Alltså vad hände med min hy på dessa bilder? Den är amazing (??). Jag gjorde i för sig mitt smink väldigt norggrannt men ändå. Bilderna togs mitt på dagen då det är bäst ljus, vilket förmodligen bidrog.

I alla fall, gjorde jag för en gångs skull inte en så färgglad sminkning. Det kändes lite ovant men samtidigt väldigt roligt, som det alltid är. Denna sminkningen blev faktiskt finast på länge!

Läppstiftet kommer från Sleek, i färgen Velvet Slipper.

Jag använde mig av tre paletter, Metal Eyeshadows från Viva la Diva, Acid och Ultra Mattes V1 från Sleek.

(Länk finns vid understruket namn)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yellooow, yes. Det var ett tag sen jag gjorde en gul sminkning men det finns en anledning, den är så svår. Gul är svår att få pigmenterad. Jag äger inte många bra gula skuggor, utbudet är inte direkt stort heller. Jag kommer ihåg när jag var liten och skulle måla en teckning. Solen var alltid så jobbigt att fylla i, då det aldrig fanns en bra gul krita. Likadant är det nu, fast med smink. Same but different.

En av mina favoritväskor, som är från Fossil.

Likes

Comments

Alltså wooow vad många sminkningar jag gjort under 2017's 365 dagar. Jag har valt ut åtta som jag minns ganska väl. Den första är från juli, då jag skulle på kalas på Bergåsa. Det var en lördag och temperaturen var ljummen. En av inte allt för många cut creases. 👇

Sminkning nummer två ägde rum i slutet av maj. Jag skulle till en kompis för umgås med ett trevligt gäng över ett glas vin och popcorn, haha.👇

En vanlig dag i september då jag var extra glittrig.👇

En sommarkväll i juni då jag skulle träffa min nuvarande pojkvän för andra gången, tillsammans med ett härligt gäng på Ekholmen. 👇

Nyss hemkommen från Kap Verde och jag skulle tillbaka till skolan. En riktigt rolig fysiklektion ägde rum den dagen.👇

Denna dagen i juli skulle jag och min bästa kompis dricka rosevin på vår balkong i kvällssolen.👇

En dag i oktober, då jag bestämde mig för att göra en smokey eye med lte rosa inslag, udda för att vara jag.👇

Den sista sminkningen var första veckan i september och det var dags för skolfoto.👇

Likes

Comments

Massa glitter under fredagskvällen, vad passar bättre än det? Inte mycket. Om en sminkning kan vara gullig så är definitivt denna det. Glitter, bebisblå och en rosa mun på det. Som en synonym för gullig.

När jag sitter här och skriver så kommer jag varken ihåg vilka skuggor eller vilket stift jag använde. Märkligt, mycket märkligt. Det brukar vara glasklart för mig men icke sa Nicke.

I alla fall hade jag en riktig myskväll i fredags. Det fanns gott om tid till sminkningen samtidigt som en god kompis höll mig sällskap. Kvällen slutade med ett glas vin och en god drink!

Likes

Comments

Det har blivit mycket nytt på senaste. Det är ju dock inte så konstigt då både julafton och min födelsedag äger rum under en tidsperiod på knappt två veckor. På min önskelista står det smink, nagellack och allt som hör där till. Mina kära syster vet vad jag gillar, stort tack till henne!

Nya borstar är alltid roligt att få. Jag önskar mig enbart borstar från Real Techniques. De är lätta att få tag på (tack Cocopanda<3), testar inte på djur och använder syntetiskt hår. Jag har alltid varit nöjd med deras borstar, definitivt bland de bästa jag provat. Min samling av deras borstar växer suggestivt.

Likes

Comments

Vad är detta för bilder? Jo mina kompisar det ska jag berätta. För några år sedan fick jag Olloclip 4-IN-1 fotoobjektiv av mina föräldrar. Objektivet innehåller fyra olika objektiv, vidvinkel, fisheye, 10x-macro och 15x-macro. Alla dessa bilder är tagna med mina två macroobjektiv. De fungerar väldigt bra och jag tycker det är superkul att kunna fota småsaker så pass nära.

