Hej alla vänner som fortfarande följer mig på min blogg! Tänkte börja blogga igen och tänkte börja med att ta upp mina nyårslöften/mål/saker jag bör tänka på inför 2017. Vet att vissa punkter kommer vara väldigt svåra att uppnå bara under ett år. Men därför känns det bättre att säga mål inför 2017 och inte löfte, så det är okej om jag inte klarar det. Ber om ursäkt i förväg för stavfel osv skyller på min dyslexi.

Nyårslöften/mål/saker jag bör tänka på inför 2017

1. Börja komma i tid

Jag är så otroligt dålig på att passa tider. Speciellt när det kommer till skolan, men också när det gäller träff med kompisar osv. Förvånar mig att mina vänner inte har tröttnat på mig med tanke på hur länge dom har behövt vänta på mig när vi ska träffas haha.
2. Tänka efter innan man säger eller gör något
Jag är en väldigt impulsiv person, om jag blir irriterad eller bara är på dåligt humör så kan jag göra eller slänga ur mig saker som jag absolut inte menar och ångrar mig jätte mycket efteråt. Eller att jag gör något som min magkänsla säger att jag inte bör eller vill göra. Jag ska bli bättre på att tänka efter innan jag gör eller säger något dumt helt enkelt.
3. Få en mer stabil matvana
Ibland har jag jätte svårt att känna hungerkänsla och måste påminna mig själv att äta. Vilket ofta brukar leda till att jag glömmer äta på dagen, sen på kvällen kommer jag på att jag ska äta och äter jätte mycket. Verkligen inte hälsosamt att inte äta någonting under hela dagen sen äta jätte mycket vid typ 22 på kvällen..
4. Umgås mycket med familj och andra släktingar
Förut har jag inte gillat att träffa släktingar så mycket. Jag tyckte helt ärligt att det var tråkigt eller att dom vuxna var jobbiga och jag ville helst hem när jag var på släktmiddagar och hålla på med mobilen istället. Men under 2016 börja jag träffa släktingar mycket mer och kände mycket mer glädje av att träffa släktingar. Det är också många (framförallt) kusiner jag har fått lära känna mycket mer på djupet och som jag umgås mycket mer med. Och det är nu man ångrar att jag alltid var så ointresserad av att kontakta släktingar förut för dessa människor är verkligen fantastiska och underbara och vill mig bara väl. Jag kan erkänna att jag fortfarande inte riktgt är ett fan av stora släktmiddagar där alla pratar i mun på varandra och pratar om någon arbetskollega som är dum i huvudet osv. Men jag älskar att umgås med släktingar ensam och inte alla samtidigt och jag önskar att jag borde börjat göra det tidigare. Därför ska det läggas fokus på släkten under 2017 och framöver!
5. Sluta dra in magen
Tyvvär påverkas jag också av denna skönhetshets och skönhetsideal som finns i samhället. Samhället har byggt upp en bild av hur en kvinna (och man) ska se ut och det får väldigt många att känna sig missnöjd över sina kroppar och utseende. Det är väldigt lätt att kolla på någon på instagram och önska att man själv såg ut sådär. Därför leder det till att jag drar in magen framförallt på selfies men också i verkligheten för att jag skäms över den för den sticker ut. Men det är något som jag absolut inte bör skämmas över! Jag har alltid haft en utputande mage, till och med under min smalaste period. Och det är så jag är skapad och det är så min kropp vill se ut så varför ska jag skämmas över den? Jag är emot skönhetsideal och normer som talar om för oss hur man ska se ut för att klassas som "snygg",så varför bidrar jag till det själv genom att försöka följa dessa normer genom att dra in magen? Jag tycker att det är alldeles för många som mår dåligt över sina egna kroppar och det är dags att vi älskar oss själva! Och det tänker jag också göra vilket innebär att mysmagen får släppas ut i det fria ibland. Något emot det? Synd för dig då
6. Älska mig själv!!!!
Har ett samband 5an, vi är alldeles för dåliga på att älska oss själva och det är dags att vi gör det! Under 2017 tänker jag älska mig själv som bara den! Jag tänker aldrig skämmas över hur jag ser ut eller hur jag är som person! Jag ska bli mycket bättre på att klappa mig själv på axeln när jag gör bra ifrån mig istället för att bara fokusera på det dåliga jag gör. Men det betyder inte att jag tänker skita i det dåliga jag gör utan jag tänker acceptera att man gör misstag ibland men också ta åt mig och lära mig av mina misstag, och inse att det är okej att inte alltid vara okej. Jag tänker ta hand om mig själv, göra det som jag själv mår bra av och älska mig själv lite extra och det tycker jag att andra också borde göra det om sig själva.
7. Inte bli kär
Vet att jag förmodligen inte kommer att klara detta under hela 2017 för jag är en person som lätt får känslor för folk. Men just nu är jag inte alls intresserad av att bli kär i någon. Speciellt inte med tanke på att det inte var längesen jag gick ut ur ett förhållande, och känner mig inte så redo för någon ny romans. Och med egna erfarenheter så brukar kärlek och känslor nästan bara sluta med att man blir sårad. Kärlek tar också så otroligt mycket tid och energi och just nu vill jag fokusera på skolan och familj. Men vem vet? Jag kanske ändrar uppfattning senare under året och kanske hittar min drömprins/prinsessa. Men just nu är jag inte så taggad på att bli kär så nu är det ligga som gäller för min del! Fast det brukar också leda till att man får känslor så vad ska man göra haha?
