Hej på er!

Sommarlovet lider mot sitt slut och skolan börjar imorgon för mig, asså shiit vad snabbt tiden har gått. Känns som om det bara var ett litet tag sedan jag som 12åring skulle börja på en helt ny skola där jag knappt kände någon och nu helt plötsligt ska jag börjar nian, say what?! sexan, sjuan och åttan har verkligen gått så snabbt och jag hoppas inte att nian går lika snabbt, vill verkligen inte lämna skolan jag går på nu för jag trivs så bra med min klass, mina kompisar och min mentor. Kommer på riktigt gråta när vi lämnar för gymnasiet. Och gymnasiet det är helt sjukt, om ett år börjar jag på gymnasiet.

Fastän vi detta året kommer ha nationellaprov och sådant så tror jag det kommer bli fett kul ändå med klädparad, skattjakt, avslutnignsmiddag och Barcelonaresan!

Många tycker att det är jobbigt att komma tillbaka till skolan vilket jag inte alls tycker. Det känns skönt att börja igen, jag träffar alla de kompisarna jag inte träffade över lovet igen och jag kommer in i mina gamla rutiner vilket för mig är en skön känsla. Om några månader kanske jag kommer säga något helt annat men just nu känns det skönt att komma tillbaka till skolan. Hoppas ni också har en positiv känsla över skolstarten även fast prov och läxor ingår.

Puss och godnatt<3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är jag äntligen i Nerja efter ett långt sommarlov av nästan bara jobb. Vi drog mot kastrup i köpenhamn i fredags och det var meningen att planet skulle gå kl 17 men blev istället försenat med 6 timmar, usch...
Men efter några timmars väntan så gick planet mot Malaga, Spanien.

Nu har jag varit här i 3 dagar och vi har mest bara chillat vid stranden♡

finfina vyer över Medelhavet. älskar de turkosa vattnet!

njuter av solen hihi

Vi var även och kollade i grottor vilket var intressant men dock väldigt överskattad och inte lika stort som jag trodde det skulle vara

Får se om jag lägger ut något mer inlägg nu när jag är i Nerja då jag glömde att ta med min dator och kan därför inte öppna bilderna på min kamera eller gopro tills jag kommit hem...

Likes

Comments

De två senaste dagarna har vart dem bästa i mitt liv. Igår sprang jag color obstacle run i Malmö med de bästa vännerna man kan tänka sig! Det var det absolut roligaste jag någonsin gjort! Idag begav vi oss till Borås för att ro Sprint SM där vi tog hem guld i dubbeln och silver i fyra. Jag är så glad att jag fått spendera de senaste åren med dessa tjejerna i min omgivning. Med dem har jag hittat mig själv, och skrattat som mest med, utan dem vet jag inte vad jag hade gjort.

​I LOVE THEM!

Likes

Comments

Min fina kusse Emma tog studenten wihoo! Önskar henne all lycka i världen. Hon är bäst och jag är stolt över att få känna en sån fin och smart människa som henne. Min förebild

Ett löparpass och efter det en sleepover i Lördags med denna sköna.

Likes

Comments

Nu är det äntligen vår, hoppas jag... Denna helgen har vart sjuk kul. I Lördags var det långlopp här i Falkenberg (Man ror 5000 meter istället för 1000). Loppet gick bra och jag kom i mål levande =)

Efter det träffade jag G. Igår var det Valborg, tränade på eftermiddagen i det fina vädret och hängde med familjen på kvällen vilket var väldigt mysigt.

Idag blir det en pluggdag, har tyska, so och no-läxa jag måste börja med.

Ha en bra dag♡

Likes

Comments

Hallå på er!

Idag var sista dagen på roddlägret som arrangerades här i Falkenberg. Har haft ett mycket trevligt lov bara synd att det tar slut. =( Som ni ser på bilderna har mina händer fått kämpa lite extra de senaste dagarna, men sånt får man tåla om man ror. Jag bjuder även på en bild från en av förra sommarens tävlingar och en bild från en av mina första tävlingar när jag var 9 år, sååå längesen man tyckte man var så stor och gammal, haha men man var egentligen bara en liten skit. =)

Imorgon börjar skolan igen, suck. Har både No-inlämning och tyska-läxa som skulle göras på lovet vilket jag inte börjat på än, ooops. Så det borde jag väl börja med nu egentligen, men orkar inte så det blir antagligen att jag kollar på någon bra serie istället... Just det imorgon ska jag till frissan och fräscha upp håret igen, wihoo! Resultat kommer imorgon.

Ha en fortsatt nice dag allesammans, puss <3

Likes

Comments

Hej på er igen!

Kan vi bara take a moment och bara inse att min bestie är såååå vacker! Den finaste människan man kan tänka sig som alltid finns för mig hur jobbig jag än kan vara ibland, hehe. Love her!

Likes

Comments

Gud va jag saknar sommaren, speciellt nu när det är kallt och grått. Därför kommer nu en liten tb från sommaren när jag och Cajs bestämde oss för att ha en photoshot mitt ute på en åker i Morup<3

Likes

Comments