Gaaaash. Vilken hemsk dag det var igår. Jag vaknade upp med utslag över hela ansiktet samt kroppen och ja, det syns. Det är därför jag har en flammig och ojämn hy. Det gav inte de bästa förutsättningarna och mitt smink blev näst intill katastrof. Okej, det kanske var en överdrift men sminket blev inte bra alltså.

Usch usch, usch.

Just nu, dvs igårkväll, sitter jag på sjukhuset för att få bukt med alla mina besvär.

See u later, alligator.


selfieClara strikes again

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blå, blå och ännu mera blå. Det var en evighet sedan jag gjorde en blå sotning. Det var allt på tiden Clara. Anledningen till varför det blev sotning kring ögonen var för att jag var stressad, det går nämligen snabbt att göra.

Ae, vad mer jag skriva? Läppstiftet är från Nyx, Beauty Mark mer exakt.

Det får räcka för denna gång!

Likes

Comments

Yeyyyyy nya men också längre naglar! Jag satte på tippar för att jag ville ha dem längre. Det är "så Clara" att ha långa naglar!

Det guldiga lacket är från Essie. Ett helt ok lack men det finns definitivt bättre. Det blir inte jämt över nageln och torkar långsamt. Inte bra, inte bra.

Utöver det så blev väl naglarna helt okej. Jag lär göra om dem inom snar framtid!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Det ni skådat är gårdagens smink. Speciellt men fint, enligt mig. Neongul är definitivt en svår färg att jobba med. Det finns knappt inga neongula skuggor och de som jag hittat har ingen bra pigmentering. Jag antar att det är få som vill producera en så pass ovanlig färg.

Jag fullkomligt älskar att tänka utanför ramarna. Det gäller kläder smink, färger och yada yada. Jag tror ni förstår.

På senaste har min hy verkligen gjort framsteg, haha. Så himla skönt.Likes

Comments

Äntligen är dagen kommen då jag kan visa min nya jumpsuit. Det var dock ett bra tag sen jag köpte den men bättre sent än aldrig.

Ja jo, sminket blev helt okej. Kunde blivit bättre men även värre. Det var längesen jag bar och sminkade mig i denna färg. Det är roligt med omväxling!

Vad hade jag gjort utan Viva la Divas Metal Eyeshadows Palette? Jag använder den i stort sett varje dag och igår var inget undantag. För er som undrar så är det den gröna skuggan som kommer därifrån. Skuggorna i paletten är verkligen grymma!


Jumpsuit: BershkaLikes

Comments

Detta är då fredagens andra sminkning. Det blir alltid två sminkningar under fredagar, en till dagens aktiviteter samt en till kvällens. Det ni har skådat var kvällens "partymake".

- Haha, åh. Jag tycker det blev så gulligt. Mycket rosa, jag känner mig som fyra år igen då jag levde i en period där rosa var mitt liv.

Där och då kände jag även för att göra ombréläppar, eller åt det hållet i alla fall. Något syns det väl allt? Den yttre delen av läpparna bar jag Chocolate Mint och på den inre Grape. Båda är från Viva la Diva, Velvet Matte Liptint.

Jag har under den senaste tiden har jag fått sådant flow när det gäller ansiktssmink. För den delen har jag fått mindre finnar (<3) och hittat väldigt bra samt passande produkter. Just nu är ansiktet definitivt det roligaste att sminka!

Likes

Comments

Heja heja heja. Vilket väder. Helt underbart.

Jag blir friskare för varje dag som går, vilket betyder att jag kan sminka mig allt eftersom. Väldigt, väldigt skönt om man frågar mig. Sminket blev fint, nöjd blev jag allt.

Och holy moly, detta stift. Det är så bra. Riktigt bra till och med. Jag tar på mig det vid sminkningen sen sitter det resten av dagen, utan att behöva fixa till att. Självklart så pratar jag om Viva la Divas Velvet Matte Liptint. Kulören jag bar vid tillfället heter Chocolate Mint.

Skuggor är ifrån Kardashian Beauty.

Jacka: DM retro

Byxor: Pull and Bear

Likes

Comments

Under två veckors tid har detta stift legat på mitt sminkbord. Idag tog jag äntligen tag i saken och fotograferade det.

På senaste har jag köpt en del liquid lipsticks från Viva la Diva. De är förvånansvärt bra. Jag tror faktiskt att deras liquid lipstick är de bästa som jag äger.

Detta är mitt fjärde liquid lipstick från Viva la Diva, så vitt jag vet. Vad det gäller färgen så tycker jag den är supersnygg. En blandning mellan vinröd och lila, som genrellt är en av mina favoritfärger när det gäller smink.

Det exakta namnet på dessa stift är Velvet Matte Liptint. Stiftet ovan heter Cassis!

Likes

Comments

Äntligen. Idag är det första gången jag sminkar mig på knappt en vecka. Det är även första gången jag befunnit mig utomhus, undantag för alla sjukhusbesök. Idag åt jag även min första och "riktiga" måltid på tio dagar. Känns skönt!

Fint väder idag, solen skiner och fåglarna kvittrar. Dagens färg blev blå, mer exakt ljusblå. Sminket blev fint, relativt.

Skuggor är från Nyx och Sleek. Haha, vad hade jag gjort utan deras paletter. De är grymma!

På läpparna har jag liquid lipstick från Nyx, i färgen Honeymoon.

Jacka: Denim

Byxor: Pull and Bear

Skor: Vans

Likes

Comments

Fy, vad jag är trött på att vara sjuk och utmattad. Bilderna togs i fredags då jag kände mig något bättre. Jag blir tyvärr värre för varje dag som går. Vi får helt enkelt se när jag orkar sminka mig, ta bilder och ditt å datt. Det känns i alla fall bra att ha fräscha och fina naglar! Jag funderar på att gör dem spetsiga igen, det var ett bra tag sen jag hade stilettonaglar.

Time will tell.

Likes

Comments