Header

Foto: Lollo Wieweg

I går var det fullt upp hela dagen. Började med att vara i skolan på morgonen, efter lunch åkte hela UF-företaget in till banken, hem och duscha innan jag åkte till Arboga för anställningsintervju. Väl hemma efter det bytte jag om och åkte till röda för att kolla på lite starter och lära mig banan. Jag startade ganska sent i 1 meters klassen vilket gjorde att jag hade en starttid vid 20:45.. Dock gjorde inte det något för jag tror inte det finns någon som är lyckligare över en P&J än vad jag fortfarande är! Trots att han var väldigt tittig hade han ändå mycket framåtbjudning och hoppade jättefint! Jag själv brukar kunna bli otroligt nervös men när jag kom till framhoppningen släppte allt och rundan kunde inte ha känts mer naturlig och lugn. Så summan av det hela är jag verkligen supernöjd över min egna insats men nog ännu mera nöjd över Spttie! Den hästen är verkligen grym! Något annat som är grymt är att elevrådet som höll i pay and jumpen samlade ihop hela 18 000 till bröstcancerfonden! Hur coolt och bra är inte det??!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det här är verkligen världens snällaste häst i alla lägen, förutom i lördags.. Jag skulle klippa honom för han fäller så otroligt mycket och börjar få så tät päls men det tyckte inte han. Han är nu mera utsedd till kungen av kosparkar så klippas får han göra någon annan gång. Men han var i alla fall fin när vi red nere på galoppbanan jag och Emma. Han var även superfin idag på dressyren vilket gör mig så himla glad! Vi gav oss in i bett-djungeln förra veckan och det verkar som vi har hittat rätt! Dock gör det lite ont i hjärtat att jag ska lämna honom här när jag åker på praktik men jag kommer ju tillbaka efter jul. Världens finaste häst som bara går från klarhet till klarhet! Jag hade tänkt göra n presentation av honom under veckan eftersom ni inte vet så mycket om den grå herren.

Likes

Comments

​Nu är det mesta som vanligt igen även fast jag längtar hem mer än någonsin. Hoppningen igår var verkligen kaos om ni frågar mig. Jag hängde löst allt för många gånger. Om ni går in på Ridskolan Strömsholms Instagram och kollar på Spitts löshoppningsvideo så förstår ni varför. Han gick med på löshoppningen för SWB-cup idag och fick 9-9,5 på hoppningen vilket gör mig otroligt stolt! Vårt lag tog för övrigt hem allt och hade minst en pristagare i varje individuella kategori! Grymt jobbat! 

Nästa vecka ska jag förresten starta en Pay and jump med Spitt vilket ska bli väldigt roligt! Är supertaggad men självklart lite nervös. Men det jag längtar mest efter är självklart lov nästa vecka!

Likes

Comments

​- Jag är en jättekänslig person även fast jag oftast uppfattas som känslokall

- Jag har ca noll blodcirkulation i mina händer

- Jag älskar spontana saker!

- Jag hatar att vara själv på helgen. Kan verkligen inte uppskatta det alls

- Något jag inte kan fatta är att jag tar studenten i vår (!!!!!!???)

- Mitt humör är inte att leka med

- Jag har sämst humor

- Min mage samarbetar aldrig med mig

- Jag mer eller mindre lever i tjocktröjor

- Smink är bland det roligaste jag vet

- Det ska bli fruktansvärt skönt att flytta hem ett tag igen

- Dricka te är bland det mysigaste som finns

Likes

Comments

Den här veckan har inte gått i många knop.. I måndags var det hästbesiktning vilket faktiskt gick väldigt bra trotts att jag inte mådde så vidare bra.. Men i tisdags pallrade jag mig alla fall iväg på morgonen, åkte hem och sov några timmar innan jag åkte in till V-ås för att hämta mamma och handla lite mat. Det var nästan två månader sen jag träffade henne sist. Vi hämtade ut mina nya stövlar som jag fick måttbeställa då jag har så långa ben och hon kollade på min hoppträning. Spitt skötte sig som vanligt jättebra och det var kul att det fans lite mer energi än vanligt i honom! Resten av veckan har jag legat inne med feber och svullen hals och det har inte alls varit kul.. Men nu känner jag mig lite piggare trots att jag fortfarande är väldigt hes så ska åka till skolan i morgon.

