View tracker

Godmorgon finisar! Hoppas ni har haft en bra helg! Min har varit super med allt från Thanksgiving till hemkomst av min bästis.

Igår var jag dessutom på födelsedagsdrink hos Ellen. Supertrevligt sätt att spiece-a upp sin söndag på, dock lite sliten idag haha. Nu blir det skola i några timmar, ha en bra dag!

Likes

Comments

De här tre produkterna är nog de jag kan rekommendera mest! Tillsammans har de gjort min hy mer stabil och mindre fettig.

Clensing lotionen kräver dock lite assistans när det gäller removing av ögonsmink. Creamen och lotionen komplementerar varandra bra då olika dagar kräver olika fet kräm.

Måste tyvärr säga att body lotionen gjorde mig besviken. Den är väldigt tunn och tyvärr inte så återfuktande som jag hade hoppats. Kanske passar den bättre på sommaren då man bara vill ha en lätt återfuktning då och då.

Skin food är bara AMEN. Sjunker in fort och återfuktar rejält! Passar perfekt på händer eller armbågar när man behöver det lilla extra.

​Hoppas det här hjälper er att navigera igenom hudvårds-djungeln! 

Likes

Comments

Hej! Hoppas alt är bra med er! Med mig är det mesta dels bra. Inser dock ibland att jag är stilla sittande och blir rastlös. Får acceptera att många planer ändras. Inget SM, inga träningar, mycket extra tid.

Men jag börjar finna mig i det. Mer och mer acceptera läget även om det är det värsta tänkbara.

Annars då? Var i skolan och jobbade på musikalen, inställningen är fortfarande att hinna bli frisk i knät och kunna vara med. Väl hemma blev det plugg som jag förträngt och ett försök till träningspass. Inte så lätt när ena benet är icke-fungerande. Nu ska jag kolla Wahlgrens värld, favvo!


Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen sist men jag har mina anledningar. I måndags drog jag till korsbandet i mitt högra knä och sen dess har vardagen präglats av vårdbesök och rehabövningar.

Jag tog skadan väldigt hårt och kände mest varför just jag? Jag har lagt ner mycket tid på träningar inför helgens hiphop SM och en elittävling, som jag nu går miste om. Men det finns inte mycket att göra. Istället har jag nu bestämt mig för att göra allt för att komma tillbaka så snart jag kan!

Efter skolan kom jag iväg och fikade med mina tjejer, behövde verkligen det. Nu väntar en magnetröntgen, hoppas på bra besked.

Likes

Comments

Hej på er! Sitter på fördrink på Opera Brasseriet och ska snart på smokingmiddag på terrassen. Spännande minst sagt!

Likes

Comments

View tracker

Vet inte riktigt var jag har mig själv just nu. Kanske behöver jag hoppa från klubb till klubb tills solen går upp på Ios, eller springa tills benen ger upp eller sova 10 timmar. Förmodligen det sista nämnda.

Annars då? Jo, spelade in trailern till vår musikal som sätts upp i januari. Mycket tid gick åt att vänta men när det väl var go-time så var det sjukt kul! Sedan blev det jobb till ungefär 11 och nu finner jag mig i soffan med en varmkorv, ni förstår ju hur oklart detta är.

Nej, borde nog sova. Är nog egentligen bara sååå himla trött, godnatt!

Likes

Comments

Inte helt oväntat kom jag hem helt utslagen igår. Behövde en kram och sömn. Att vakna idag var också lite extra tungt men snabbt fick jag en massa positiv energi av mitt härliga gäng tjejer, de kan verkligen förbättra humöret!

Hade bara en lektion och kom hem runt lunch. Har ägnat tiden åt sånt där man bara måste få gjort och ska nu netflixa lite med en tekopp. Himla skönt att kunna ta tiden och slappna av ordentligt innan det är go-time igen ikväll.

Ha en fortsatt bra dag darlings!

Likes

Comments

Hej på er! Idag hade vi mössprovning för alla 3:or som tar studenten i vår. Eftersom jag sitter med i Studentkommittén fick jag ha lite extra koll men hann ändå beställa min egen mössa, man känner verkligen att det närmar sig nu!

Nu blir det vidare till jobbet i några timmar, sen träning med gruppen. I ain't gonna lie, jag kommer vara dödstrött ikväll!

Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade vid 9 imorse och låg kvar och drog mig i en halvtimme eller så. Kom ner till varma frallor och tända brasor, perfekt start på en söndag!

Senare idag ska jag ta mig igenom ett tabatapass, ha ett skypemöte och fira min pappa.

Likes

Comments