​Tjoho! Denna dag har varit helt FANTASTISK! Det började med att jag hämtade Mina och Selma på t-centralen runt 14.30 och sen drog vi hem till mig för att byta om och fixa oss osv till skansen. Vi käkade också en väldigt exklusiv middag hemma, makaroner och köttbullar, mummaaa. Sedan drog vi till djurgården och skansen vilket var riktigt kul, dock var det inga bra artister men det var mysigt! Vi tog också lite foton som ni kan se ovan:). Sedan drog vi hem runt nio och köpte med oss lite smått och gott påväg hem och sen chillade i soffan resten av kvällen, myspys! Godnattt <333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjenare! Just nu sitter jag här i soffan på landet med katten i famnen och teet i handen. Denna dag har varigt sjukt lugn men ändå mysig, det är väl det som egentligen är semester? Vi har ju flackat runt rätt mycket denna sommar så ändå skönt att landa och bara ta det lugnt här. Har spelat monopol med pappa i typ 2 timmar och jag förlorade som vanligt.. men vafan det var min första gång satt..? Har precis tagit av min ansiktsmask ( en peel off från Nivea) och den fungerade väl helt okej, den luktade iaf gott! Om typ 10 minuter ska jag, min lillebror och pappa åka och kolla på min lillebrors match, det ska bli spännande!

Ikväll MÅSTE jag packa för ska hem imorgon då mina vänner Mina och Semla ( Selma) från Lund kommer och bor hos mig 3 nätter?! Så JÄKLA kul tycker jag. Så imorgon ska jag hämta dem vid central stationen och sen ska vi på allsång på skansen, hur mysigt?! Men det får ni läsa mer om imorgon. Nu tennismatch!!


Här är en liten bild på mitt björnbärs-te, muuumma!

Likes

Comments

TJENA! Jag hade tänkt att börja blogga igen! Har haft typ 2 bloggar innan, en själv och en annan med en kompis. Jag skulle nog inte säga att de blev något att läsa, men det var kul så vafan! Men denna blogg tänkte jag vara lite mer " seriös", så jaa vi får se hur det går! Efter alla om och men har jag beslutat att det är riktigt kul att blogga .så vi kör igen. Nu är ju snart sommaren slut men har ändå mycket roliga saker framöver som jag ska göra som ni får se framöver här på bloggen! Ta hand om er, vi ses! 

Likes

Comments