Header

Alltså denna unge var så sjukt söt. Vi tjejer satt på våra handdukar, och han satt och lekte nån meter bort. Eftersom jag hade min kamera framme så var jag bara tvungen att vända mig om och fota honom. Sen när han såg att jag fotade honom kom han fram och kramade mitt ben, sen var de som att vi blev hans bästa lekkamrater! Han ville köra jaga, höll oss i händerna och sprang omkring och gapskratta på ett så sött sätt som bara barn kan.

Likes

Comments

Det blev inte koh phangang i alla fall, efter att ha bokat buss ner dit så fick vi avboka eftersom de va en bro som hade gått sönder, så nattbussen som hade åkt dagen innan satt fortfarande fast i trafiken.

Så i förrgår åkte vi till Pattaya istället, örsta delen av Thailand, spenderade två dagar där. Igår var även vår första soldag! Och nu är vi påväg till Koh Chang vilket är en jättefin ö, kl är 10 nu och vi kommer väl va framme runt lunch.

Puss och kram från ett varmt Thailand

Likes

Comments

Så nu har vi varit här i 2 dagar. Kunde inte trivas bättre, som handen i handsken. Trots en hel del motgångar.

Vi har inte haft så tur med vädret och har varit tvungna att ändra planer. Vi tänkte åka ner till Koh Tao, och sen till Koh Phangang för lite full moon party. Men eftersom de har varit sådant oväder så hade vi avbokat allt dit. Men lite av en slump åker vi ner till Koh phangang med nattbuss idag ändå.

Så idag vinkar vi hejdå till Bangkok. Mycket härlig stad, härliga människor, härliga kvällsmarknader och riktigt god mat. Som nu har vi ätit på samma lunchställe två gånger i rad och det kostar ca en tia (!!!)

Ha de gött


Likes

Comments

Hej!

Gud va mycket det är som har hänt dom 24 senaste timmarna. Så igår landade vi kl 10 i Thailändsk tid.

På dom 24 timmarna har vi lyckats ätit jättegod Pad thai, träffat ett par riktigt sköna grabbar på Arlanda som skulle bo på samma gata som oss, samt bytt hotell mitt i natten. Eftersom jag kände mig lite småkrasslig och extremt trött gick jag och la mig i vårat hotellrum, som för den delen var EXTREM ruttet, mögel på väggarna osv. Så det var inte så förvånande att jag vaknade 4 timmar senare med massa insektsbett på både ansikte och armar. Så de vart en rätt hetsig ton med receptionisten när vi försökte få tillbaka våra pengar så vi kunde byta hotell. Tillslut vart det att vi bytte hotell till ett mycket bättre, fast det var lite dyrare så vi bestämde för att bara betala för ett rum och sova 2 och 2 i 90 sängar. Lite trångt men mysigt

Hadeeee

Likes

Comments

ATT DET ÄR 3 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER

Helt sjukt vad snabbt det har gått, kändes som nyss när de var 11 veckor kvar och jag räknade ner antal arbetsdagar kvar. Nu väntar bara en lång och äventyrsfull resa. På lördag sitter jag på ett plan till ett varmare land. Jag kommer förhoppningsvis uppdatera flitigt.


bild från igår när jag och Ellen var i Stockholm

Likes

Comments