Header

Om exakt 78 dagar åker jag iväg på min livs hittills längsta resa.

För då packar jag min ryggsäck och sätter mig på ett flygplan till en varmare vardag. Jag ska nämligen åka och backpacka i sydost Asien i 4-5 månader! Med tre andra helt okända tjejer.

Så ett skypesamtal senare bokade vi en enkelbiljett till storstaden Bangkok. Vi bestämde även att träffas i Göteborg nu i början på november så vi kan lära känna varandra lite bättre och planera lite mer specifikt vilka platser och länder vi vill besöka. 

Det går inte en dag utan att jag tänker på att jag ska åka iväg. Jag längtar så sjukt mycket och vill inget annat än att tiden ska gå jättefort nu fram tills dess att vi ska åka. 

Hur bra start kan man egentligen få på 2017?? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Där sitter jag i min säng med datorn tryckt framför ansiktet. Jag hör hur det krafsar på min dörr, dörren puttas upp lite lätt och jag lyssnar efter ditt purrande.

Du ger ifrån dig ett litet ljud samtidigt som du hoppar upp i sängen. Tassar lätt och försiktigt fram till mig för att se om jag är på goshumör eller inte. Det var jag, samtidigt som jag lägger ifrån mig datorn trycker jag in mitt ansikte i din päls, den är mjuk och den luktar så härligt, nästan lite som skog. Efter en stund av kel så tar jag tillbaka datorn i knät och du lägger dig bredvid mig och spinner, ibland så vrider du dig och klöser lite löst i mitt lår för att visa att du fortfarande är där.

Det är inte förr en jag reser mig upp och går mot köket som du verkligen blir glad och springer efter, du jamar och stryker dig längst mina ben. För innerst inne så ville du bara komma och fjäska efter mat.

kattjävel

Likes

Comments

Tjena, så hela dagen igår åkte jag och Ellen till olika ställen för att filma hennes lookbook. Tycker slutresultatet blev asbra, och är nöjd med hur filmningen gick eftersom de var första gången jag provade att filma lite mer "seriöst" med min kamera.

Kolla gärna i HD!

Likes

Comments

​Så detta är lite bilder på gårdagen, vi ville ha en sista kväll med Klara innan hon flyttar ifrån oss för att plugga. Man kommer sakna henne så mycket. Fina Klara.

Hade i alla fall en mycket trevlig kväll med många skratt och glada miner. 

Likes

Comments

Tjena!

Igår så var vi i Stockholm! Vi var där mest för att shoppa och lite så men vi kolla även på Prideparaden, sån härlig stämning, alla var så glada överallt.

Lite senare checkade vi in på hotellet, fräschade upp oss lite och gick till närmsta restaurang som va en tapas bar, sjukt god mat verkligen. Vi gick sedan tillbaka och drack lite. För att sen vara ute och röja hela natten, vi kom hem runt 6 imorse. Så idag är man skapligt sliten.

Kramis

Likes

Comments

​Fina, fina mamma. Så obrydd i dess renaste form. Jag är hennes största fan och hon är min största idol och inspiration.

Likes

Comments

För någon vecka sen var jag och mina kära två vänner på Bråvalla, bland det roligaste jag har gjort. Här får ni i alla fall en liten filmsnutt som Ellen har gjort!

Likes

Comments

​En sådan skön dag förtjänar lite uppmärksamhet.

Så hela dagen har de varit så otroligt skönt väder, man ska ju ta vara lite på solstrålarna på bästa sätt genom att ligga ute och löka i hopp om att bli lite brun.

Men så nu på eftermiddagen så kom tjejerna över och vi grilla lite gott. Mycket mysigt. 

Likes

Comments