Vilket trubbel jag hade med min eyeliner, glittret gjorde det svårt att få en rak linje. Fy, vad irriterad jag var.

Jag bar faktiskt ett nytt stift idag, ett så kallat liquid lipstik från Sleek i färgen Shabby Chic. Jag gillar det, definitivt. Jag hoppas det kommer upp ett inlägg om det snart.

Glittret jag använde kommer ifrån Glitter, det är egentligen till håret (?) men det funkar utmärkt till ögonen också. Glittret är silverfärgat men jag köttade på med gul ögonskugga, haha. Därav ser det ut som gult glittrer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är äntligen mina naglar gjorda inför nyår. Det står nämligen blått på schemat imorgon och då såklart måste jag ha blåa naglar!

Färgen är en blandning av två lack som är från Isadora och Depend!

Likes

Comments

Efter att låtit mina naglar vila i en vecka känns det väldigt bra att färg på dem igen. Jag valde även att ändra dess form, det var dags för förändring!

Lacket är förresten från Essie!

Likes

Comments

Var jag hållit hus egentligen? Inte här i alla fall.

Nu är jag back on track. Sminkningen ni skådade ovan är från gårdagen. Jag fick många fina kommentarer om den, tack tack!

Skuggorna är från Urban Decay och Sleek.

Stiftet är från Nyx.

Contour och higlitght är från HM och Sleek

Ögonbrynsgrejer är såklart från Anastasia Beverly Hills.Likes

Comments

Just nu är jag överlycklig. Jag är chockad men samtidigt väldigt tacksam. Ett stort tack till alla som sagt så fina ord men Felicia, Felicia Aweklev, dig vill jag tacka mest av allt


Imorgon hoppas jag att jag kan lägga upp min första video, på YouTube.

Likes

Comments

Jag tyckte sminket blev så gulligt idag. Glitter och rosa, ja det är allt lite gulligt.

Just nu förstår jag inte hur jag har klarat mig utan Anastasias Dipbrow pomade, som jag fick nyligen. Den underlättar rejält, att måla ögonbryn är verkligen inte självklart och är definitivt en utmaning.

Jag har använt mig av en ny palett idag, från Urban Decay, Vice4. Jag fick den av min superdupersnälla kompis och hennes syster. Den lär få ett eget inlägg snart! Vice4 ligger mig numera varmt om hjärtat.

Stort tack Jennifer och Tilda!Likes

Comments

Det blir mycket nytt som presenteras nu efter jul. Min främsta önskan till julklapp var just smink så det är väl kanske inte så konstigt.

Detta är en av de klappar som jag fick av min pojkvän. Lacket är från Isadora och ur serien Holographic, nyans 877.

Det lär komma till användning!

Likes

Comments

Mmm som jag har längtat efter detta stift, eller rättare sagt liquid lipstick. Har verkligen blivit into dem på senaste. De är många gånger bättre än vanliga stift, enligt mig.

Detta är ett från Nyx i färgen Run the world. På bilderna har jag två lager men det räcker gott och väl med ett. Än så länge är jag nöjd och jag hoppas att jag fortsätter med det. Nyx har relativt billiga produkter och är dessutom på PETAs lista över företag som inte använder sig av djurtester!

Likes

Comments

Äntligen, äntligen, äntligen. Jag har blivit ägare till Anastasias Dipbrow Pomade. Jag har länge haft problem med min bryn och inte minst med att måla dem. De tycks aldrig bli riktigt som jag vill ha dem. Det är ju en utmaning att måla brynen så de ser naturliga och allmänt bra ut.

Jag har inte hört hört någon säga något negativt om den här produkten och jag hoppas innerligt att den är lika bra som det sägs. Jag har den i färgen dark brown, vilket jag tror passar mina bryn.

På kicks kostar 255 kr och Jag personligen köper inte så här dyra produkter. Lycky me som har en generös pojkvän. Tack, tack!

Likes

Comments

Det har blivit dags för julens sminkning eller rättare sagt, julaftons sminkning. Jag sminkar ju mig mer än en gång under julen.

Det tog lång tid att åstadkomma dagens konstverk. Min cut crease och jag var inte 100 överens men trots det tyckte jag att resultat blev bra. Idag har jag använt mig av ett nytt liquid lipstick som jag fick på posten igår, de lär jag visa inom snar framtid!

Efter att jag har öppnat mina julklappar har jag några ting som jag senare kommer att visa här. Smink är ju definitivt de bästa jag kan få i julklapp, det är något jag alltid blir glad av!

Jag hoppas alla har en trivsam jul!

Likes

Comments