8. Plugga mer
Jag ligger otroligt mycket efter i skolan just nu vilket stressar mig jätte mycket. Jag försöker plugga men min ADD och dyslexi gör det jätte svårt för mig men ska gå på stödet så mycket jag kan och göra de bästa jag kan för att komma igång med pluggandet.
9. Äta mycket mer veganskt
Tänk att vi stoppar i oss saker på en annan varelses bekostnad. Vi måste tänka mycket mer på djurens situation för vi människor är så själviska, och jag kan tycka att djuren har lika mycket rätt till ett liv som människan har. Som många av er vet så är jag vegetarian (äter fisk ibland men ytterst sällan) men är väldigt dålig på att äta veganskt och jag vill äta ännu mindre från djurriket. Det finns faktiskt ganska mycket veganska alternativ mataffärerna (iallafall dom jag känner till) så det ska nog inte va så svårt att börja äta mer vegansk kost.
10. Satsa mer på politiken
Som jag har skrivit förut här på bloggen så är jag medlem i SSU och jag tycker det är otroligt roligt och intressant. Man får lära känna massor av nya människor som har ungefär samma åsikter som man själv vilket är jätte kul. Man får också vara med på massa aktiviteter, event, demonstrationer för att vara med och påverka, man lär sig också en hel del. Jag tycker att det finns så mycket i detta samhälle som är fel och orättvisor som jag vill ändra på. Därför vill jag utnyttja den möjligheten jag har som medlem i SSU och göra så gott jag kan för att påverka. Men tyvärr har jag varit väldigt dålig på att komma på möten osv nu på senaste tiden eftersom jag har haft så mycket i skolan. Men det ska de bli ändring på och förhoppningsvis hamnar jag i distriktet i år!
11. Lära känna nya mäniskor
Ja det är alltid roligt att lära känna nya människor och ibland blir det att man umgås med samma människor hela tiden. Jag vill börja lära känna och umgås med nya och fler människor i år!
12. Ge beröm!
Har ni någon/några personer som ni ser upp till och som ni bara kollar på och bara "wow, vilken cool människa"? Jag har massor sånna, speciellt i trean på teaterlinjen i min skola. Men av någon anledning så vågar man inte gå fram till personer man ser upp till och tala om för personen hur bra personen är för man är rädd att det ska bli stelt eller att man säger något som blir fel. Men det borde vara en sån självklar sak att göra! Jag vet ju själv hur glad man blir när någon går fram till än och ger beröm eller en komplimang. Det var en gång som jag var på väldigt dåligt humör och kände mig väldigt deppig, då var det en person som jag nästan aldrig pratade med som gick fram till mig och bah "jag vill bara säga att jag ser upp till dig så mycket för du vågar alltid stå upp för vad du tycker och du är så stark i din personlighet" eller något liknande, och det fick hela min dag att lysas upp. Att få höra något sånt fick mig att må så bra och fick mig att fortsätta vilja vara mig själv. Och sånna saker borde verkligen inträffa oftare men man är så otroligt feg för att göra det men allting hade varit så mycket bättre om vi bara talade om för folk om allt gott vi tycker om varandra! Sprida lite mer positiv energi!
13. Lösa problem istället för att fly från dom
Jag tänker först och främst på konflikter och ibland är man otroligt dålig på att se sina egna fel i saker och ting. Jag tänker specifikt på en händelse då jag och en av mina närmsta vänner bråkade. Jag var fullt medveten om det jag sa som orsakade bråket var otroligt onödigt och dumt sagt och att det var jag som gjorde fel. Men när sånt händer så går man in i en slags försvarsmekanism och vänder allting mot den andra för man vill inte förstå att det var man själv som gjorde fel. Och man vet också att bråket hade varit löst om man bara hade insett att man gjorde fel och bad om ursäkt, men man väljer att strunta i det för man vill inte erkänna sitt misstag. Det har att göra med att man flyr från problem istället för att lösa dom. Men jag insåg det några timmar efter bråket och dagen efter hörde jag av mig till personen och bad om ursäkt och det blev löst. Men denna punkt behöver inte ha med konflikter eller bråk att göra utan det kan också handla om saker som man måste göra som man inte gör för man ger upp typ. T.ex ligger jag som sagt otroligt mycket efter i skolan och jag är medveten om det själv. Men istället för att ta tag i problemet och göra läxor och plugg osv så lägger man sig i sängen och lyssnar på musik och tänker över allt man måste göra men inte gör. Så under 2017 ska jag bli mycket bättre på ta tag i problem istället för att fly från dom.
14. Få ordentligt med sömn!!!!
Jag sover otroligt lite just nu och det har nog att göra med att jag har vänt på dygnet och blir pigg vid 21 och kan verkligen inte sova hur mycket jag än försöker. Det leder till att jag försover mig nästan varje dag och blir sen till skolan och får ännu mer frånvaro än vad jag redan har.
15. Sluta övertänka
Denna punkt är nästan som motsatsen till punkt nummer 2. Men ibland kan man vara lite för konsekventtänkande och struntar i att göra saker eller säga saker som kan bli jätte bra för att man tänker för mycket över det dåliga som kan hända. Det gör så saker som behöver hända inte händer för man övertänker för mycket innan.


