Helgen närmar sig sitt slut och jag har satt mig ner i soffan hemma hos Anton och Malin, här blir jag inatt då båda ska jobba och jag fick äran att vara barnvakt under natten och innan jag dar vidare till skolan imorgon bitti.

Dagen idag har iallafall varit lugn och mysig. Gick upp vid 9 tiden och tog en morgon promenad med hundarna, efter de fick de bli en mysig frukost med färska frallor, ny pressad juice och kokt ägg. Efter de gjorde jag mig i ordning och drog på mig skorna igen för att sedan gå till gallerian där jag mötte upp Elin. Vi gick och kolla på lite allt möjligt och jag fick med mig en ny jacka hem. Vi tog oss en fika på esspressohous, och efter mycket skratt så kom Gabbe och Jacob för att skjutsa hem mig. Hemma packade jag väskan och sätte mig och plugga en stund med lite hjälp från Gabbe. När mamma sluta jobbet så var Gabbe och jag klara med läxorna för dagen och vi åkte vidare till Malin och Anton för tacomys.

Helgen i helhet skulle jag beskriva som lugn , vilket varit så skönt. Myst med vänner och bara landat efter resan.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lyssna på 15 böcker

Har läst alldeles för lite hittills i mitt liv, men har börjat att lyssna på böcker vilket jag tycker är så mycket lättare. det underlättar för mig som är dyslektiker, då jag har lättare att följa med i boken och kan "vila" hjärnan som man säger och inte behöver lägga så mycket fokus på att få ihop alla hoppande bokstäver och ord. Därför blir ett mål att lyssna på fler böcker.

Körkort

Fyller 18 detta år så därför är körkort något som står högt på min listan. Fyller i mars så målet är väl innan sommaren.

Spara lika mycket som under 2016

I och med att jag vill ha körkortet nu under 2017 så kommer en stor del utav mina besparingar från 2016 gå till de. Därför vill jag fortsätta spara lika mycket sim under 2016 om inte kanske lite mer.

Äta mindre kött

I slutet på förra året börja jag äta mindre kött och testade på lite vegetariskt och vegansk, mindre kött är därför något jag ville ta med på min lista. Jag tänker dock inte bli vegetarian, utan bara minska på min egna kött konsumtion.

Sätta nya mål inom träningen

I julklapp fick jag PT-timmar, vilket jag tycker ska bli jätte kul att få använda nu i år. Jag och min PT ska då sätta upp nya mål och annat spännande inom min träning.

Resa med någon nära

Har rest med både familj, pojkvän och kompisar. Men i år skulle jag vilja göra en resa där kanske bara jag och en kompis själva tar oss någonstans, eller jag och Gabbe. En kul resa där lilla jag som fyllt 18 kan stå som målsman för personen som följer med.

Bli klar i stugan

Gabbe och jag har "flyttat" ut i deras attefallshus, där vi har badrum, kök och ett sovrum. Vi påbörjade projektet med att fixa hösten 2016, men jag är inte helt nöjd och de är lite saker jag vill göra om för att de ska kännas som helt klart. Så därför blir de som ett mål som vi ska ta oss an.

Göra checklistor

Checklistor är nog bland de bästa jag vet. Jag skriver upp saker jag vill få gjort under dagen, även små saker som att diska eller gå ut med hundarna. För känslan att stryka över en punk får mig att känna mig så himla produktiv. Detta ska de bli mer av under 2017.

Ha en uppdaterad blogg

Med detta menar jag inte att jag behöver göra 2 inlägg varje dag. Men bara den håller sig uppdaterad under året. Eftersom bloggen inte är ett "heltidsjobb" för mig så finns de andra saker i min vardag som jag också måste prioritera. Men en uppdaterad blogg är verkligen ett mål.

Nöjd över min presentation

Detta kanske låter lite klyschigt, men är något jag måste bli bättre på. Ibland måste jag kunna klappa mig själv på axen och faktist känna mig både stolt och nöjd över mina presentationer i olika sammanhang.

Lära mig köra båt

Förra sommaren köpte familjen min en båt, super mysigt när man bor på västkusten. Problemet är bara att jag inte kan köra den.. Därför blir detta något jag vill sätta upp på min lista. Lära mig att köra själv, så jag kan ta med mig kompisar på båtturer.

Dessa är min mål under 2017 som jag skulle vilja uppnå. Puss!

Likes

Comments


Ja vad ska man säga, nu kör vi?

För er som inte vet vem jag är, heter jag Clara Andersson och har tidigare bloggat på blogg.se, men valde nu att starta upp på nytt och testa mig på en ny bloggportal. Här kommer ni att få följa med mig i min vardag, jag kommer bjuda på blandade inlägg får mitt liv.

Välkomna!

Likes

Comments