Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Som jag skrev i tidigare inlägg så åker jag till Barcelona imorgon. Är bara borta i 5dagar men det ska bli otroligt skönt med semester, har jobbat otroligt mycket hela sommaren. Har aldrig varit i Barcelona tidigare så det kommer bli spännande, hoppas på fint väder och bra shopping hehe.

Likes

Comments

Som ni ser så har jag inhandlat en himla massa nytt sen vi sist hördes. Det bästa är ju lätt min fina dator som jag köpte idag. Har velat ha en Macbook i många många år och idag så blev det verklighet. Har redan beställt hem snygga skal till den och håller på just nu och pimpar den i rosa färger och allt haha så typiskt mig asså... Nä ni nu ringer Sandra och säger att jag ska gå och möta henne som är påväg hem till mig så vi hörs senare. Imorgon är det Barcelona, mer om det sen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hade världens bästa dag igår på Big Slap. Förra året var så sjukt fett och var så jävla taggad på detta året. Trots att det regnade och var kallt det här året jämfört med förra året då vi hade 25+ hela dagen, men det gör faktiskt inget. Vi trängde in oss under ett tält och väntade tills det hade regnat färdigt sen gick ut och dansade loss igen.

Vi började med en stoor brunch hos Rebecca och massa goda drinkar sen stack vi in till dit vid två tiden och dansade till tolv på kvällen. Jag är ganska så jätte trött idag och hade inte planerat något annat än att ligga i sängen och kolla på serier.

Likes

Comments

Var ute på supaaaahonsdag igår, det var sjukt roligt! Vi var ett stort tjejgäng och sen mötte jag även alla mina underbara kollegor och massa andra kompisar på klubben. Inget drama bara dans kompisar och drinkar. En perfekt utgång med andra ord.

Likes

Comments

Idag har jag fikat med min bästavän sen mötte vi upp min andra bästavän och åkte och surfade på min pappas ställe. Så himla roligt! Dock så gick det inte så himla fort för det var vindstilla... nu ska vi spela lite kort och äta godis. ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Instagram @claralinneaask