb o tjabb det blev från mig nu. Måste verkligen släcka ner och sova för att i överhuvud taget ha en chans att komma upp och orka med morgondagen. Önska mig lycka till!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

26 grader och strålande sol har jag njutit av idag och fy fasen vad härligt det är att åka vespa. Samma känsla som när man åker motorbåt, underbart. Ikväll blir det lamm till middag. Visste ni att jag älskar lamm? Om inte så vet ni nu. Övade lite på att köra vespan också, ser mig själv glida runt på den i sommar. Gick super, bortsett från turistparet jag höll på att köra på då.


Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag har precis ätit frukost och tänkte sätta mig ute och lösa korsord eller läsa en bok, sånt man aldrig gör hemma. Är det så att långfredagen ska kännas som årets längsta dag? Jag har i alla fall inget emot en extra lång dag här nere. Det mesta är ju stängt så vi ska ta en runda ner till hamnen och så får vi se om jag vågar mig på att köra lite vespa..


Likes

Comments

Jag och mamma åkte snålskjuts med Johan imorse in till Palma. Han skulle till matmarknaden och vi hänga i butiker på stan. Åt Både frukost och lunch på mammas favvis - Cappuchino - och kom hem med en massa fint inför vår och sommar.

Tog tiffe utomhus i solen och åt middag fram till 10. Dagarna blir så mycket längre på semester. Älskar det.


Likes

Comments

Åt årets första glass idag. Den satt gott. Tog en jordgubb/kokosnöt från ett nyöppnat ställe nere i byn som gör isglassar på endast färsk frukt. Det bli måånga pit-stops där i sommar kan jag lova. Nu ska jag hoppa i säng och se klart 13 skäl varför. Har bara två avsnitt kvar så det måste ju gå. Spännande nu..


Likes

Comments

Early breakfast

Framme på Mallis! Klockan ringde redan 04.30 så är lagom mosig nu men kunde inte vart gladare. Solen skiner och det är riktigt varmt. Sådär som det är en perfekt sommardag i Sverige. Idag har vi bara käkat lunch nere i byn och chillat vid poolen. Skönt med lunket här nere, inga måsten direkt.

Likes

Comments

Min glamourösa middag kan ni skåda ovan. Kan käka pasta alla dagar i veckan, utan problem.

Har jobbat svinmycket senaste veckan och inte haft så mycket tid över till annat. Känner att jag gått över på reservenergin nu och är så satans trött. Men är det någon gång i livet man ska jobba tills man slås ut är det väl nu. Känner att ett par dagar nere på Mallis är välförtjänt nu i alla fall. Åker fakirflyget imorgon ( ni vet det där alldeles för tidiga flyget ) och kommer hem på söndag så är inte borta så länge men ska bli så otroligt skönt att få ladda upp med lite sol och värme - och framförallt - VILA.

Föresten - min nya obsession - Thirteen reasons why på Netflix. Började streckkolla för några dagar sen och måste se klart det ikväll, bara måste.


Likes

Comments

Finns inga ord för att beskriva det som hände tidigare idag. Att jag bara 20 minuter tidigare var precis där ger mig en stor klump i magen. Hur små tillfälligheter gör att hon och han var på fel plats vid fel tillfälle och inte du eller jag. Usch. Oron och kaoset som höll i någon timma innan man visste att alla ens nära var i säkerhet, innan man själv kunnat meddela att man kommit hem okej. Suttit bänkad framför nyheterna och det känns lustigt att behöva gå upp till jobbet om ett par timmar som om ingenting hänt. Fina fina Stockholm. Alla tankar går till de som drabbats <3 Ta hand om varandra. 

Likes

Comments

Spenderar min helg med småkillarna eftersom pappa och Nike är iväg. Vi har laddat upp med lördagsnacks, spelat spel och bakat och resten av kvällen lär spenderas framför någon film. Lyx att dom båda (speciellt Erkan) är riktiga soffpotatisar och helst av allt bara ligger under ett täcke och myser. värre hade det ju kunnat vara haha.

Likes

Comments