Header
View tracker
View tracker
View tracker

Tjululu

Igår så drog jag på kvällen hem till Ellen, chillade, drack lite vin. Tills vi spontant drog ner till stan, en kylig kväll. Vi tog sen taxin hem till Ellen för att ligga och trängas i hennes lilla säng.

Sen när vi vaknade imorse låg vi mest och sega tills vi fixade oss lite och åkte ut i jakt på second hand butiker. Jag köpte med mig ett par jeans som jag nu ska klippa lite i, samt en bandana. Betalda hela 40 kr för båda. Och Ellen fick med sig en jacka!

Likes

Comments

Dagen är kommen.

 Jag sitter nu på tåget, lite småbakis från drinkarna med mina kära väninnor igår och är påväg till Göteborg för att träffa tjejerna som jag ska åka till Asien med!

Jag kunde inte vara mer taggad, ska bli så spännande att se hur alla är och vad vi kommer fram till. Att jag ska spendera 4 månader med dessa känns lite overkligt.

Likes

Comments

Efter en väldigt lugn helg, så avslutar jag den med lite härlig hotellfrukost. Eftersom jag fyller år på tisdag så valde vi att fira lite idag istället, eftersom vi alla jobbar. Har även unnat mig och köpt sims 4, så nu sitter jag och råglor framför de och låter timmarna flyta förbi.

Snart ny vecka och en vecka närmare Asien!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Om exakt 78 dagar åker jag iväg på min livs hittills längsta resa.

För då packar jag min ryggsäck och sätter mig på ett flygplan till en varmare vardag. Jag ska nämligen åka och backpacka i sydost Asien i 4-5 månader! Med tre andra helt okända tjejer.

Så ett skypesamtal senare bokade vi en enkelbiljett till storstaden Bangkok. Vi bestämde även att träffas i Göteborg nu i början på november så vi kan lära känna varandra lite bättre och planera lite mer specifikt vilka platser och länder vi vill besöka. 

Det går inte en dag utan att jag tänker på att jag ska åka iväg. Jag längtar så sjukt mycket och vill inget annat än att tiden ska gå jättefort nu fram tills dess att vi ska åka. 

Hur bra start kan man egentligen få på 2017?? 

Likes

Comments

Där sitter jag i min säng med datorn tryckt framför ansiktet. Jag hör hur det krafsar på min dörr, dörren puttas upp lite lätt och jag lyssnar efter ditt purrande.

Du ger ifrån dig ett litet ljud samtidigt som du hoppar upp i sängen. Tassar lätt och försiktigt fram till mig för att se om jag är på goshumör eller inte. Det var jag, samtidigt som jag lägger ifrån mig datorn trycker jag in mitt ansikte i din päls, den är mjuk och den luktar så härligt, nästan lite som skog. Efter en stund av kel så tar jag tillbaka datorn i knät och du lägger dig bredvid mig och spinner, ibland så vrider du dig och klöser lite löst i mitt lår för att visa att du fortfarande är där.

Det är inte förr en jag reser mig upp och går mot köket som du verkligen blir glad och springer efter, du jamar och stryker dig längst mina ben. För innerst inne så ville du bara komma och fjäska efter mat.

kattjävel

Likes

Comments