Heej Bloggen.

I dette indlæg vil jeg fortælle om mine nye sko "Vans old skool". Jeg fik dem for cirka to uger siden og jeg synes de er vildt fede! De er ret populære men stadig synes jeg bare de er totalt nice. Jeg kan virkelig godt lide de to hvide streger de har på siden det ser mega cool ud. En ting jeg også godt kan lide ved vans er at de for store fødder til at se mindre ud (fordi jeg har ret store fødder fordi jeg er også 178 cm høj). Jeg har fået en blå silicone plade lignende ting bag i skoene så jeg går bedre og det er også godt for knæene når man skal gå rundt i dem en hel dag<3 De koster 650 kr på Zalando.

Håber i kunne lide dette indlæg og fik lidt inspiration<3

- Clara

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heej Bloggen.

Idag vil jeg fortælle om mine yndlings apps her for tiden<3

1 Nouw: Selvfølgelifg er Nouw en af mine yndlings apps. Fordi jeg virkelig elsker at blogge! I appen og på hjemmesiden kan man det samme men jeg synes at inde i appen er det lidt mere overskueligt at se på. Ved ikke om det bare er mig hahaha.

2 Instagram: Jeg er på instagram rigtig tit! Jeg kan godt lide det der med at have sit eget "Fotoalbum" som folk kan se. Jeg kan rigtig godt lide at redigere mine instagram-billeder men jeg gør det faktisk slet ikke på alle. Jeg følger også selv rigtig mange på instagram, jeg tror jeg er oppe på at følge 419. Jeg elsker at kigge på andres instagram-billeder og se hvad de godt kan lide.

3 Snapchat: Snapchat er virkelig bare mega sjovt synes jeg! Jeg elsker filterne og bare meningen med Snachat synes jeg er en meget sjov idé. Jeg snapper rigtig meget med mine veninder hvor vi bare sender et billed hvor man for eksempel har mascara under øjenene eller bare når der er noget der er super sjovt (eller ihvertfald med vores humor haha). Jeg kan også godt lide det med at man kan sætte tiden på højest 10 sekunder når man sender en snap.

4 Pinterest: Pinterest er virkelig bare en mega god app synes jeg! Jeg kan sidde i meget lang tid hvor jeg bare sidder og får inspiration på Pinterest. Især kigger mig og mine veninder rigtig meget på Pinterest sammen og får inspiration til alle mulige ting.

5 Spotify: Jeg elsker Spotify fordi jeg elsker at hører musik! Jeg har to plylister på Spotify hvor jeg samler mine yndlings sange. I kan tjekke mit indlæg "Music you need to hear" ud http://nouw.com/claraaagesen/music-you-need-to-hear-28968072.

Jeg håber i kunne få lidt inspiration af dette indlæg<3

- Clara


Likes

Comments

Heej Bloggen.

Idag vil jeg fortælle jer om hvordan jeg redigerer de billeder jeg lægger på min Instagram. Jeg har selv set rigtig mange videoer, om hvordan man redigerer billeder, så måske kan jeg hjælpe/give inspiration til hvordan I måske kunne gøre det. Men det skal lige siges, at jeg ikke er mega professionel eller noget.

App`s jeg bruger:

Jeg bruger en hel masse forskellige app´s bla. Afterlight, Snapseed, Instasize og mange flere. Dem jeg bruger allermest er helt klart VSCO og Instasize, fordi jeg synes de har nogle vildt fede filtere og nogle gode måder at redigere belysning osv.

VSCO: Når man går ind på VSCO er der et plus i højre side som man trykker på og derefter vælger man det billed man gerne vil redigere. Og VSCO har nogle virkelig fede filtre. Bl.a. "A4" og "HB2". Det jeg for det meste gør er at gøre billedet lysere under den funktion der hedder "Exposure", altså hvis jeg synes billedet er for mørkt. En anden funktion der hedder "Fade" som gør lidt det samme som "Exposure" lysner men så det ser naturligt ud. Og en af mine yndlingsfunktioner er helt klart den der hedder "Contrast" som "tegner" kontrasterne mere op, det ser vildt godt ud på nogle billeder!

INSTASIZE: Når man kommer ind på appén kan man vælge det billede man vil redigere. Derefter kan man vælge mellem en masse forskellige flotte filtere. Nogle af mine yndlingsredigerings funktioner er bla. "Kontrast", fordi ligesom den anden "Tegner" kontrasterne op. En anden jeg godt kan lide er "Skarphed" fordi man på en måde kan se tingene "bedre".


Det var noget af hvordan jeg redigerer mine billeder og jeg håber I fik noget inspiration<33

- Clara

Likes

Comments

Heej Bloggen.

Mit navn er Clara og jeg er 13 år gammel og kommer fra København. I min fritid går jeg til girly hiphop sammen med min bedste veninde Philippa (hun har også en blog her på nouw.com). Jeg kan også rigtig godt lide at være sammen med mine veninder bla. tager vi noglegange på café ellers hygger vi os bare i hinandens selvskab.

Grunden til at jeg startede en blog var fordi at jeg læser mange andres blog. Og jeg kan godt lide det der med at inspirere andre. Jeg ELSKER fashion så derfor kommer der også i nogle fremtidige indlæg til at være noget om fashion og min stil.

Clara<3

Likes

Comments