Hade en otroligt mysigt dag med mina finaste vänner idag. Vi gick runt lite i stan sen åt vi en lunch. Vi alla tre tog pasta och satt på uteserveringen och njöt av solen!!! Sjukt härligt och varmt väder idag. Efteråt köpte jag lite smink och Elvira kollade på inredning till hennes lägenhet. Vi tog därefter en kaffe och jag tog en cheesecake på lilla torg sen bara för att vi kände att vi måste ta vara på det här fina vädret så länge som det faktiskt är fint. Nu tänkte jag kolla vidare på Idol. Hoppas ni får en jättebra fredagskväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Huuur fina?!! Dom är från Nelly, såklart. Halva min garderob är säkert från Nelly haha

Likes

Comments

Märks det att jag gillar Adidas eller?

Likes

Comments

Åt världens godaste ost bricka och delade på en flaska vin med min fina vän Nilo. Har inte känt denna tjejen så länge men hon är ändå en av mina närmaste vänner och det blev hon sen första dagen jag träffade henne, ibland bara klickar man direkt med folk det behöver inte vara mer än så. Ibland kan någon du nyligen lärt känna vara bättre vän mot dig än någon du har känt hela livet, tid spelar ingen roll när det kommer till vänskap. Är evigt tacksam för henne och den lycka hon ger mig!

Likes

Comments

Jag har alltid haft massor av kameror runt mig hela mitt liv då jag alltid fotat mina hästar i stallet och tävlingar osv, men jag har bara haft en dyr kamera, klickat en bild och sen har det blivit bra för det är en bra kamera.

Det var en superfin Nikon systemkamera men den blev snodd när jag hade en hemmafest för några år sen, lite mindre roligt men vad ska man göra. Efter det gick jag kameralös ett tag tills jag köpte min Canon systemkamera som jag har nu och en Sony digitalkamera. Dessa är inte bara kameror som du kan ta en bild med så blir det bra utan du måste kunna litegrann, så därför tänkte jag när jag har lite tid över någon gång ta en liten kameraklass. Lära sig alla inställningar helt! Just nu blir mina bilder helt okej men jag vet att dom hade kunnat bli SÅ mycket bättre om jag kunde allt.

Väldigt intressant inlägg om kameror om man skulle vara intresserad annars förlåt för jag tog upp er tid och ha en fortsatt trevlig dag haha!

Likes

Comments

Likes

Comments

Älskade fina Malmö. Tycker det är så synd att det för det mesta förknippas med att vara kriminellt och dåligt. Malmö är en jättefin stad och det är klart vi har den kriminella biten också det är jag väl medveten om men det är inte allt vid har. Fast tyvärr det är ju allt media lyfter fram angående Malmö. Jag tycker iallafall om min stad! Här finns allt liksom!

Likes

Comments

Detta är verkligen mitt nya favoritcafé! Kolla bara latte arten. Nallar, hur söta?? Sen är deras kakor helt underbart goda det med. Det ligger lite off (därav namnet lite off dahh haha) så det är inte allt för många som känner till stället, vilket är synd men jag ska sprida ordet iallafall. För dom förtjänar massor av kunder! SÅ GOTT!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@claralinneaask