Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är första dan i skolan avklarad! Började 10.15 och slutade 13.50, så det var inte så jobbigt även om vi typ inte gjorde någonting.

Nu gör jag ingenting, kollar lite på ipadenoch kommer antagligen göra det resten av dan:D

Likes

Comments

Snart är sommarlovet slut.. Börjar på måndag, som jag ska vara glad över för vissa började nu i veckan (hehe). När börjar ni skolan? Har inte gjort någonting under sommarlovet men det har ändå varit skönt. Nu ska jag börja i 9:an och det betyder att jag ska välja gymnasium till hösten, och så blir det nationella prov:(

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått ett sommarjobb!

Jag jobbar i en glasskiosk och det är faktiskt väldigt roligt tycker jag. Jag jobbar där med en kompis också, så jag är inte ensam hela tiden utan men man behöver nästan vara två! Jag började där igår och då var jag bara där 16 - 20, men idag började jag kl 13 och slutade kl 20. Så det är långa dagar men man har väldigt roligt där så tiden går fort;) Jag ska kanske jobba imorrn också det var inte helt säkert än.

Men nu ska jag titta på Scream och Pretty Little Liars:)

Likes

Comments

​För några dar sedan gjorde min syster nya naglar på mig. Hon gjorde gelénaglar och jag är såå nöjd! Hon har börjat göra naglar, smink och även håruppsättningar på dom som vill ha, så om ni bor i närheten kan ni boka en tid, haha.

Likes

Comments

Nu har jag fått en iPad!!! Har velat ha en iPad sååå himla länge så ni fattar inte. Så när jag konfirmerade mig så använde jag pengarna till en iPad. Och nu har jag en hel familj med Apple, haha! En ljusgrå Mac, rymdgrå iPad och en guldig iPhone. Har även graverat in mitt namn på iPaden och mitt "smeknamn", som alla kallar mig med i skolan!

Likes

Comments

​Idag åkte vi över till Lysekil för att göra lite saker. Jag, min mamma, min lillasyster och min storasyster. Och Ballerina såklart! När vi var klara med det vi skulle göra så gick vi och åt på Backyard, har aldrig ätit där förut och har hört att dom ska stänga nu, så det här blir deras sista år så då får man passa på;)Men jag tog en Cheeseburgare med gurka, tomat, rödlök (fast den tog jag bort hihi) och sen pommes och aioli till det👌🏻

Sen har jag inte gjort så mycket idag, jag spelade in en video innan vi åkte som jag har suttit och redigerat nu, så den kommer upp imorrn. Nu ska jag bara titta på Keeping up with the Kardashians. Har börjat titta på det jättemycket nu, tycker det är väldigt roligt att titta på men är inte så jätte intresserad av familjen annars. 

Likes

Comments

Igår hände det massa saker på en gång men bryr mig inte ens om det längre, tänker inte lägga tid på det mer.

Följer inte med till Lysekil iallafall, kände inte för det så idag ska jag försöka sola (måste få lite färg) lite om solen kommer fram, det är väldigt skönt ute men mycket moln. Igår började jag faktiskt titta på Shrek, haha en av mina favoritfilmer från när jag var liten, jag tittade på Shrek HEELA dagarna. När filmen tog slut då tittade jag på den igen, haha. 

Såå igår började jag titta på det igen, ska titta på tre:an och sen fyran som är den sista:( Annars ska jag inte göra något speciellt idag. Vad ska ni göra idag?


Likes

Comments

​Hade bara tänkt att skriva Glad midsommar men nu kanske det är lite försent, haha!

Neh men idag har jag haft jätteroligt, jag har vart med släkt och vänner och så. Imorrn ska vi över till Lysekil för att se på cruisingen (man tittar på gamla bilar som åker runt i stan). Hoppas att det är fint väder imorrn då eftersom att vi är utomhus;) Hörs imorrn:)

Likes

Comments

Jag träffade DANIEL NORBERG och hans bror EMIL NORBERG!!! Ni vet säkert vilka det är;) Tycker att deras YT kanaler är såå bra, en av mina favoriter. Så när jag såg dom på USS var jag tvungen att gå fram till dom, haha! Det första jag tänkte på när jag såg dom var att dom var jättelånga:P

Sen träffade jag även Ludwig från Uddevallarobert. Han var där med sin flickvän och några kompisar tror jag, det var också såklart jätteroligt att träffa han med. Linus var inte där den dagen, men jag såg han i lördags men han pratade i telefon och gick ifrån USS så då gick jag aldrig fram, ångrar det lite nu, haha!

Här kommer lite andra bilder från helgen.

För er som inte vet vad USS är, även så kallas Uddevalla Solid Sound, så är det en musikfestival som hålls varje år tror jag? Det är under tre dagar, så kan man köpa band för bara en dag eller ett tredagarsband som jag gjorde. Tyckte att det var jätteroligt även om det var några artister som jag inte visste vilka det var. Men bland annat Norlie & KKV var där, älskar dom!! Miriam Bryant, Thomas Stenström och massa mer!

När jag inte var där så gjorde jag andra saker så var jag på en sushirestaurang som heter Nisha Sushi, och det var såååå gott, åt upp allt ihop. Jag åt på Pinchos för första gången och det var såklart jättegott. Men jag var inte där ensam såklart, dom två första dagarna var jag där med min storasyster, och sen den sista dagen var jag där med Cornelia för min syster kunde inte komma den dagen!

Så jag har haft en väldigt lyckad helg:)

Likes

Comments