Hoppas ni tyckte om detta inlägg och att jag ska börja blogga igen! :) kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Pride veckan var helt magisk. Det spreds så mycket kärlek, glädje och positiv energi. Det var massor av olika stånd där som delade ut massor av gratisgrejer, gratisgodis och gloodiebags osv. På kvällarna var det massor av kända artister, DJs, dragqueens osv som uppträdde på scen vilket var jätte roligt. Det var ett ställe där som man fick ta hur mycket slush man ville och lakrits som jag ÄLSKAR. Där fanns det också stolar och bord så man kunde sitta och chilla och fotoatomat som man kunde ta bilder i. Så där hängde jag och mina vänner typ varje dag. De två första dagarna på pride park var jag med Jakob och Andrea, sedan blev jakob tvungen att åka till sitt landställe så då var jag med Andrea resten av veckan. Men jag hängde också mycket med Alexander och Alexandra som är ett par härliga vänner som jag träffade förra året på pride park.

Jag träffade också på Rickard Sjöberg (gaytenor på instagram). För er som inre vet vem det är så sjunger han opera och har varit med på let's dance och Melodifestivalen. Jag träffade honom förra året också. Han är riktigt härlig, han påminner mig så mycket om min favorit lärare som jag hade i 8an som heter Marcus, riktigt go och härlig.

