Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Daniel Adams-Ray's senaste instagrampost gjorde mig och garanterat många andra riktigt glad. Like what?! Ska dom börja snooka igen efter 10 år?! Jag hoppas och Daniels caption tyder på det.

Jag minns väl år 2004 när deras singel Mister Cool kom ut. Jag var 8 år, det var sommar och jag var på landet i Eskilstuna. Hörde den hetsiga låten om "någon Mister Cool" på radion och fastnade direkt, sedan tvingade jag pappa att köra mig till bilmacken för att köpa singeln. Jag spelade den flitigt i min Freestyle och tyckte att jag lärde mig texten till 100%. Efter ett par år fick jag veta att det är truckerkeps dom säger, inte "diggikeps" som Clara 8 sjöng.

Jag lyssnade på Snook så länge dom var aktiva och har tänkt ett flertal gånger på om och när återförening ska ske. Uppbrottet mellan Daniel och Oskar var väldigt oklart som jag minns det. De började jobba individuellt helt plötsligt och gjorde bra musik på varsitt håll. Men måste säga att dom är något speciellt tillsammans, som Snook.

Båda två är väldigt duktiga rappare och sångare vilket är en av anledningarna till att Snook blev så stora tror jag. Det är inte många rappare som kan sjunga, fler har tillkommit men då när Snook kom var Daniel och Oskar ganska ensamma om det. Sen var dom ju bara så jävla coola. Skrev barnvänliga bars på ett roligt sätt och hade bra varierande beats till varje låt.

Likes

Comments

Var på lunchdejt häromdagen med my dear colleague Julia, aka Bullen, aka Kevin. Inte många dagar om året en sitter i solsken på strandvägen, avnjuter en sallad och ett glas cava. Sådana tillfällen kommer jag på hur mycket jag älskar Stockholm.

Imorgon ska jag jobba mitt första pass på restaurangen sedan årsskiftet och det känns så bra. Har aldrig varit såhär taggad på att jobba någonsin. Jobbet var inte det jag cravade efter när det förut var min vardag, men nu under sjukskrivningen saknar jag allt med det. 


Likes

Comments

Hej där. Just nu har jag så mycket i mitt huvud och känner behov av att skriva ned en del av det. Vanligtvis vill jag skriva rader på papper men nu testar på något nytt. Ha inga förväntningar, snälla, och förvänta er allra minst struktur. Jag lägger fram det som poppar upp. Precis på det vis jag brukar skriva i mina skrivböcker. Det känns dock lite skrämmande att inte skriva med penna och papper i en bok som bara är tillgänglig för mig, men samtidigt känns det bra. Jag vet inte. Det är mycket lättare att komma in i ett flow med hjälp av tangenter. 

Jag tror att denna plattform eller vad man ska kalla det dels kommer kunna vara en bra plats för mig att avlasta en massa bad energy. Fast det här kanske är lögn. Jag vet inte om jag vågar skriva personligt och gå in på hur jag känner alltid. Det skulle säkert kännas bra men jag vet inte om det är så smart ändå. Skrivböcker är mer safe.

Men here is the situation. Jag är sjukskriven och har varit det sedan januari och som sjukskriven har man enormt mycket fritid och det kan bli svårt att få dagarna att gå ibland. Nu har det gått 15 veckor tror jag och jag står inte ut med alla tankar och känslor mitt huvud sugit åt sig under hela den här perioden. Jag behöver space och jag behöver avlastning. Så huvudtanken med det här egentligen är att skapa en plats där jag kan samla ihop allt och ingenting. Vet inte hur jag ska förklara. Jag känner ett behov av att skapa. Jag vill samla och avlasta på samma gång. Vissa inlägg kommer innehålla något jag vill lyfta och lägga till i samlardelen, medan andra inlägg kommer bestå av tankar jag vill avlasta och bara få ur mig. Som att skriva texter och skicka dom från mitt huvud direkt till papperskorgen kinda. Does it make sense? 

Likes

Comments