Contains affiliate links

Nu er vi endelig gået ind i december, og jeg ved ikke med jer, men jeg ELSKER julen.
Ligge under dynen og se en masse Netflix, julehygge, familietid og julekalender, det bliver man aldrig for gammel til at se;))

Jeg har ovenover samlet nogle af mine ønsker i år, som i måske kunne få noget inspiration fra.
Mine yndlingsting på min ønskeseddel er helt klart de flotte smykker. De er fra https://www.camillebrinch.dk/ og de er så flotte og elegante hendes smykker.


KNUS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

På forhånd kan jeg allerede sig at det her nok bliver et okay langt indlæg

Det snart 5 mdr. siden jeg stoppede på min efterskole. Her for tiden har jeg VIRKELIG savnet skolen, menneskene og at kunne gå rundt i det grimmeste og dejligste tøj man har, og hår og makeup ikke var noget jeg tænkte på.

Mit år på Gymnastikefterskolen Stevns var nok det bedste år, og jeg fortryder ikke at jeg tog på efterskole.
Rigtigt skulle jeg have været på Oure efterskole på danselinjen, men efter min kusine havde været på Stevns, og jeg havde været på nogle camps der, ombestemte jeg mig, og var så heldig at få en plads på Stevns 6 mdr før start.
Jeg må indrømme at der var nogle gange hvor jeg var lidt i tvivl om jeg skulle have valgt Oure i stedet, og der kom nogle dage hvor jeg bare gerne ville hjem... MEN, jeg stoppede ikke og det er jeg i dag rigtig glad for at jeg ikke gjorde.

Efterskole har ændret mig på så mange måder.
Jeg var ret genert før, og turde ikke rigtig tale med mennesker som jeg ikke kendte. Jeg blev mere moden og er blevet så meget mere åben for at lære nye mennesker at kende.
Førhen var jeg ret god til at dømme folk før jeg kendte dem, og første dag på efterskolen vil jeg godt indrømme at der var nogle personer jeg var lidt skeptisk med at lære at kende.
Jeg ved og har også fået at vide at der var nogle der havde troet jeg ville være lidt af en bitch (undskyld sproget), og at de var lidt skeptiske for at bo på samme afdeling, haha.

Vi var omkring 170 mennesker på efterskolen. ALLE kendte ALLE, og vi havde også nogle fælles timer allesammen sammen. Det jeg nok savner mest ved Stevns, ud over menneskene, er opvisningerne. I marts måned havde vi ret mange opvisninger, så vi var afsted hver weekend.
Busturene til de forskellige steder i landet, og bare det at stå på gulvet med 170 andre mennesker, var det FEDESTE.

Jeg gik i en international klasse, hvilket ikke var så meget andet end vi var på 2 studieture. En til Berlin, og en til New York. New York var den fedeste tur nogensinde, og vi lavede ikke ret meget andet end at shoppe og fik ret meget fritid til at se byen. Det var første gang jeg var i New York (USA i det hele taget), og HOLY det var en fed oplevelse.
Jeg fik lov til at opleve en by som New York, med mine bedste venner.

Udover New York og Berlin, var hele efterskolen i Østrig på skiferie. Det var en viiiild fed skiferie, og det var ret sjovt at se alle nybegynderne stå på ski.
En af mine rigtige gode veninder Line, var på ski for første gang, og vi stod sammen HVER DAG. Det var vildt sjovt at se hende stå og hun blev faktisk ret god til sidst. Jeg vil godt indrømme at jeg faldt 2-3 gange. Den sjoveste gang var nok da jeg skulle hjælpe Line op efter hun var faldet, der var så lidt meget iset, så jeg faldt også.

Den person fra Stevns jeg nok savner allermest lige nu, er min Roomie Nicoline. Jeg er så glad for at min roomie og jeg blev så tætte som vi er nu.
Allerede første aften på skolen troede en af lærerne at vi kendte hinanden hjemmefra fordi vi talte så godt sammen, og var i gang med et grineflip da han kom ind for at tjekke til os om aftenen.
Nico bor på Falster og jeg i Gentofte, så det ikke fordi at vi lige kan tage hjem til hinanden, og nu er hun også på kostskole såå, jeg skal snart have taget mig sammen til at tage hen til hende på hendes skole, aha.

Mit efterskoleophold sluttede d. 23 Juni 2017. Vi fik den perfekte afsluting på efterskolen, da vi 3 dage efter skulle afsted til Aalborg, hvor vi skulle lave opvisning med 6700 andre efterskoleelever. Hverdagene var ret lange og hårde med træning, men da vi skulle opvise foran VIRKELIG VIRKELIG mange mennesker 3 gange i weekenden var det det værd.

Jeg er så glad for mit valg om efterskolen, og hvis du sidder derude og er i tvivl om du skal tage et år væk hjemmefra, ville jeg sige du skulle gøre det. Du får venner for livet, bliver mere moden og hvis man er skoletræt, er det et helt perfekt år.

Håber i kunne lide dette okay lange indlæg om mit efterskoleår.

KNUUS


Likes

Comments

Her for tiden har jeg hørt ret meget af det 'gamle' musik, og beluttede lige for at dele nogle af mine yndlingssange med jer. Jeg tror at der er mange af jer der kender de her sange i forvejen, og det er mega hyggeligt at høre dem en gang imellem.
God weekend, og så ses vi snart igen!

Likes

Comments

Sweater HER - Boots HER - Trousers (lign) HER - Coat HER

Nu er det begyndt at blive rimelig koldt udenfor. Her på sidste har mine outfits bestået af en sweater, sorte bukser og enten støvler eller sneakers! Mine vinter essentials er og har altid været en masse sweaters og mine elskede habit bukser fra Zara, som jeg ejer flere par af. Jeg ELSKER habitbukser, både med vidde og de 'normale'. Hvis i ikke ejer et par habitbukser, vil jeg rååååde jer til at skaffe jer et par, og Zaras er mega pæne og sidder vildt godt på en!

Jeg elsker dette outfit jeg har puttet sammen her, og har i lidt tid haft øje på denne lækre sweater fra Gestuz, den er super blød og varm og så er den god til at give lidt til et normalt sort outfit, den havner helt sikkert snart i min garderobe!

KNUS


Likes

Comments