Likes

Comments

Oj jag har inte bloggat på en vecka.. Jag har verkligen inte känt att jag har haft något att skiva om men egentligen har det hänt väldigt mycket. Förra helgen var vi till Stockholm igen vilket var jättemysigt. Under veckan har träningarna gått väldigt bra tycker jag! Han gick väldigt fint på dressyren i måndags och träningen för Daniel i tisdags var kanon! Terrängen i torsdags var vi båda lika skeptiska till haha men vi tog oss i alla fall runt. 

I går kväll var jag och Pingu på dejt inne i V-ås vilket var jättemysigt! Vi åt på Texas Longhorn innan vi gick ut på krogen en stund. Dock ville inte bilen ta oss hem så vi fick ringa efter hjälp med startkablar.. Inte jättekul när det började regna och klocka blev mycket.. 

Likes

Comments

Hoppningen igår gick väldigt bra! Han kändes dock inte helt ok till att börja med men den känslan släppte när vi kom igång. Jag börjar fatta hur man ska rida denna herre nu men det är fortfarande en bit kvar innan vi är ett ordentligt team! Den här veckan så är jag ju som sagt dagelev och det börjar kännas att jag inte är van att hålla igång från 06:30 till en bit in på kvällen varje dag.. Jag är väldigt trött men det är en skön trötthet och inte bara sådär seg som jag brukar vara. I morse red jag även lilla Delivery och det känns verkligen som att rida ponny igen, så himla roligt! Direkt efter jag slutat jobbade jag några timmar innan jag snabbt åkte hem och duschade för att åka till Köping. Var som vanligt hemma för sent och borde gått o lagt mig för längesen... Men i morgon ska vi tydligen hoppa terräng och det är väl med blandade känslor haha... Jag ber till högre makter att jag sitter kvar då jag hört vad han är kapabel till den grå...

Likes

Comments

​Hoppningen i torsdags gick inte alls bra.. Han stod emot med hela kroppen och var inte alls på hugget. Jag tror dock att det var min nödlösning på padd som var problemet då jag red som jag brukar i lördags och han kändes som vanligt. I fredags var jag till Stockholm direkt efter skolan lte spontant. När jag var hemma igen åkte jag förbi Lisa och var där ett tag innan jag åkte hem till min kille för att kolla på film och sova där. I lördags kom pappa och var med i stallet innan vi åkte in till V-ås för att äta och handla. På kvällen färgade jag Pingus hår och i Söndags gjorde jag absolut ingenting. 

Den här veckan är jag dagelev vilket betyder att jag hjälper till att leda arbetet i röda stallet tillsammans med de andra klasserna. Vi red nere på framridningsbanan igår och det gick jättebra! Jag kände att jag hittade ännu mer knappar och det är skönt. I dag ska vi hoppa för Daniel Svensson vilket ska bli spännande. 

Likes

Comments

​Lite inspo från Insta

Den här veckan har varit väldigt lugn än så länge med väldigt lite ridning. I måndags red vi dressyr nere vid slottet och det kändes väldigt bra. Jag kände att söndagens backträning gav resultat och jag har börjat ställa lite mera krav på honom i ridningen. Det har verkligen blivit stor skillnad på honom under de här veckorna vilket känns otroligt bra! Dock känns det lite segt att jag ska vara borta halva terminen och sedan behöva börja om igen efter jul.. Helst av allt vill jag ta med honom hem under praktiken haha..

Efter lunch ska vi hopp nere på bankbanan och jag vill verkligen vara ute så mycket som det går nu innan det blir för hårt i backen för det gynnar honom verkligen. I morgon är det vila och på lördag ska jag rida ut som lite uppladdning för nästa veckas träningar som kommer igång som vanligt igen.

Likes

Comments