Jag har gått och blivit lycklig
Helt på egen hand
Utan kärlek
Bara kärlek till mig själv
Ville bara säga att jag gått och blivit lycklig
Till mig själv, jag är lycklig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är kallt, jag är kall
Kan någon värma mig, kan någon göra mig varm
"Du är kall"
Vet redan, visste, visste inte det innan, innan då jag var varm
Sakta frös jag, jag blev sten, stenhård is
Önskar jag var varm, men jag kan inte, är kall, för kall, blev för kall, för att jag aldrig mer ville vara varm mot stenhård is
Den frös mig och det är ingen som kan värma mig nu
Jag är kall

Likes

Comments

Trappa upp, hand i hand. Han drog henne in till sitt sovrum. Tilltro om att han menade det han sa, att hon var vackrast och den enda.

Trappa ned, ensam. Oförstående över att hon gett honom det enda han var ute efter. Inget annat än ett objekt.

Dummast i världen, blåst och korkad. Hur kunde hon tro på det han sa. Hur kunde hon tro på att han ville ha henne.

Hon vill aldrig mer vara den, som någon lätt slingra runt sitt lillfinger. Men bara en kort tid efter faller hon för samma spel, samma sak, samma han.

Varför skulle han vilja ha henne en andra gång? Det spelade ingen roll vad hon visade i skolan; långa uppsatser, talang att ifrågasätta och förstå. För hon kunde inte förstå att hon inte var mer än ett objekt för honom.

Någon annan som verkligen älskade henne, visade att hon verkligen betydde någonting. Men det satt kvar, hon skulle aldrig kunna lita på att hon var tillräcklig trotts alla ord. Den lyckliga resan var kort.

Trappan ned ensam, igen. Förkrossad över att hon inte räcker till, med sitt hjärta i någon annans hand som avvisar det. Hatet mot henne själv växer och tar över.

På väg upp från botten lyssnar hon på orden igen, om att hon är vacker. Kanske vara det bara ett plåster till hennes sår till en början. Men sedan föll hon igen. Lät honom komma in, litade.

Varför ekar det tyst? Hon konfronterar honom och fruktan blir till sanning. Än en gång stod hon där, omsprungen och förstod ingenting. Han som hela sommaren tittat på henne med något extra i blicken. Men som direkt gav upp när han fick det han ville ha.

Nu lovar själv att hon aldrig någonsin ska göra samma misstag, aldrig mer tillför tro sig till någon. Hon ska aldrig mera vara den som står kvar tomhänt.

Hon börjar se på ting så som livet format henne, han är inte han. Han är ett objekt precis som att hon inte är hon.

Blickar som möts, ord blir outtalade och det fanns något där som gjorde att hon föll, trotts sin syn på världen och dens moral. Men den skulle lära henne ännu en gång att det var inte hon, det var en annan, hon var bara objektet.

Aldrig mer skulle någon få hennes hjärta. Aldrig mer känna lyckaspirr aldrig mer känna sorgens smärta. Nu var hon hårdare än granit och sprickfri. Ingen skulle få komma in till hennes djup. Aldrig skulle någon få spräcka hennes hårda skal hon nu skapat. Ett objekt hårdare än granit.

Likes

Comments

Älskade vän du som står där på rälsen och tror att tåget kan ta alla dina bekymmer, låt mig ta dom istället. När allt är svart låt mig hjälpa dig att leta efter ljuset. Jag låter dig inte falla jag kommer ta emot dig för jag vet att det finns en väg ut.

Jag kan ibland bli riktigt förbannad över samhällets uppbyggnad. Jag hatar, hatar vårt sätt att servera vårt liv på silverfat enligt medier. Orden räcker sällan till när jag ska förklara hur trött jag är på detta sätt att leva. Jag kan inte göra något åt det, jag är inte tillräckligt stark. Jag klara inte av att ställa mig utanför alla andra och inte ha en aning om vad som pågår.

Öppenheten jag ger ut till andra gör mig själv tvivlande på vad jag egentligen känner men jag vet att det hjälper andra. Som hör av sig, som frågar, pratar vad som helst och det finns inget annat jag blir mer rörd av när någon hör av sig och ber Mig om hjälp. Jag som egentligen inte kan någonting, utan bara ibland visar en öppen sida som hjälper människor att inte känna sig så ensamma. Kan säga en sak att i sånna stunder ångrar jag inte en sekund att människor får sanningen om mitt mående.

Likes

Comments

Jag ser kärlekspar på stan. Kärare än någonsin tittar de in i varandras ögon och ler trots att solen bländar dom.
Någon går med en bukettrosor från affären med sin son i ena handen. Raska steg om bilen som ska ta dem hem för att överraska sin partner.
Huvud som stirrar in i sin mobil, fingrar som smattrar på skärmen och ansikten som inte kan gömma lyckan.
Och klockan står på fem i fyran inatt och det enda jag kan tänka på är dig och henne tätt intill dig.

Likes

Comments

20 steg upp. Det det lugnt.
19 Steg upp. Dra inte åt dig uppmärksamhet
18 steg upp. Skratta inte för högt.
17 steg upp. Var dig själv.
16 steg upp. Hälsa normalt.
15 steg upp. Le inte så brett.
14 steg upp. Se inte så sur ut.
13 steg upp. Gör inget dumt nu.
12 steg upp. Var dig själv.
11 steg upp. Du är nog egentligen inte välkommen här.
10 steg upp. De kommer titta konstigt på dig.
9 steg upp. Egentligen passar du nog inte in här.
8 steg upp. De bara säger ja för att vara snälla.
7 steg upp. Du borde egentligen vara hemma.
6 steg upp. Varför ska du försöka tro så mycket om dig själv.
5 steg upp. De stör sig på dig.
4 steg upp. Va dig själv.
3 steg upp. Va inte så högljudd.
2 steg upp. Va dig själv.
1 steg upp. Va dig själv.

Likes

Comments


Framför mig står du nu och jag vet inte om jag ska ge dig en kram eller käft smäll.
Du har förstört och reparerat. Tagit och givit. Gett mig tårar och skratt.
Kastat mig långt ner på djupet, värt mig upp till lyckan.
Ja jag pratar om dig 2016. Som totalt slott mitt liv i bitar samtidigt som du gett mig något att leva för. Så må du hatas eller älskas.

Likes

Comments