Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Näääh men tjena!! Det var allt för längesen va.. har hänt massor i mitt liv sen sist jag skrev här. Haha nä faktiskt inte alls asså, jag jobbar cirka varje dag och har inte så mycket tid över för något roligt. Men! Jag har varit i Köpenhamn och sett The WEEKND!!! Som var så jävla bra! Asså på riktigt, ni som inte såg honom när han var på sin lilla turné här runt omkring missade något ska jag säga.

Hade inga planer på att se honom från början, eller jag ville ju såklart men jag tänkte jobba och biljetterna var ganska omöjliga och få tag i tills min pojkvän ringer och bara "VAD SKA DU GÖRA PÅ MÅNDAG?" Jag bara "det är måndag, jag ska jobba vad :) annars :)" han bara "NEJ VI SKA TILL KÖPENHAMN O KOLLA THE WEEKEND" haha okej :) det är lungt för mig haha. Det bästa av allt var ju dock att vi hade 6månader just den dagen, så vi firade det ganska amazing!!!

Likes

Comments

Är hemma från London nu! Hade en helt underbar resa med min syster och min kusin. Shoppade otroligt mycket och så så så fina saker. Är otroligt nöjd med allt! Det kommer även komma ut en video på vår resa.

Likes

Comments

Instagram@claralinneaask