Jag såg också Rickards pojkvän som heter Anders som stod själv i publikhavet medans Rickard gjorde något annat. Eftersom jag kände igen honom från Rickards instagram så gick jag fram och prata med honom. Jag bah "Hej, det är ju du som är Rickards pojkvän vad roligt att träffa dig". Han blev jätte glad och bah "åh va roligt att du känner igen mig" osv sen börja vi stå och småprata en stund. Det var så sjukt för han berätta hur mycket hot han och Rickard får ta bara för dom är ett gift homosexuellt par. Anders berätra också att dom har blivit tvungen att flytta till en hemlig och skyddad adress för att dom ska kunna känna sig trygga. Dom får också sitta i förhör med polisen ungefär en gång i veckan pga av alla hot vilket är helt sjukt. Det är helt sjukt att man ska behöva ta emot sån skit pga man älskar en person av samma kön, det är vansinnigt! Efter att vi hade pratat en stund kom Rickard för att hämta Anders för att dom skulle gå och äta middag tsm. Då sa Anders "det var så trevligt att prata med dig" sen kramades vi. Han var verkligen hur trevlig som helst och man blev så glad av att prata med honom. Han började också följa mig på instagram efter att jag hade börjat följa honom vilket gjorde mig jätte glad. Efter det gick jag tillbaka till Andrea och Jakob för att dansa till musiken.

Sista dagen var absolut bäst enligt mig. Då var det dags att gå paraden, jag och Andrea skulle gå med SSU eftersom att jag är medlem i SSU. Vi fick gå upp väldigt tidigt för vi skulle mötas 10 men det var ändå så kul. Jag fick träffa massor av nya SSUare från andra distrikt som jag fick lära känna vilket var så kul! Innan paraden sminkade vi oss med glitter och målade pride-flaggor på varandras ansikte. Sen var det dags att börja förbereda sig att gå paraden.
När alla börja förbereda sig för att gå så kom ingen mindre än Gustav Fridolin och Stefan Löfven vilket gjorde alla jätte glada eftersom det är just SSU haha. Jag ville så gärna ta bild med Stefan men alla samlades runt honom så det var ingen idé.
istället kämpade jag och Andrea med att få vara med på flaket under paraden men man var tvungen att föranmäla om man skulle vara med på flaket vilket vi inte hade gjort. Men till slut lyckades vi ta oss upp på flaket men precis då kände jag att jag blev akut-kissnödig så jag fick panik och bah "Andrea vi måste gå ner jag är jätte kissnödig" för är man på flaket så kan man inte gå ner igen förrän paraden är slut och paraden varar i ungefär 3 timmar. Hon bah "Vafaan" och jag förstår henne om hon blev irriterad haha, jag var själv irriterad på mig själv jag kunde bara springa upp i buskarna och kissa innan eller in på en resturang när vi sminkade oss. Så vi blev iallafall tvungna att gå ner igen, men det var precis innan vi skulle börja gå så jag fick springa upp i buskarna snabbt som fan och kissa sen springa tillbaka till Andrea. Så vi fick gå i paraden istället men det gjorde ingenting det var nog minst lika roligt det. Det var massor av nya människor som hoppa in i tåget och som jag börja dansa med vilket var så roligt. Jag fick till och med en liten tillfällig bästis som jag dansa med under paraden haha. Det var så roligt det var till och med en snubbe som kollade på som fråga om han fick ta bild med mig när tåget stod still. jag blev förvånad men sa visst och tog en snabb bild med honom för att hinna med tåget också. Jag kände mig som en kändis som någon ville ta bild med haha. Jag såg många bekanta ansikten i av människorna som kollade på. Jag såg Elin en klasskompis till mig och David min pojkvän. Min pappa hade också tydligen sett mig men jag såg inte honom.

Efter paraden var jag helt slut. Det kändes som jag hade fått tinnitus eftersom jag och Andrea gick precis bakom högtalarna. Jag var också helt kall och blöt eftersom att det hade spöregnat mitt under paraden. Jag och Andrea var också sjukt hungriga varken någon av oss hade ätit på hela dagen. Så vi tog oss till matstånden på pride park och börja äta. Båda var så sjukt trötta så vi orkade inte ens prata med varandra. Så vi bestämde oss för att åka hem för att vila upp oss och byta om och sen åka tillbaka igen på kvällen.

