Par nr. 1 HER, Par nr. 2 HER, Par nr. 3 HER, Par nr. 4 HER, Par nr. 5 HER, Par nr. 6 HER, Par nr. 7 HER, Par nr. 8 HER, Par nr. 9 HER, Par nr. 10 HER


Hej Allesammen!!

Jeg har stort set brugt hele eftermiddagen på at lave det her indlæg til jer, og håber i vil tage godt imod det!

Jeg har i lang tid været på jagt efter andre slags bukser end sorte skinnyjeans, og er blevet ret stor fan af de her slags bukser.

Jeg tænkte også det ville være en god idé at lægge det ud når det jo snart er jul, så det kan være i får noget inspiration til hvad i kan ønske jer (Der vil i løbet af næste uge, komme et post ud omkring julegaveønsker og hvad jeg ønsker mig)

De her 10 par bukser er kun fra Zara og Asos, så i skal ik ind på flere forskellige hjemmesider :) Personligt kan jeg bedst lide nr. 1, 2, 4, 6 og 9 (har selv det par). Jeg er blevet stor fan af bukser med striber på siderne, hvilket i nok godt kan fornemme da største delen af bukserne har striber, hehe.

Jeg håber i kunne lide oplægget. Hvis i har nogle ønsker eller idéer til nogle posts så er i velkomne til at skrive over instagram directe HER


KNUS!!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej Allesammen

Velkommen til min blog, og hvis nogle af jer har fulgt med på bloggers.delight, velkommen tilbage.
Jeg har valgt at starte min blog op igen, da jeg endelig har fået tiden og lysten tilbage.

Jeg kommer til at lave den her blog mere personlig, bl.a. går jeg på efterskole så der vil fx komme nogle indlæg fra nogle weekender osv.

Jeg går også meget op i mode og min stil (Ik så meget på efterskolen, men ellers) så derfor kommer der også fashion indlæg op.

Resten bliver meget random :))

Jeg håber i vil følge med på bloggen. Jeg vil være så aktiv som muligt så ca. 1-2 indlæg om ugen.

Dette var et meget kort indlæg, men ville bare lige sige velkommen!

KNUS


Likes

Comments