Japp, så de tre senaste dagarna har vi tagit surflektioner. Och stora applåder som gör detta och får de att se så enkelt ut. För de är inte, speciellt inte när man ska ut till dom lite större vågorna.

Men extrem kul är de när det går bra och inte hamnar under vågen så det känns som man får andnöd.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är Bali sjukt nice. Vi har än så länge varit i Seminiak och Uluwatu, där vi mest har hyrt mopeder och kört runt för att hitta härliga stränder. Vilket vi gjorde också.

Så kallade "smoothie-bowls" är ju ett måste nu när man här.

På väg mot stranden

haha hur jag och Elin ser ut när vi ska förklara någonting gällande att jordnötterna får inte vara rostade i kött.

Och sen denna strand som vi hitta för vi åkte fel. Så sjukt mysig då den var omringad av stenbrott och att 99% av människorna var lokalbor.

Likes

Comments

Som plåster på såren efter dessa två riktigt intensiva dygn har jag och mimmi kommit fram till denna härliga villa där vi blev uppmötta av Frida, Elin och hennas mamma och hennes sambo. Mår verkligen såå bra nu även fast jag inte har någon mobil längre.

Här ska vi slappa i två dagar till innan vi ska vidare på andra äventyr.

Likes

Comments

Detta är en video från när vi var i Maolboal och gjorde "canyoneering" i Kawasan falls, bland det roligaste jag har gjort på hela resan. Så sjukt kul! Lite läskigt att hoppa 16 meter, men härlig adrenalinkick!!

Likes

Comments

Hej där!
Det senaste 24 h har inte alls blivit som jag tänkt mig. Har gått igenom alla möjliga sorters kriser och känslorna har svajat hej vilt.

För igår när vi väntade på att få komma på flyget så inser jag att jag varken har mobilen eller passet på mig, då jag hade båda i en liten väska som jag har råkat lägga ifrån mig. Så en kvart innan flyget går yrar jag omkring på flygplatsen med gråten i halsen. Vakterna försöker hjälpa mig att hitta den via övervakningskamera, men de hjälpte inte. Så vi gjorde så att Elin och Frida fick åka, medans jag och Mimmi stannade kvar. Men då var de inte bara lite gråt i halsen utan jag störtbölade vid det här laget.

Men de var bara att börja inse, jag skulle bli tvungen att flyga hem till Sverige om jag inte hitta passet. Vi pratade med migrationsverket och de dom sa var att vi skulle kontakta ambassaden för att få ett tillfälligt pass. Men ambassaden skulle inte vara öppen för ens 9 på morgonen dagen efter, så det var bara för mig och mimmi att slagga på golvet inne på flygplatsen eftersom jag inte fick lämna den utan pass. Jag kan ju säga att de inte var mycket sömn utan mest snörvlande.

På morgonen började de gå upp för mig att jag verkligen skulle bli tvungen att åka hem. Efter lite samtal till försäkringsbolaget och ambassaden så var de på väg till flygplatsen för att hjälpa till med resan hem.

Men mitt i ett samtal med ambassaden hör jag hur mitt namn ropas upp i högtalarna. Vågade ändå inte hoppas på för mycket vid det här laget. Men efter att ha mött upp lite personal och dom hade gjort lite telefonsamtal så hade de hänt. Dom hade hittat mitt pass!!! Lyckan då var obeskrivlig.

Att jag skulle få fortsätta min hittills livs bästa resa, med tjejerna. Med mina tjejer.


Likes

Comments