Jag älskar alla sorters djur, där bland annat insekter. För er som inte gillar dem lika mycket som jag gör, be my guest. Flugor är den insekt som jag fotat allra mest och under tiden med mina macroobjektiv har jag insett hur många olika arter det finns. Jag tog bara med en flugart i detta inlägget men i kamerarullen finns desto fler.

När jag var på Cypern maj 2016, hittade jag så många fina insekter. En fluga som tyvärr inte kunde flyga blev mitt motiv. Jag satt länge med den lilla kamraten och många fina bilder blev det. Om ni kollar en extra gång kan ni se att den saknar ett ben. I staden Pafos fann jag en insekt jag aldrig sett innan. Liknande en nyckelpiga i färgerna men en sådan var det icke.

Vackra snäckor fanns det gott om på stränderna i Puerto Rico, Gran Canaria.

Vattendroppar, wow vad de är vackra. De har länge fascinerat mig och ännu mer sedan jag fick mina macroobketiv.

Precis lika vackra som vattendroppar, är iskristaller.

Stora som små vattendroppar är motiv som faller mig i smaken.

Excursion på Saltö, ett ypperligt tillfälle för att fotografera. Jag gjorde väl inte direkt det jag skulle under biologilektionerna, småfiskarna fångade min uppmärksamhet istället.

Likes

Comments

Min snabbaste sminkning någonsin? Svar ja. Shit pommes frites, vad stressad jag var i onsdags morgon. Jag snoozade flera gånger innan jag klev ur sängen, trött var bara förnamnet. Jag lyckades dock få ihop en helt ok sminkning. Jag har gjort bättre men även sämre. Jag valde att ha ett "vanligt" läppstift, det vill säga inte liquid lipstick, för första gången på länge. Jag tycker verkligen att det är snyggt men inte lika alls lika smidigt i jämförelse mot de som torkar. Det fastnar på tänderna och mitt hår klibbar alltid kring munnen. Läppstiftet är på alla ställen förutom på läpparna, kind of. Men som ett av mina favoritordspråk lyder, vill man vara fin får man lida pin. Och ja, visst är det så.

Bilderna nedan är inte från i onsdags utan både från i sommaras och i höstas. Idag hade jag ingen möjlighet att fotografera, så några gamla bilder kom väl till användning. Skor från Nike och väska från Coach, en kombination som alltid funkar.

Likes

Comments

Är någon förvånad över att jag införskaffat nya lack? Hehe, skulle inte tro det. Jag har ju fått en fling för lack med skimmer i. Det enda jag köper och använder nu för tiden. För det första är det fint, för det andra är det mer förlåtande än "vanliga" lack och för det tredje tycks det hålla bättre än andra. Jag är ju en perfektionist(!!) när det gäller mina naglar. Det måste hela tiden vara tip top vilket ofta är väldigt tidskrävande. Skimriga lack underlättar arbetet, vilket är så skönt.

Dessa två lack kommer från Isadora, som för övrigt är ett av mina favoritmärken när det kommer till lack. Nyanserna är lika men ändå olika. Det mer ljusa heter 548 Aqua Sparkles och det det turkosa heter 549 Emerald Breeze. Det sistnämnda har jag redan använt och som tur är så är jag nöjd!

Likes

Comments

Alltså detta är en sådan fin färg som alltid är rolig att sminka mig med. Jag skulle väl kalla den aprikos, det stämmer väl ganska bra? Detta var förra veckan då jag skulle på partaj med ett par härliga barndomsvänner men även med några nyfunna. Jag hade superkul, kvällen blev över förväntan och en av de roligaste på länge.

Skuggorna kommer såklart från Viva la Diva, Nyx och Sleek.

Klockan kommer från Swatch och bodyn från HM.

Likes

Comments

Något som alltid behövs, makeup sponges. Jag förbrukar sådana på löpande band, så jag behöver relativt ofta köpa nya. De är ju så svåra att tvätta med vilket leder till att de blir lätt ofräscha, då vill jag definitivt inte använda dem. Dessa fick jag i julklapp av min syster. Jag tror att de kommer från HM men är inte helt hundra. De är så mjuka och gosiga så hoppas att de fungerar bra.

Likes

Comments