Contains affiliate links

Det første sæt er et meget klassisk og enkelt outfit. Man kan vælge om man vil dresse det lidt mere op med nogle flere smykker. Personligt kan jeg bedst lide det lidt mere enklere look. Smid nogle armbånd og ringe på, og så er du good to go!

Andet sæt er også meget enkelt. Jeg synes selv er det er mega fedt at style print med noget så simpelt som hvidt. Man skal dog passe lidt på med at have for meget hvidt i ens outfit, da det jo er konfirmanden der har hvidt på. Man kan altid bytte det hvide ud med noget sort hvis man er mere til det.

Tredje og sidste outfit, er et mere feminint outfit. Jeg har fundet et par sneakers til kjolen da bedst kan lide det mere sporty look. Du kan sagtens finde et par stiletter at have på til hvis det er det du er til. Jeg elsker print og er helt vild med kjolen som er fra Envii - Lige nu er der udsalg på alt inde på Envii.com, så tag lige et smut forbi deres hjemmeside.


X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X 


Jeg er ret sikker på jeg ikke er den eneste der altid er i tøjkrise når jeg skal et eller andet vigtigt. Jeg har derfor fundet 3 lækre outfits som er perfekt til en bl.a. en konfirmation, men i kan sagtens bruge det til andet. Du kan altid vælge at skifte lidt ud i de forskellige outfits, men jeg håber at jeg har givet jer noget inspiration og det har givet jer nogle idéer til hvad i kan have på hvis i skal til en konfirmation i år!

Jeg har brugt rigtig lang tid på det her indlæg og jeg håber i vil tage godt imod det!

KNUS!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey alle!

Nu er det endelig begyndt at blive varmt udenfor og vi kan så småt begynde at finde nogle lysere farver frem fra klædeskabet! Jeg har i dag samlet mange af mine y-sneakers i et indlæg til jer - skal lige siges at jeg ikke selv ejer alle de her par, men skal snart til New York hvor jeg regner med at købe 1 eller 2 par.

Jeg er blevet helt vildt med pastelfarver, hvilket i nok godt kan fornemme på de forskellige sko. Selvom skoene er helt vildt simple er de vildt gode til at pimpe et outfit op hvis man har et basic outfit på, og hvis man har et mere farverigt outfit kan man fx have de hvide og grå Stan Smith sko på

Zadig skoene er et lidt dyrere par, så hvis det lyster kan man vælge at skrive dem på sin ønskeliste til sin konfirmation. Hvis jeg skulle konfirmeres i år, havde jeg ihvertfald skrevet dem på!


KNUS!!


Likes

Comments

Hey!!

Jeg har valgt at starte min blog op på Nouw igen! Jeg har haft en laaaang periode hvor jeg har tænkt over om jeg ville starte min blog op igen. Jeg har besluttet mig for at det er det jeg gør efter 3 mdr. tænkning.

Lige nu går jeg på efterskole, så i de næste 3 mdr. kommer jeg ikke til at poste sådan helt vildt meget, men når jeg får tid til at poste et indlæg gør jeg det. Det bliver nok omkring 1 indlæg om ugen. Når jeg stopper på efterskole kommer jeg så til at poste oftere da jeg ikke er bundet til at være bestemte steder på bestemte tidspunkter.

Jeg glæder mig til at starte op rigtigt igen og få skrevet en masse forskellige indlæg!

Min blog kommer primært til at handle om min hverdag, men der kommer også mode og rejse indlæg op relativt tit - Jeg rejser til New York med min klasse slut april, så jeg regner med at der kommer nogle posts op derfra!


Nu til lidt om mig:

Jeg hedder Clara og er 16 år gammel! Som jeg skrev før går jeg på efterskole på Gymnastikefterskolen Stevns. Jeg bor i Charlottenlund med min far, mor, søster og bror - og så har jeg to underlige hunde, haha!

Før jeg startede på efterskole og lidt imens, gik jeg til cheerleading, og kommer også til at starte igen efter sommerferien!

Jeg har gået til cheerleading i 6 1/2 år - lidt irriterende med det halve år, men ja, prøvede at se om jeg kunne få cheerleading og efterskole til at passe sammen, uden det rigtig lykkedes. Jeg stoppede derfor efter vi var i Paris til en konkurrence da jeg var hjemme i alt for mange weekender:(

Efter sommerferien skal jeg starte i 1.G på OG, hvilket jeg glæder mig til - især til introugen og måde dem jeg skal gå på gym med


For ikke at gøre det her indlæg alt for langt slutter jeg det af nu - og så håber jeg i vil følge med fremover!!


KNUS!!Likes

Comments