HEJ ALLA FINA OCH FULA MÄNNISKOR! 

som ni ser så har jag ju inte skrivit på ett tag, eftersom jag skulle få bilderna av mamma och christian från spanien som jag hade tagit med deras kamra så tänkte göra värsta stora ''come backen'' men värsta feta bilderna, men nu kände jag att de har gått för länge men jag har ändå inte fått bilderna för deras internet inte funkar osv. Så lägger upp dom så fort jag kan.

men nu har jag vart i sverige i ungefär 3 veckor, och jag längtar tillbaka till värmen.. men ah.

skönt att komma tillbaka till skolan igen var de, sen så kom massa prov på en så var de var väl ett minus, men skit samma. Får träffa efterlängtande människor. <3

men igår så var niorna från skolan i stockholm, så jag köpte en bebis töjsmycke, en skjal och ett par skor, sen mat på de och allt de gick på ungefär 700/800:- så inte så mycket, så de känns skönt :D 

har inte så mycket att berätta faktiskt, men ska snart lägga upp en vlogg när jag har tid osv, men snart :D 

hejdå!


Likes

Comments

Nämen hej igen!
Jag har nyss ätit frukost, super gott att få lite i magen.
Men idag så blir de chill dag på stranden om de inte börjar att regna men de ser inte ut som de, iallafall från vissa håll.

Igår så var jag, mamma och Christian på ett vattenland i bergen. De var as roligt. Solen sken hela dagen så man torka så fort man ko upp ur vattnet, helt sjukt.

Men har inte så mycket mer att berätta.
Adios!

Likes

Comments

Hej alla där i kalla Sverige!
Jag kan ju säga att här är de toppen! Flygningen var nog de värsta, hatar starten och laddningen D; men de gick bra.
Här är de 30-40 grader, de växlar mellan olika termometer, men något där i mellan.
Idag så har de bara vart chill dag på stranden, sola och bada! Underbart.

Imorgon så blir de jetski, kommer bli sjukt kul! Men nu har ni fått reda på lite iallafall!
Ha de så bra, för de ska jag ha!
Chao!

Likes

Comments

hej alla fina varelser! jag ber tusen gången om ursäkt att jag inte har bloggat på över en månad eller något sånt, men jag har inte vart så bra osv. Och så har jag spenderat min sommar upp till 100%!

men vad finns de att skriva? I sommar har de hänt mycket, jag har vart i göteborg, stockholm, vart med vänner, umgås med min familj, tagit kort, helt enkelt tagit vara på sommaren. därför tänker jag inte sitta och skriva lite mer exakt vad jag har gjort, för de har jag verkligen inte orken för men iallfall. :)

just nu är jag i stockholm hos min mamma, och imorgon så bär de av till spanien! så himla härligt, blir borta i två veckor framåt, så jag vet inte om de kommer upp så mycket på bloggen då heller, men ska verkligen försöka att få upp nåt inlägg för jag vill verkligen ta tag i bloggen, men har dock så mycket att göra. Har ju fått en del läxor nu när jag ska va borta soppas länge men ah.

Helt ärligt så tyckte jag att de var skönt att börja skolan igen, men efter 1,5 vecka så hade jag tröttnat så skönt att komma bort ju ;) 

I fredags så fyllde min lillebror Casper 1år, han är stor nu. Men ändå så vacker, och så bedorande! <3

nej, men nu har jag inte så mycket mer att skriva, så ger er lite sommar bilder, lite gott och blandat! :D 
Likes

Comments

God kväll, har nyss kommit hem och myst ner mig i HANS tröja <3 

idag har vart en fantastikt dag, har träffat min bror för första gången. Han är så vacker! 

Vi var på skansen nästan hela dagen, sen så åkte vi så jag fick se på läggenheten dom har köpt, och deras hund. Akira.

men orkar inte skriva, är skit trött. Men ni får en massa bilder! 

Hejdå ;*

Likes

Comments

svara om ni tycker att jag ska skaffa de sså ni kan ställa frågor till mig som ni inte vågar göra i verkligheten eller via facebook osv. Så då hade jag tänkt att ha en röstning c:

Likes

Comments

God morgon! 

just nu sitter jag med datorn och Elin med Ipaden. Hon tog 17 bussen igår, inte 18 som jag sa, tog lite fel.. hehe.. De blev ju lite ändrat med stockholm också, jag ska dit nu på torsdag istället, men de känns ändå skönt, kommer fortfarande va där under dagen.

men dagen började bra, Elin och jag gick ner och åt lite frukost sen så var vi ute och gick och prata, en rätt fin morgon är de ju. Vet inte riktigt som händer idag, men vi hittar väl på något i guess. Dock så vet jag inte om elin sover här en natt till eller åker hem, vi får väl hör vad hennes pappa säger, men hoppas på en natt till så jag slipper att sova själv. men jaja. 

jag har nog inget mer att skriva, så jag hör väl la av mig om de har hänt något c:

hejdå ;*

~langar en söt bild på mig och elin, och ett ego pic på mig :3

Likes

Comments