Hej på er. Dagen startade halv 6 imorse av att jag hostade lungorna ur mig, har åkt på världens förkylning, kul... 🤒 Har en tendens att aldrig bli av med förkylningen när den väl har startat men vi får hoppas på att den går över fort denna gången!

Idag har jag vart med Nathalie hela dagen vi har kollat på film och ätit god mat, en slappar dag helt enkelt. Har inte haft överdrivet mycket energi så var rätt gött att inte göra något utan bara ta det lugnt och umgås. På kvällen åkte vi ut till stallet och släppte in hästarna och fikade med några andra i stallet, riktigt mysigt! Nu har jag i alla fall stoppat i min 2 alvedon, nässpray och halstabletter och förberett mig för kvällen så får vi se hur länge jag kan sova, suck... Imorgon ska jag iväg med Johanna till Grums efter det ska jag till jobbet och fixa lite saker. Får hoppas på att jag mår bättre imorgon så höra vi!

Clara 🎀

Likes

Comments

Har efter många funderingar kommit fram till att jag vill börja blogga igen. Var väl ett år sen sits då jag hade en blogg med Natalie som jag gjorde max 3 inlägg på... Så förhoppningsvis kanske jag bloggar lite mer denna gången.

Jag är en tjej på 19 år som brinner för hästar. Just nu rider jag på ridskola men har privata hästar som jag också rider. Har ridit sen jag var 6 år så det har blivit några år nu. Hästarna är mitt stora intresse och det är det som jag alltid har gjort. Förutom att vara i stallet spenderar jag mycket tid med mina underbara vänner och på jobbet. Just nu jobbar jag på hemvården där jag trivs superbra! Jobbar även på ett café som bara är säsongsöppet där jag trivs som handen i handsken!

På min blogg kommer ni få läsa om min vardag som innehåller hästar, vänner och jobb. Hoppas ni kommer gilla den!

Clara 🎀

💕

Likes

Comments