När vi kom tillbaka var jag och Andrea väldigt mycket piggare och på bättre humör. När vi gick från Stadions tunnelbana till Östermalms IP (där pride park ligger) så började vi prata med en ameripkansk tjej. Men det var så pinsamt för varken jag eller Andrea är bra på engelska så det var riktigt svårt att prata med henne haha. Men det gick iallafall. När vi var framme var det dags att se min idol DJa vilket var helt sjukt! Ruby Rose! Jag och Andrea stod nästan längst fram så vi fick se henne på så nära avstånd. och det var så häftigt, hon var så sjukt snygg så jag kunde aldrig sluta kolla på henne. Jag hade så svårt att förstå att jag såg en av mina absoluta största idoler på så nära avstånd det var så coolt och häftig upplevelse. Efter att hon hade DJat så satte jag och Andrea oss på vårat ställe med en varsin gratis slush. Efter det var både riktigt trötta så vi ville åka hem, samtidigt som det var jobbigt att gå därifrån för man ville inte att en sån bra vecka skulle ta slut.

Men det var iallafall en helt fantastisk vecka som lätt var sommarens höjdpunkt om inte till och med årets höjdpunkt.

Likes

Comments

Hej igen förlåt för dålig uppdatering, min ADD hjärna gör så det blir svårt för mig att komma igång och göra saker. Då blir det lätt att man skjuter upp saker som t.ex. bloggen.
De senaste veckorna har varit riktigt bra, jag har fyllt 17 år vilket jag firade med min familj och mina tjejor. Jag har också hängt på pride park och gått i paraden vilket har varit fantastiskt. Jag har också umgåtts mycket med vänner och pojkvän vilket har känts jätte bra eftersom man har haft svårt att hitta tid för både vänner och pojkvän nu på sommaren när alla reser bort så mycket. Så det känns extra skönt att få träffa dom nu när jag har saknat dom extra mycket.

Födelsedagen som varit har varit så jäkla grym! Som vanligt kan jag inte sova natten innan jag fyller år. Så hela dagen var jag as trött då jag bara sovit 2 timmar. Mina föräldrar väkte mig kl 7 på morgonen, eftersom både mamma och pappa jobbade så blev det extra tidigt. Då fick jag macka, kaffe och presenter. Av mina föräldrar fick jag en iphone 6 s (som jag fortfarande inte fått för de va massor av papper som man skulle fylla i osv), 1500 kr i bhatt (eftersom jag ska åka till Thailand i november) och ett presentkort till min favorit affär bikbok. Jag fick lite smått och gott av släktingar också. Eftersom mina föräldrar jobbade och jag var så sjukt trött så tog jag mig en tupplur. Sen åkte jag till bikbok och köpte en ursnygg klänning som jag skulle ha på kvällen när jag firade med tjejerna.

Därefter åkte jag till Hornstull för äta födelsedags-lunch med mina föräldrar. Det var egentligen tänkt att vi skulle äta ute i tanto men som vanligt kan man inte lita på Sveriges väder... Så när vi kom ut från tunnelbanan så öste regnet ner. Så vi fick springa in till närmsta sushi resturang. Men de var tur det eftersom precis efter vi hade ätit upp och var påväg ut så stannade en snubbe som jobbade där upp mig och gav mig en gratis tamed-box med lax-rullar med tariaki sås. Efter det gick jag och mamsen till mitt favorit fik i hela Stockholm nämligen juiceverket. Där beställde jag en jordnöttsmör-smothie som var hur god som helst. Sen var det dags att träffa tjejerna (födelsedagens höjdpunkt enligt mig) så jag åkte hem och piffade till mig ordentligt för att bli fin till middagen. Jag var väldigt glad att få fira min födelsedag med mina vänner eftersom jag fyller år mitt i sommaren (25 juli) och då brukar nästan alla av mina vänner vara bortresta så då får jag fira med familjen bara.

