Har vart lite dåligt med uppdatering här på bloggen, men har en liten överraskning! På sidan av de jobben som jag har nu, har jag skaffat mig ett till! Jag har blivit en distributör eller oberoende leverantör som man också kan kalla det. Kort sagt, en återförsäljare av skönhetsprodukter!

Som en liten start på detta så tänka jag tipsa om min absoluta favoritprodukt från det märket som jag säljer, en mudmask som är helt AMAZING.

På bilden här ovanför är min kollega Malin, och hon har endast i 2 månader lagt denna mask 3-4 gånger i veckan och kolla på resultatet! Resultat varierar såklart från person till person men jag skulle ljuga om jag sa att min hy inte har blivit bättre av att jag lägger denna mask 3 gånger i veckan. 

Om du känner att du behöver denna mask så hör av dig till mig på Facebook, skicka ett mail till clara.bostrom@hotmail.com eller skriv en kommentar här på bloggen. Är det något annat du söker så tveka inte på att höra av dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags så gjorde jag en egen peel off mask, kollade runt lite på youtube tidigare i veckan och såg att den var extremt enkel att göra och verkade funka för de flesta.

Saturday last week I made my own peel off mask, I was looking on youtube earlier that week and see that it was extremely easy to do and seemed to work for most of the people who tried.

Vad du behöver: / What you need:

1. Flytande lim utan gifter, beställde mitt från panduro. / Liquid non-toxic glue.

2. Koltabletter, måste vara aktivt kol! Beställde mina från apotea. / Charcoal pills, must be activated charcoal!

Sen hade jag en mortel som jag krossade tabletterna i, en skål som jag blandade allt i och en gammal sminkborste som jag applicerade masken med. / Then I crushed the charcoal pills in the marble thing, mixed the glue and charcoal in the little blue bowl and used and old makeup brush to apply the mask.

Jag tror jag valde fel tillfälla att lägga denna mask, då jag skulle iväg och vart lite stressad så satt bara i 15-20 minuter med den innan jag drog av den och det var fortfarande små fuktiga bitar som satt kvar som jag fick torka bort med en handduk. Det som stelnat drog mest med sig håret i ansiktet, men jag tror att om man sitter med den längre så allt får torka ordentligt så drar den nog med sig mer!

I´m not sure I chose the right time to do this, because I was going to meet up with a friend and I only let the mask be on my face for 15-20 minutes, and its was still some parts of it that was wet and that didn't come off. It mostly took away the hair on my face but I think if you would let it dry completely it would take some black- and whiteheads as well!

Likes

Comments

Choker from Ivyrevel.

Hämtade ut paket i onsdags samtidigt som jag jobbade, och det var min svarta sammets choker från Ivyrevel! Denna tog slut ganska snabbt när den släpptes, men lyckades få tag på en nu, kostar bara 99kr!

Likes

Comments

RESOR

​I actually made small video from my trip to Amsterdam, I´m not saying that I´m some expert on YouTube, I just think it´s fun to edit videos and stuff. So enjoy! Remember to put on the highest quality ;)

Likes

Comments

RESOR

Here comes the second part of my pictures from Amsterdam.

Me and Stef went for breakfast at Delifrance.

We met up with the others and walked through The Vondelpark, on our way to the Amsterdam sign and the Rijksmuseum.

After a few of us walked around in the Rijksmuseum we met up with the others in The Vondelpark again.

Likes

Comments

Kolla bara! Som rubriken säger, älskar dessa skor! Vill verkligen köpa dom, men ligger inte riktigt i min budget just nu... Aja får fortsätta spara undan lite hela tiden så får vi se om jag unnar mig dessa någon dag!

Likes

Comments

​Idag så startar jag min 28 dagars "Teatox". Jag som inte ens tycker om te egentligen, men kommer väl lära mig under denna period då jag ska dricka en kopp "morning boost" varje morgon och en kopp "night cleanse" varannan kväll. Detta är absolut ingen detox när man slutar äta och bara lever på te, något sånt skulle jag aldrig göra! (Älskar mat för mycket) Utan man ska bara tänka lite extra på vad man äter och röra på sig under denna period. Min frukost idag t.ex. består av en kopp morning boost, ett litet glas juice, äggröra och en skål med frukt. 

Jag har beställt min teatox från www.skinnymint.com och betalade 54 dollar för detta 28 dagars program. Så nu får vi se hur detta funkar, har tagit lite förebilder som jag ska jämföra med sen efter dessa 28 dagar, fick även med ett litet träningsprogram som jag tänker följa för att få bästa möjliga resultat!

Likes

Comments

Some of the pictures I took with my camera during Friday, the first day in Amsterdam.

The place where we got breakfast.

We watched a fire show at Dam square, and then a few of us went to Madame Tussaudes.

While waiting for the others we sat down and had a drink in the sun.

When the others had found us, we went to a steakhouse where we got some food and sangria!

Likes

Comments

Tog en sovmorgon idag, och bara småplockade med lite saker här hemma tills eftermiddagen när jag tog mig ut på en promenad i solen. Var så himla skönt ute, satte på en podcast och var ute i nästan en timme.

Igår så städade jag här hemma och åkte till banken för att fixa med lite grejer. På kvällen så åkte jag ut till stallet och gick med Lollo och Emelie på en promenad med deras hästar och Lollos hund.

Imorgon så ska jag och mamma äta lunch, och sen ska jag jobba på Oti Gård på kvällen. Hoppas att det inte blir allt för svårt att gå upp sen på lördagen för jag börjar på Ica kl 7 på morgonen!

Likes

Comments

MAT, RESOR

I söndags så gick jag, Julija, Stef och Agnese till ett underbart ställe som heter Sumo, där dom har en "all you can eat" buffé med sushi, teriyaki, nudlar osv. Det var så himla gott och matkoman efter ska vi inte ens tala om!

This Sunday me, Julija, Stef and Agnese went to a wonderful place called Sumo, where they have a "all you can eat" menu with sushi, teriyaki, noodles etc. It was amazing and I was so full afterwards!

  • MAT, RESOR

Likes

Comments

Instagram @cclarabbostrom