Hur fina? Hur söta?

Bebisblåa naglar som jag bar förra veckan. Just nu har jag faktiskt bytt färg som jag snart kommer att visa!

Lacket är från Viva la Diva!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen helg! Just nu har jag fullt upp så det här får vara nog för idag.

Hoppas ni har en bra fredag! 

Likes

Comments

Sweet! Massvis med bilder från Dubai, som jag besökte för några veckor sedan.

Jag har ju en kategori som jag döpt till Utrikes. Hmm konstigt tänker ni, utrikes bland all kosmetik? Meeen, det finns en förklaring. Jag åker utomlands cirka fyra gånger varje år och under resorna sminkar jag mig inte lika mycket som jag gör här hemma. Jag vill inte heller att "bloggen" ska ligga nere under mina resor. Så när jag är utomlands, blir det inte lika mycket smink utan mer resebilder. Dessutom är en av mina största intressen otografering. Då passar det utmärkt att lägga upp allt här.

Påtal om fotografering så har jag ett instagramkonto där jag enbart lägger ut bilder ur ett fotografiskt perspektiv!

https://www.instagram.com/clarascoolafoton/Likes

Comments

Som jag har sagt flertal gånger innan, ​gult är inte fult.

Nästan varje gång jag bär gult, nyttjar jag denna sminkteknik. Jag vet inte vad den heter om den ens har ett namn. Jag vill börja använda den mer, utöver färgen gul. Det var snart ett år sedan sist, på tok för länge.

Väska: Fossil

Byxor: Pull and Bear

Jacka: Artesanias Tuntaquimba

Likes

Comments

Lillördag, igen. Skönt att det snart börjar att närma sig helg!

Ni har nyss skådat en av mina absoluta favoritkombinationer, ljusgrön och brun. De färgerna är ju så fina tillsammans, både vad det gäller kläder och smink. Mmm me like. Av någon konstig anledning blir jag alltid nöjd när jag sminkar mig med dessa färger. Ljusgrön och brun är med andra ord ett säkert kort!

Även denna gång bar jag mitt favoritstift, Honeymoon från Nyx. Jag är lite smått besatt av det!

Skuggor är från Sleek och Nyx, som vanligt!

Väska: Michael Kors

Klänning: Bee.Q Club

Jacka: Gatsby, made in Denmark

Skor: Vagabond

Solglasögon: Monki

Likes

Comments

Visst är mina naglar fina?? De är dock inte alls min stil. Vanligtvis är mina naglar färgglada men dessa är raka motsatsen. Jag vet inte riktigt vad som hände eller varför jag inte valde någon rolig färg. De känns väl kanske något vanliga och inte så iögonfallande men äsch, det får funka ibland!

Likes

Comments

Orangeeeeee, yes! Jag älskar att ha orange kring ögonen då det framhäver mina blåa ögon. Orange och blå är komplementfärger, enkelt förklarat så är de varandras motsatser. "Smink är mer än bara kladd i fejset", det finns en hel vetenskap bakom. Vad blir snyggt och vad blir inte? Vad fungerar för dig men inte för mig? Hur är din ansiktsform och hur är min? Hooded eyes or not? Listan kan göras lång.

Ett tips för dig som vill framhäva blåa ögon, använd orange.

Ibland har jag vågat mig på orangea läppar men jag bruket inte trivas så bra i det. Jag får kanske införskaffa mig ett mer tonat oranget läppstift, och inte så intensivt!

Likes

Comments

Visst ser det fint ut? Ja Jo men vad besviken jag blev. Det var inte alls lika fint på läpparna. Jag kände mig som Barbie, hon har väl sådär ljusrosa läppar? Det kändes väldigt "fake" då det är väldigt intensivt. Jag hoppas att det kommer till användning någon gång i alla fall!

Jag tror att detta är mitt sjätte Sleek-stift och det är i färgen Petal.

Likes

Comments

Väska: Coach

Klocka: Swatch

Det ni nyss skådat är fredagens sminkning nummer ett. Jag tror inte att jag har gjort en sådan här sminkning innan, men visst är den fin? Röda läppar har jag såklart haft innan men inte tillsammans med färgerna på ögonskuggan. Sminket känns väldigt "eldigt".

Vissa av er kanske undrar vad i bubblan jag har på mig. Det är fakiskt en indisk klänning. Den ser inte ut som våra klänningar, nej. Annorlunda ja visst, men jag älskar den! Här kan jag definitivt inte länka någon länk. Den är unik från New Delhi.

Likes

Comments

Heja heja, nu är det måndag igen. Detta jag visar är dock fredagens andra sminkning, till kvällens partaj. Jag hade ett par aprikosfärgade byxor och köpte ett matchande läppstift till men alltså fy. Det såg såg inte bra ut på mig, jag ska självklart testa det igen och se om jag har ändrat mig. Det jag har på bilderna är ett annat stift, som är betydligt snyggare!

Kvällen för övrigt var något utöver det vanliga!

Likes

Comments