Äntligen lite ny färg på naglarna, det var definitivt dags för det! På senaste har jag försökt byta färg en gång veckan istället för var och varann dag. Det tar så mycket tid att måla hit och dit samt att det sliter på mina naglar.

Lacket är från Essie, i färgen Party on a platform.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här är mina nya liquid lipsticks från Viva La Diva. Det korrekta namnet är Velvet Matte Liptint, long lasting formula. Dock blev bilderna sisådär då jag redan har använt stiften och därför är de inte i tip top-skick.

De är bra, definitivt. Dessutom är det relativt billiga, 85kr. Billigt och bra, jag ska inte klaga.

Jag köpte läppstiften i färgerna Strawberry, Grape och Chocolate Mint. Min favorit är Grape, som har en kall lila färg. Kall lila är en synonym till världens finaste, enligt mig.


Ovan bär jag Strawberry.

Nedan Grape.

Likes

Comments

Denna sminkning blev väl fin, eller? At least I think so<3

Jag fick användning av ett nytt liquid lipstick, från Viva La Diva. Det kostar 85kr och ja, märket är budget men oj så bra det är. Jag köpte tre sådana förra veckan, dock så har jag inte orkat fota dem men snart så kommer de att visas här!

Temat för min "outfit" var mörkblå med touch av ljuslila. Så att ja, ögonsminket blev mörkblått och läpparna ljuslila. En ny kombination, en fin sådan. Alla mina skuggor är, såklart, från Sleek. Mer precis så är det en palett från deras serie en i-Divine i färgen Acid.


Likes

Comments

I fredagskväll blev det cut crease, en glittrig sådan. Jag hade lite bekymmer med sminket, det gick inte riktigt som jag ville men det blev helt ok till slut.

Jag körde på glittertema men det framgår inte på bilderna, det ät dock en annan femma. 

Jag passade även på att sminka min bästa kompis, det brukar bli så när vi ska iväg tillsammans!


Likes

Comments

Var har jag hållit hus? Jag vet knappt själv.

Helgen har gått i 190 och jag har inte haft tid att lägga upp något.

Detta är i alla fall fredagens sminkning, grön, vit och ljusrosa.Jag tyckte det blev ganska gullig!

Likes

Comments

Jag blev nöjd med sminket idag. Dock annorlunda men det är ju sådant jag gillar.

Alla skuggor är från Viva La Diva samt Sleek. Deras skuggor är 10/10!

Jag använde ett nytt liquid lipstick idag, från Sleek i färgen Velvet Slipper. Jag gillar färgen men kvalitén är väl sisådär. Många av Sleek's liquid lipsticks i de lite mörkare färgerna tycks ha sämre kvalité. De är inte dåliga men det finns betydligt bättre!

Likes

Comments

Längesen jag visade mina naglar. Anföringen är ganska enkel, jag har inte gjort vid dem så ofta plus att jag under ett tag var utan lack.

Naglarna är numera guldiga, just för att färgen är så förlåtande. Det syns inte om nageln får en repa eller något liknande.

-Därför är det lättare att få dem "perfekta", säger perfektionisten Clara.

Likes

Comments

Long time no see, blått läppstift. Jag fick nämligen en ljusblå variant i fredag och var tvungen att testa. Det blev ett par ombreläppar, haha såklart. Båda stiften, aka liquid lipsticks, är från Nyx,

För övrigt så var temat babyblue med glitter, så gulligt<3. Skuggor är från Sleek och glittret från Glitter!

Likes

Comments

Gårdagens sminkning, jag tyckte den blev fin. Jag fick många positiva kommentarer angående sminket, tack så mycket!

Kan ni se något nytt eller anorlunda? Kanske inte men jag har ombréläppar! Jag tyckte det blev coolt. Jag har provet att göra ombréläppar innan med "vanliga" stift men aldrig har de blivit så bra som med liquid lipstick. Jag lever för dem. Båda stiften är från Nyx varav ett jag fick i fredags, det visas säkerligen snart.

Ombréläppar lär ni får se mer av, rent av så kan jag garantera det!

Likes

Comments

Wiho, en ny palett till samlingen och den är ju så fin! Den är från Nyx och är minst sagt färgglad. Just den här paletten heter Brights och är en av fyra från serien Nyx Ultimate. Jag hoppas att jag blir nöjd med vad den har att erbjuda!

Paletten innehåller 16 skuggor varav två med skimmer, tre med glitter och resterande matta.

Likes

Comments