Header

Vilken underbar dag! Sveriges national dag och solen skiner här i Spanien, och det är påväg att bli uppemot 27 grader. Jag vaknade klockan 08.30 och nu sitter jag ute på balkongen och äter frukost och skypar med Mamma och Ellen. Idag blir det stranden hela dagen, nu gäller det att pressa dem sista dagarna.

Sveriges nationaldag firas på stranden och sedan nån god mat på kvällskvisten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!!

Herregud nu är man 20!! Känns helt sjukt, känner mig inte som 20 hahaha. På min födelsedag, vilket var måndags så hade vi dans rep hela dagen och sedan 2 föreställningar på kvällen!! Det blev faktiskt en super bra födelsedag, jag blev bjuden på resturang med mina roomies. Föreställningen gick galant och det var faktiskt riktigt roligt!

Likes

Comments

God dag!

Idag har jag städad och kollat på Gossip Girl och just nu väntar jag på att Anna ska ringa eftersom vi skall till carrefour.

Förr förra helgen var jag Anna och Noora i Barcelona och åkte turist bussen. Jag kom inte ihåg om jag skrev det eller ej hahha. Men det var iallafall fett najs! Jag filmade massa och har faktiskt satt ihop en liten video som snart kommer upp här!

Kommer mer bilder!!

Likes

Comments

Hej på er!

Vart skall man börja, denna veckan är kaos! Vi har rep hela veckan eftersom det är showtime nästa vecka den 29 maj på min födelsedag, varför ska jag alltid ha shower på min födelsedag? Asså det är najs men ändå inte.
Igår hade vi 3h hip hop, bästa lektionen på hela veckan asså!! Älskar koreografin och läraren hehe, asså var så jävla akward igår hhhahaha, tänker inte gå in på detaljer.

Idag slutade vi klockan 19.00 och jag gick direkt till mercadona för att köpa mat, nu sitter jag i soffan och kollar på Gossip Girl och är super trött.

Helgen var awesome, i fredags drog jag och ett par tjejer in till Barcelona för att äta tapas och det var super mys. I lördags blev det stranden och poolen hela dagen + film inspelning på kvällen. Hade även en super awesome söndag då jag och Noora hikade i Sitges.

Likes

Comments

Nya favoriten in lurarna, älskar verkligen Miley Cyrus och tycker hon är en sjukt bra artist och har alltid tyckt!

Likes

Comments

Oh herregud kan man vara tröttare!?
Idag började vi klockan 09.00 med balett vilket gick super bra och det var faktiskt kul! Sedan hade jag den hemska läraren, nej men en lärare som jag har väldigt svårt för, men gick väl hyfsat ändå och vi började på koreografin till showen vi ska ha innan vi slutar.
Klockan 13.30 var det dags för min sista assesment, vilket var teater! Ni förstår inte hur skönt det är att vara av med det och det gick riktigt bra också. Jag är så redo för helg och jag är så redo för att sola, det ska bli 24 grader!

Imorgon har vi jazz på morgonen och sedan min favorit lektion på hela veckan alltså hip hop, finns många anledningar till varför det är favvo lektionen haha.
Det är så kul för att nu när man bor i Spanien så älskar jag att lyssna på svensk musik, det gjorde jag innan också men nu lyssnar jag extra mycket och på senaste tiden har jag lyssnat jätte mycket på Kent, speciellt deras gamla album.
Nu ska man bara chilla!!! Ha en bra dag!

Likes

Comments

God dag kära vänner! Hoppas ni har haft en bra day, det har jag! Började klockan 12 men när jag väl kom dit så fick jag vänta i 3 timmar tills det var min tur att få feedback. Men det var värt det, fick väldigt bra feedback och min balett lärare tycker jag har vuxit rejält sedan jag började här, och att jag jobbat super varje lektion och att han ser hur mycket jag utvecklad varje lektion. Han sa även att han han respekterar mig eftersom jag är där varje dag och jag respekterar honom haha.
Efter skolan gick jag en promenad mer Anna och mötte upp en tjej från trean, vi snackade typ i en timme om inte mer om skolan och lärare osv haha.

Likes

Comments

God kväll! Idag hade jag en fett najs dag!

Började 10.30 och hade bara en lektion med feedback och sedan begav jag mig hem och åt. Sedan drog jag och Anna till Barcelona för att turista lite, vilket var lyckat!

God natt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hola Amigos!

Jag vill verkligen tacka livet för denna veckan, pågrund av vårt schema och solen! idag hade vi bara en lektion, vilket var balett. Och imorgon har vi också bara en lektion!! Efter skolan idag så drog jag till stranden med Ella och Noora och vi spenderade några timmar där. Blir stranden imorgon med!!

Likes

Comments