När jag var framme i hötorget var det bara Alva som svarade så jag vart lite orolig att de andra hade glömt eller att der var något annat strul på något sätt. Men sen hoppade alla fram med blåstutor?? (Jag tror det heter så men ni vet vad jag menar) och skrämde mig. Det var så gulligt att dom köpte blåstutor för min skull, ni kanske tycker att det var en liten småsak men jag blev jätte glad att dom hade ansträngt sig för min födelsedag❤ Sen gick vi in på resturangen vilket var pizza hut och åt gudomligt goda pizzor och efterrätt som var bananasplit och något annat som jag har glömt vad det heter. Tjejerna hade också med sig presenter som gjorde mig jätte glad❤ Presenterna var väldigt snuskiga hehe. Men ska inte ljuga, jag ville ha dom också så jag blev glad att jag fick de haha.

Vi hade en riktigt trevlig kväll. Vi körde en lek då vi hade blandat lekarna who's most likely och bean boozle vilket slutade med att alla hade dålig andedräkt haha, eller iallafall jag. Alla var så glada och det var en riktigt lyckad födelsedag som jag sent kommer glömma.
Jag blir glad bara av att skriva om den så lyckad blev den❤

I nästa blogginlägg kommer ni få läsa om pride veckan då jag varit på pridepark hela veckan och gick i paraden.

Hare gött!

Likes

Comments

I skrivande stund är klockan 02:23 på natten, mitt hjärta dunkar snabbt, det känns som ett tryck ovanför bröstet, jag har ont i magen och massor av obehagliga tankar snurrar i mitt huvud.

Jag brukar få ångest på kvällen speciellt när jag är uppe sent. Det handlar nog mest om oro för min del men också mycket om stress. Jag övertänker, över-analyserar, förstorar osv. Jag tänker över saker som jag oftast egentligen vet är mycket större och värre i mitt huvud än vad det är i verkligheten.
Men när man väl har börjat tänka på något obehagligt och jobbigt så tar det över hela hjärnan och ligger kvar där tills det kommer en ännu värre tanke som man ska ligga och må dåligt över.

När man får ångest så har man väldigt svårt att gå ner i varv vilket är en väldigt stor anledning till att jag ligger vaken just nu.

Ibland kan jag också få panikångest-atacker, vilket är en stark ångest som kommer plötsligt.

Jag kommer ihåg första gången jag fick en panikångest-atack vilket var i 9an när jag hade nationella prov i NO. NO är inte det ämnet som ligger mig närmast om hjärtat och just då i klassrummet kände jag stress och panik för att alla andra i klassen hade kommit mycket längre än mig och jag kände att jag inte skulle hinna klart innan tiden var slut. Plus att jag hade hällt i mig 4 koppar kaffe för att hålla mig vaken och jag ville verkligen rädda mina betyg.
Jag satt där och försökte påbörja min uppsats igen efter att ha kommit tillbaka till klassrummet efter lunchen. Men plötsligt kände jag hur hela jag skakade, jag började hyperventilera, tårar kom från ögonen även fast jag inte ens kände mig ledsen. Jag fattade inte vad som hände med mig och förstod inte att det var en panikångest-atack eftersom jag aldrig hade upplevt det förut. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag tog mig ut från klassrummet och försökte lugna ner mig därute. Då kom min lärare som direkt förstod att det var en panik-atack så hon tog mig ner till systers rum och lät mig ligga och lugna ner mig på britsen. Efter ett tag kom hon tillbaka och berätta för mig att jag fick en panikångest-atack och anledningen till att man får det är för att man förritiden skulle förstå direkt att det var fara när man såg t.ex. ett farligt djur, så man direkt ska kunna springa ifrån det. Men eftersom att vi inte längre lever bland farliga djur ute i naturen så får vi panik-atacker när kroppen försöker springa ifrån känslor istället.

