The 100 kallar jag ibland för min nya Lost. Inte lika bra, inte ens närheten, men den fyller ett tomrum som lost lämnade efter sig. Sen att "Desmond" är med hjälper kanske till att dra lite paralleller. Men också det att en gäng människor krashar ner på jorden. Dom tror att dom är ensamma, men konstiga monster dyker upp och allt dom gör är stort sätt farligt. Folk dör till höger och vänster och den är spännande hela tiden.

Så the 100 är inte lika bra som Lost, men i min värld är det inte många serier som är det, men gillar du Lost och saknar att ha en serie med den inriktningen så är The 100 ett bra alternativ.

The OC tillhör dom serierna som alla borde se, jag har hittills inte mött någon som inte har gillat serien och de flesta jag känner har sett den. Killar som tjejer, dramat fångar alla, en rolig historia är min kusin han van boxen på ett lotteri och var ganska besviken. Men när han väl började se var han helt fast och även om han inte ville erkänna det så gillade han den. Utöver honom har jag även fått min mamma, bror och morfar att se serien. Så som ni kanske märker så är det en stor variation och alla gillar den.

I The OC får man följa familjen Cohen och deras vänner som bor i fina och ”perfekta” Orange County. Sandy som jobbar som advokat tar en dag med sig Ryan hem som har blivit övergiven av sin familj. Ryan kommer från dåliga familjeförhållanden med kriminella och alkoholiserade föräldrar. För Ryan är det två världar som krockar med varandra och det är inte alltid så lätt att anpassa sig till en helt ny livstil. Han finner dock snabbt en vän i nördiga Seth Cohen.

The OC är en av mina absoluta favorit serier och har du inte sett den borde du göra det, så enkelt är det!

Gossip Girl är en av mina absoluta favoritserier. Jag började se den för det är samma person som skapade Gossip Girl och också skapade The OC. I säsong 1 är det ganska många likheter mellan serierna. Huvudrollsinnehavarna likande varandra och hade likande roller Serene/Marissa Blair/Summer är nog de som verkligen liknade varandra mest men även Dan och Ryan hade lite likheter med att vara den ”fattiga outsidern”.

Gossip Girl utspelar sig på the upper east side i New York och följer ett gäng priviligerade tonåringar. Att tillhöra New Yorks elit är inte bara en dans på rosor. Framför allt inte när den allvetande Gossip Girl är överallt och ser allt man gör. Inte nog med det så postas allt på Gossip Girls hemsida.

Mitt tips för regniga sommardagar är att slå sig ner framför Tv/Datorn och dröm dig bort och följ Serena, Blair, Chuck, Dan och Nate i deras vardag i storstädernas storstad New York.

Kommer ALLTID vara min favorit!!

The Carrie Diares handlar om Carrie Bradshaw innan hon flyttar till New York och Sex and the City drar igång. Jag är personligen inte ett stort fan av Sex and the City, jag lånade min kusins box för några årsedan och såg igenom den på en sommar och jag var inte imponerad. Jag tycker att the Carrie Diares är bättre än orginal serien, skådespelarna är bra serien förmedlar en lycklig känsla och modet är underbart. AnnaSophia som spelar Carrie gör det för bra, hon har lyckats fånga många drag som Shara Jessica Parker har i sin karaktär. Vilket resulterar i att både unga och gamla Carrie är riktigt irriterande och pinsamma.

Så även i denna serien är det Carries vänner som gör att man kollar på serien. Carries pojkvän Sebastian borde få en egen serie tillsammans med hennes bästa vänner Walt och Mouse för enligt mig är det dom tre karaktärerna som gör serien bra.

Arrow är helt klart en av de bästa serierna, i alla fall efter Gossip Girl. Den handlar om Oliver Queen, en rik playboy som är med om en båtolycka och är den ända som överlever. Han hamnar på en ö där det man håller på att testa nya vapen. Varje dag är en kamp och man måste verkligen tänja på sina gränser för att överleva.

Innan Olivers pappa dog sa han åt Oliver att han måste rätta till felen som han har gjort och rädda staden som dom bor i. Det var så Arrrow födden, när Oliver äntligen kom hem var han förändrad och med en ny hemlig identitet. Med en pilbåge som hjälpmedel så tar han ner sina motståndare en efter en. Men vem är det egentligen som han letar efter?

Oliver inser att han inte kan arbeta ensam för länge och har två noga utvalda sidekicks som båda har sina egna specialist områden. Tillsammans letar dom efter skurken som vill förstöra deras hem.

Arroe är en jätte bra serie som jag verkligen rekommenderar, den är spännande och genomtänkt och ju längre in i serien man kommer desto mer involverad blir man i de olika karaktärernas liv och story.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll mina goa läsare, nu är vi inne på det andra inlägget och jag hoppas att det kommer gå lika bra som på den gamla bloggen, men anyway, denna regniga fredagen har spenderats hemma hos Rania, aka Raneli då vi bara har vart hemma hos henne och tagit det allmänt lugnt. Vi poppade lite popcorn och satte på en film, sen så gjorde vi inte så mycket mer actually, men mysigt vart det!

Sedan så har jag somsagt inte gjort så mycket mer när jag kom hem vid ca 7 tiden, bara varit hemma, lyssnat på musik samt fixat inför morgon dagen, men annars nothing. Men dock antar jag att kvällen kommer att spenderas i sängen med lite film mys, så om ni vet någon bra film eller serie så släng gärna in en kommentar!

Annars får folket ha en fortsatt bra kväll trots regnet så hörs vi snart igen!

Xoxo

Likes

Comments

Waow! Kan ju börja med att säga välkommen till min helt nya blogg minst sagt ännu en gång, till både er som är nya eller gamla läsare som man också kan kalla "trogna läsare" som hängde med! Men i alla fall, tänkte att det kunde vart bra med en liten "ny start" då jag vill ta bloggandet till en helt ny nivå jämfört med den andra jag haft, som tyvärr nu är borta, men kan ju till och börja med att presentera mig igen så vi kör.

Mitt namn är Clara Ekström och är 15 år, jag bor i Göteborgs södra skärgård med min familj året om, och det jag verkligen brinner för är att fota, blogga, resa samt träna och vara med vänner och mycket annat, men det kommer ni att få ta del av lite längre fram!

Så att nu hoppas jag att ni eventuellt tycker att det låter liite små intressant och förhoppningsvis klickar tillbaks hit i framtiden, eller kanske snarare om en timme?! Who Knows? Men annars få ni ha det toppen så höres vi och synes i nästa inlägg! Ha en go kväll!

Likes

Comments

Instagram@claraekstroms