Heyyy

I dag tænkte jeg at jeg ville vise jer mit værelse! Og måske give jer et par ideer til jeres eget ?

Mit værelse er meget enkelt, jeg er nemlig ikke så meget for så mange farver. Det kan hurtigt godt blive lidt rodet at kigge på, syntes jeg.

På mit værelse har jeg mange lys, jeg elsker lys! Specielt her om vinteren, når det er mørkt udenfor. Mit yndlings lys er fra IKEA, og er det der dufter af vanilje.

En anden ting jeg virkelig også elsker er puder! Det er så hyggeligt. Mine hvide puder er fra Jysk, den blomstrede IKEA, og den stribede er fra tinekhome.

På min dør har jeg en knage til mine tasker hængende. Det får ens dør til og se lidt pænere ud, og ikke helt så "nøgen" ud.

Lyskæder er virkelig fine, den jeg har hængende ved min seng er fra IKEA. Og den lille der hænger om mit billede er fra Tigeren.

Håber i fik lidt inspiration.

-Clara MarieFlyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey

Jeg tænkte lige jeg ville dele det her outfit med jer da jeg selv er ret vild med det, og da det kan bruges til en masse forskellige anledninger.

Sko: Vans old skool

Jeans: H&M

T-shirt: H&M (mande afdelingen)

Halskæden er købt på Christiania hos Helena Design

-Clara Marie


Likes

Comments

Hej og velkommen


Som i nok har fundet ud af hedder jeg Clara Marie og er 13 år gammel.

Jeg tænkte jeg ville bruge mit første blogindlæg på og skrive lidt om mig selv, og hvad jeg godt kan lide og lave. Til dagligt går jeg i 7. klasse på en privat skole i Svendborg, mine to yndlings fag er dansk og engelsk. I min fritid kan jeg rigtig godt lide og tage billeder, være sammen med mine veninder, eller shoppe. Jeg går rigtig meget op i tøj, ikke nødvendigvis om det er det dyreste og det nyeste, men om det ser godt ud og om det sidder godt. Jeg elsker at rejse! Specielt til storbyer, hvor jeg kan shoppe. Jeg har to ældre søskende, en bror og en søster. Som begge er flyttet hjemmefra for længe siden, ja jeg er den mindste. Min bror bor i Odense, og min søster i København.

Her var lidt om mig, og hvad jeg godt kan lide at lave.

-Clara Marie

Likes

Comments