Efter detta fick jag panikångest-atacker väldigt ofta för jag visste inte hur jag skulle hantera stress, oro och obehagliga känslor och tankar. Så jag började gå till en psykolog en gång i månaden vilket var jätte bra för där fick jag lära mig hur jag skulle hantera mina tankar för att dämpa ångest. Jag fick också lära mig andningsmetoder och meditationer som jag kunde göra när jag fick panikångest-atacker. Men pågrund av att min ångest kommer så ofta på nätterna så har jag väldigt svårt att sova över hemma hos kompisar för jag vet inte när panikångest-atackerna kommer.

Det är väldigt vanligt att folk får ångest och panikångest-atacker i denna ålder eftersom att vi hamnar i situationer som vi inte är vana att uppleva och inte vet hur vi ska hantera. Det skapar lätt oro och stress som leder till ångest.

Nu när jag har fått skriva av mig om ångest så känns allt mycket bättre och jag har faktiskt inte ångest längre vilket känns jätte skönt.

Jag skulle egentligen vilja skriva massor mer om ångest i detta inlägg men klockan är nu 03:14 och jag behöver sova.

Jag hoppas inte heller nu att det låter som att jag alltid mår dåligt och har ångest för så är det inte, jag mår oftast väldigt bra speciellt när jag umgås med människor som jag tycker om😊 Men som sagt så brukar min ångest komma på kvällen/natten och därför var det väldigt skönt att skriva ut om detta.

PS. Förlåt om detta är slarvigt skrivet men har som sagt dyslexi och orkade inte kolla igenom texten nu på natten. Puss på er❤

Likes

Comments

Hallå där!
Har varit dålig på att uppdatera nu den sista tiden men det har varit lite svårt att göra det, eftersom jag inte har haft något internet och är alltid så utmattad när jag kommer hem från jobbet så jag orkar inte blogga.

Men nu ska det bli ändring på det, plus ska inte bara skriva om vad jag har gjort i veckan osv utan ska också börja skriva om tankar och åsikter.

Tänkte börja med att berätta lite om vad jag har gjort denna vecka.

Helgen började med att jag och mina vänner hade bestämt oss att dra till Rålis festen för att roa oss i fredags. Men sen fick vi reda på att snubben som hade startat eventen hade ställt in det pga dåligt väder. Så vi drog till Mariatorget istället (vilket nu i efterhand var ganska onödigt för det var tydligen mycket människor i rålis ändå). Där mötte jag upp Hannes, Alva, Elsa, Niklas och William för att sedan dra till donken då varken jag eller Niklas hade ätit middag. Efter det träffade vi några andra människor från klassen och drog upp till klipporna för att kolla på utsikten över hela staden. Men det blev snabbt tråkigt att sitta där och få ont i rumpan så jag och mina vänner gick ner igen och hängde i parken istället och hade det skojsit.

I lördags åkte jag hem till min pojkvän David och sov över där. Vi åt god mat (jag åt sushi och han åt mat från BK), kollade på Ted 2 och på Förr eller senare exploderar jag (vilket är en sjukt bra film btw) och hade det allmänt mysigt.

Det kändes verkligen bra att få träffa honom eftersom jag hade saknat honom och det är när man umgås med personen man älskar som man tänker "ja, jag är verkligen kär i honom och det är han jag vill vara med, ingen annan snubbe". Såklart tänker man så annars också men allting känns extra mycket när man får träffa personen man är kär i. Man får också som en boost av träffa personen man är kär i, som gör att det känns som att man klarar det mesta.

Jag åkte hem igen på söndagen och då var det bara att vila och samla krafter för att gå upp tidigt på morgonen därpå för att börja jobba igen.

Igår efter jobbet mötte jag min mamma och lillebror i Mariatorget för att äta på en Thailändsk resturang. Där fick jag reda på att mamma hade bokat biljetter till en Thailand resa i höst vilket känns sjukt spännande då det är första gången i mitt liv jag åker utanför Europa. Jag längtar så mycket tills vi åker men nu vill jag njuta av sommaren.

Idag åkte jag till min kusinvitamin som precis fått en lägenhet i Fruängen och träffa hennes bebis som bara är några månader gammal. Där åt vi pizza gjord på surdegs bröd och lekte med bebisen.

Hoppas alla har haft en bra sommar hitills❤

Likes

Comments