Hej mina fina!

Nu ä sommaren här och vad är då bättre än lite sommar hissar? Så jag tänkte visa er mina sommar hissar för 2016!

Så min första hiss är solnedgångar! Alltså hur mysigt är det inte? Åhh det är något jag kommer kolla mycket på i sommar.

Min nästa hiss är kjolar, alltså det är verkligen så fint och just denna sommar är jag otroligt intresserad av kjolar, faktiskt. Här är några exempel på kjolar jag gillar.

SÅ en hiss som jag verkligen hissar varje sommar är neon naglar, alltså det är så otroligt snyggt och speciellt nu när man blivit lite brun så är det otroligt vackert!

Min sista hiss är frukt.

För det första är frukt såå gott och så nyttigt. Sen är det ju aldrig fel att ta fina och färgglada bilder med frukt, hihi..

​Det var i allafall några av mina hissar för sommaren 2016! 

Förresten vill jag bara säga förlåt för mina inlägg dessa dagar men jag är just nu i Spanien och badar så dessa inlägg är då skrivna i förhand, kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejj mina fina!

För er som inte visste det så älskar jag att träna, det är verkligen något jag tycker är jätte kul! På senaste har jag inte tränat sådär jätte mycket för att tiden har runnit iväg men jag har hunnit klämma in några träningspass iallafall. Och för er som undrar så tränar jag inte för att bli smal eller för att har en snygg kropp utan för att må bra och ha kul, sedan är det ju kul när man får lite resultat t.ex. att man märker att man orkar mycket mer och vissa sporter blir lättare mm..

Och mitt tips till dig ifall du vill börja träna så tycker jag att du ska hitta något du tycker om och träna så ofta du vill och hur länge som du vill. Jag tränar hemma träning - Armhävningar, squats, sit-ups mm.. och ibland tränar jag även på gym. Och varför jag inte tränar t.ex. volleyboll, fotboll eller handboll är för att jag tycker inte om att ha en massa måsten, alltså att nu måste jag gå och träna utan jag gillar att anpassa mig efter hur jag mår osv.

Iallafall så tycker jag att du endast ska träna om du tycker det är kul och inte för att gå ner i vikt eller för din "drömkropp", för du är perfekt som du är och du behöver inte ändra någonting!

Massa kramar!

Likes

Comments

Hej mina fina!

SÅ! sommaren är här vilket i mina ögon betyder sol och bad.

Som ni märkt så har det inte varit det bästa vädret här i Sverige så jag tänker fly till Spanien!

Jag kommer att vara i Spanien i två hela veckor utan internet, hur ska jag klara mig? Jag har dock flera blogg inlägg som kommer komma ut i efterhand.

Back to the subject.. Jag kommer att befinna mig i en lägenhet i Barcelona, Tarragona. Det är då jag mina två syskon 2 styv syskon och min mamma och hennes sambo som ska till Spanien. I Spanien kommer jag ägna 99% av tiden åt att sola och bada och den 1%(aren) som är kvar åt att äta, sova och äta.


Likes

Comments

Hej hörni! Som ni ser är jag tillbaka och det ska bli kul att börja blogga igen. En hel del har hänt sen jag slutade blogga bland annat så har jag börjat med Youtube! där heter jag Clara Christensen.

Iallafall så är jag tillbaka så vi hörs lite då och då, kramis!

Likes

Comments

​Hej på er, som jag skrev så hade jag tänkt att skriva ett inlägg om feminism men jag ändrade mig och bytte till rasism eftersom att jag står det närmare.

Själv har jag inte varit med om rasism men det är något jag alltid har stått nära eller vad man ska säga.

Rasister för mig är människor som trakasserar andra människor för att de inte är samma ras. Och när jag säger ras menar jag t.ex. hudfärg, religon mm.. Bara för att jag är ljushyad kallar jag någon mörkhyad för något rasistiskt, och om jag är muslim kallar jag någon kristen för något rasistiskt. Och jag förstår inte vart folk vill komma genom att trakassera andra bara för att de inte ser likadana ut som sig själv. För tänk dig om alla skulle vara mörkhyade och katoliker, hur kul skulle det vara? Alla har ändå samma åsikter och då blir det aldrig några diskussioner. Men om jag var muslim och du katolik skulle det vara mycket intressantare och det skulle vara så mycket roligare att träffa nya folk. 

Och det här med hudfärger är bara helt sjukt. På riktigt vad är skillnaden mellan ljushyade och mörkhyade människor? Jo, de har en annan färg på huden, men vad förändrar det? Det är samma sak som att du och din bästavän inte har samma färg på håret. Och alltså jag blir så fruktansvärt arg på er som tror att vissa raser är mer värda en andra, det är egentligen sjukt hur människor kan vara så oförskämt dumma.

Och att rasism fortfarande är kvar här i världen är sjukt, för olika raser kommer alltid att finnas och har alltid funnits. 

Och jag vill bara säga till er att kom ihåg det är insidan som räknas och döm aldrig någon för hon/hans hud färg eller religon. Ta hand om er:) #spridbarakärlek

Likes

Comments

Det här med träning hörni. Jag älskar verkligen att träna det är liksom min grej, för jag går inte på fotboll, volleyboll, gymnastik eller whatever. Och träning har gjort mitt liv så mycket roligare och nyttigare och allt sånt där. Men jag har mina tider då jag inte har någon lust att träna och då måste jag bli inspirerad. Jag kanske är den ända som kan bli inspirerad av bilder, men det är min sak, om jag ser en bild eller video på ett snyggt rum t.ex. då är jag full igång att planera hur mitt rum ska se ut när jag flyttar hemifrån, hehe.

Så jag tänkte ge er lite tips att komma igång med träningen.

1. Mitt allra första tips är att hitta någon typ av träning som passar just dig.

2. Skaffa dig ett schema och utgå ifrån det, för annars kanske du bara skjuter upp det, sen slutar det med att det aldrig blir av.

3. Jag gör hemma träning för då slipper du åka till en fotbollsplan eller något sånt utan du behöver bara hitta en plats att träna på och då är det klart. Och hemma träning kan du göra på tex morgonen och då slipper du att gå runt och tänka på det hela dagen.

4. Vatten, vatten är såå viktigt för dig som tränar. Och för dig som inte gör något alls för den delen. Så drick mycket vatten och din kropp kommer må så mycket bättre.

5. Sluta inte äta, för det kommer du varken må bra av eller bli "snygg" av. (Snygg på insidan)

6. Ha kul medans du kör, det kommer gå mycket bättre.

7. Känn ingen press för att träna heller. Då kommer det inte sluta bra.

Likes

Comments