Ett par skor jag VERKLIGEN måste införskaffa mig nu är UGGS, liksom vet inte hur länge jag velat ha ett par sådana, samt att dem bara känns sååå gosiga!

Yes! En pälsväst är också en riktig wantie nu inför 2018 då det är så snyggt att ha till en skinnjacka, liksom huuur fresh ändå?!

Samt Gucci bälte, WAOW alltså, hur jäkla snyggt verkligen??! Smälter!!!

Sist men inte minst, en Kenzo tisha. Vet dock inte hur länge jag kollat på en sådan här men verkligen på tiden att jag beställer hem en!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nytt år och nya möjligheter, samt long time no seen, ellerhur? Känner att jag vart VÄLDIGT off ifrån bloggen nu ett tag och ska verkligen kicka igång nu igen, nästan som ett litet mål då det inte vart någon uppdatering här sen förra året vilket är hur tråkigt som helst, men ska ta tag i detta nu. I promise!

Iallafall, skolan har startat efter ett kort jullov som gick lite för fort om jag skall säga det själv, hade mer än gärna haft 2-3 veckor till alltså, men annars så tycker jag att det flyter på hyfsat bra. Lite mycket prov vi fått här nu i början men antar att det inte bara jag som har det, eller? Men annars, har veckan vart bra än så länge trots att det bara är onsdag tro? Samt några planer inför helgen? Själv så har jag ingenting ännu planerat vilket känns skönt så att man kan slippa att stressa upp sig inför det.
ANYWAY! Nog om snack om skolan!
Hur har eran start på året vart och hur kickade ni igång erat 2018? Firade ni hemma eller med kompisar?

Tell me!

Likes

Comments

Wow vad tiden går fort, redan snart 2018 vilket innebär nytt år och helt nya möjligheter, även helt underbart! Eller vad säger ni?
Själv så är jag extremt taggad på 2018 men ändå inte, allt med gymnasie valet osv, känns bara KAOS när jag hör folk prata om det, vet liksom inte vad jag vill göra i framtiden? Vad vill jag bli? Väldigt många tankar omkring det när de väl börjar närma sig slutet.. Men antar att det kommer gå bra, eller?..

Annars då, snart den 24 december och allting, julklappar hit och dit, julgran, julmusik, julfeeling och snö, men själv har jag inte alls någon julfeeling haha! Tyvärr alltså.. Inte ens en gnutta om jag ska vara helt ärlig vilket är lite tragiskt actually, men är inte ens en snö älskare så kan ju bero mycket på det, liksom jag hatar verkligen snö, man kommer ju inte fram. Och om det ska vara snö så skall det VERKLIGEN vara rejält med snö och inte bara lite grann vilket det bara har varit i Sverige som gör mig ännu mer less på vädret haha! Men Sverige är Sverige..

Iallafall, imorgon på Torsdag så får jag jullov vilket är så himla skönt! Att bara få slippa allt som rör sig omkring skolan och bara släppa all skol stress. Skall verkligen njuta nu dessa veckorna också, vara med kompisar och hitta på så mycket kul sol möjligt. Är ju ändå snart 2018. Hallå eller?! Det är ju nu man ska njuta och sätta upp mål inför det nya året? Samt har ni några nyårslöften? Själv så har jag faktiskt inget hahah! Är väll bara det vanliga, att hitta en kille som typ allaaa tjejer har vilket inte är en nyhet. Men annars inget vad jag kan komma på mer. Men era nyårslöften? Hur ser dem ut och vad har ni för några? Comment!

Likes

Comments

Well Well, ännu en ny söndag vilket innebär slutet på denna korta underbara helg som verkligen har gått FÖR fort. Känns som om jag inte hunnit med något trots att jag vart i stan varenda dag och träffat kompisar, men är ändå inte alls riktigt utvilad för ännu en ny vecka som innehåller nationella prov i Engelska och Svenska samt musik prov på onsdagen. Känner bara att jag vill dra täcket över huvudet och bara sova tills det blir fredag och tagga upp inför helg igen, men så funkar det ju inte tyvärr. Ellerhur?

Men annars! Black Friday var i Fredags och WAOW vad folk det var i stan alltså, rena rama kaoset skulle jag vilja säga plus att Lager 157 öppnade inne i Nordstan så tänk dig vilken kö det var, och jag som bara hade tänkt att köpa nya jeans samt en ny stickad tröja fick stå i kö. Men värt var det kan jag faktiskt säga då det finns så bra plagg där för riktigt bra priser actually må jag säga.
Kom dock hem vid 22 i fredags och var heeelt slut så slutade med att jag gick och la mig med en gång vilket var jätte skönt.
Men idag, Söndag så blir det bara plugg tills dagen tar slut och bara slappande, så inget mer än det vilket känns ganska soft, annars ni då? Hur ser eran söndag ut? Plugg eller bara Netflix?

Tell me!

Likes

Comments

Goooodkväll alla hjärtisar! Allt väl med er? Själv är det bara toppen faktiskt, kunde inte vart bättre helt ärligt!

Dock kan man ju undra varför jag är på detta toppen humör men det är för att allt bara flyter på i skolan samt med allt annat vilket känns hur underbart som helst, samt att jag antagligen kommer att göra mitt moped prov någon gång nästa vecka, eller till och med i helgen om pappa hittar en tid (vilket hade vart GREAT) då jag har gjort klart alla frågor och känner mig verkligen HELT 100 på allt. Så det bästa vore om jag gjorde det nu, liksom nu på direkten! Liksom så taggad är jag, men en sak som är säker, såhär glad eller snarare på topp är jag inte alltid så får verkligen ta vara på den lilla stund jag har och ta vara på leendet på läpparna SPECIELLT.

Annars så känner jag att allt bara flyter på, allt går bra och jag bara kör mitt race i skolan vilket har börjat göra skillnad, satsar till max på ALLT när det gäller skolarbete som även har gett resultat, samt blir då ännu mer motiverad till att göra ännu bättre ifrån mig osv!

Men för er, hur är det i skolan? Flyter det på lika bra som er som för mig? Har ni mycket plugg, samt hur känner ni inför gymnasieval ni som går i 9an inklusive mig? Några tankar kring det? Isåfall, share it with me!Likes

Comments

Nouw Magazine
Nouw Magazine