jag har gjort klart photoshopen idag. Det är makt och det ser man för att Einstein har makt i den här bilden. Jag visar också att böckerna har makt eftersom art vi sitter i ett bibliotek. 

Syftet med detta var just att framhäva makten som böcker och Einstein har. Plus att Beata tyckte det var en bra idé, så det gjorde ju arbetet ännu bättre !!!!!!!!

Puss och hej leverpastej 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​hej hej hej 

Idag har jag photoshopat en ny grej för Beata kom med en jätte bra idé så jag gjorde det

Likes

Comments

​idag har jag skrivit klart om min konstnär och min bildanalys. Jag skriver om Claude monet och en utav hans målningar. Jag har också tänkt ut vad jag ska göra med makt temat. 

Pusshej

Likes

Comments

​min presentation om Claude Monet kan inte öppnas i den här bloggen tyvärr. 

Likes

Comments

tja tja!

Idag har jag gjort klart min identitets uppgift. Jag har klistrat på dom små detaljerna som visar Matildas identitet och jag har lagt på hemma favorit färger så att det blir lite finare, färggladare och bättre. Jag är nöjd med den för den blev bra, mycket färger, det är inte utanför temat på något sätt och den blev bra tycker jag!

Så nu har jag både identitet och dröm uppgifterna som är klara. Jag har bara makt uppgiften kvar och där vet jag inte än vad jag ska göra men jag tror att jag har en idé.

Likes

Comments

​hej hej förra lektionen dog min iPad och jag hade inte min mobil så jag kunde inte blogga men jag och Matilda tog bilder som jag ska ha till mitt identitet jobb. Idag har jag fortsatt med brädan och med sakerna som jag har satt på. Det är någon som har förstört min grej men jaja, få fixa det nån annan gång. Sedan har jag suttit och funderat på vad jag ska göra till min makt grej och jag tror jag ska göra något med lera men vet inte riktigt än. Hejdå puss och kram

Likes

Comments

tja tja idag har vi bara jobbat vidare som vanligt och jag har fortsatt med min bräda om mattos identitet. Jag har målat på brädan och gjort små saker som identifierar henne. Nästa vecka fortsätter jag nog med det 

Puss puss 

Likes

Comments

​idag har vi lärt oss om hieronymus Bosch. Vi såg några bilder och lyssnade fakta om honom. O sedan har min mask försvunnit så jag har fått börja om på nytt och göra en surfbräda och sätta upp saker sol visar hennes identitet. 

Jag kan inte lägga in bilder för min mobil har damp 

Likes

Comments

idag har jag ritat ett till öga, för det första var bara en skiss och sedan tog jag akvareller o la i pupillen som skulle visa drömmar i ögonen o sedan med hjälp av färglära, runt hela bilden. Men Beata tyckte att den första var snyggare. Sedan letade jag efter min mask men den har försvunnit så jag kunde inte jobba med den.

Likes

Comments

​idag har jag gjort en skiss på mitt dröm tema, jag har ritat ett öga o sedan gjort färglära med akvarell. Än så länge är det en skiss. Nästa lektion ska jag göra den riktiga och fortsätta på masken

Likes

Comments