Snygg-Julia.

Nej men, vi gör faktiskt inte så mycket mer om dagarna än att fota, och va på stranden. Men snart blir det ändring på de. Dax att börja söka jobb på riktigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mysiga fina Fia är på besök!
Så jaa efter två veckor i Italien får jag finbesök från Sverige. Denna härliga människa ska hänga med mig i en vecka. Fan va vi ska ha de gött!

Likes

Comments

Idag regnade de för första gången på typ 2 månader, haha alla italienare jublade verkligen. Så vi bestämde för att istället för att dra till stranden ta en liten runda ner på stan. I vanliga fall är det alldeles för varmt, de enda man kan göra är vara på stranden eller vara inne.

Likes

Comments

Här rensas de ett nästan ett halv kilo basilika, som sen ska bli en alldeles för god pesto.

Likes

Comments

När man har tröttnat på Sverige så flyttar man utomlands. Så jaa just nu befinner jag mig i Italien och bor tillsammans men en barndomsvän!

Det jag har planerat just nu är i alla fall att stanna i ett antal månader och försöka hitta jobb. Sen får vi se vart som händer. Herrå!

Likes

Comments

Tårarna rinner längst kinderna, jag kippar efter luft.

Hjärtat e så tungt så att knappt mina egna ben orkar hålla upp de. Det är tyst i hela huset eftersom mamma sover borta, det enda som hörs är mina snyftningar och musik som spelas lågt på datorn. I all desperation försöker jag plocka undan för att komma på andra tankar, men varenda liten plats, hörn och möbel finns det ett minne av dig. När det inte funkar slänger jag mig på sängen kollar upp i taket och storgråter.

Jag gråter för jag inser att jag troligen inte kommer få känna dig tyngd på mitt bröst på morgonen när jag precis har vaknat, jag kommer inte kunna borra in mitt ansikte i din mjuka päls som luktar lite skog, jag kommer inte se dig springa fram ur buskarna med svansen i vädret när jag ute på baksidan, du som så ofta gjorde mig sällskap och sov i min säng. åh gud vad jag saknar dig.

Jag gör ett till försök till att sluta gråta och googlar "get over the loss of a pet".

"Most of us share an intense love and bond with our animal companions, so it’s natural to feel devastated by feelings of grief and sadness for the loss of a pet. The pain of loss can often feel overwhelming and trigger all sorts of painful and difficult emotions."

och jaa, det gör så jävla ont.

Likes

Comments