vad är jag för bloggare som bara glömmer bort att blogga. Nu är jag tillbaka här igen. Jag skulle vilja göra Q&A så skriv frågor i kommentarerna. Jag gör Q&An när jag har fått in tillräckligt många frågor. kom ihåg att jag älskar dig så ses vi snart här igen. PS. Min crusch vet att jag gillar honom.

//Clara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är skola imorgon😢. Är det bara jag som har tröttnat lite på skolan med alla privat och kommande nationella prov😩. Men det har varit ett fantastiskt höstlov. Jag har varit i stallet & badat & ätit pepparkakor & bullar🍪🥛.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka efter min oplanerade paus..... Nu är det höstlov 😜. Jag ska till farmor och farfar under några/någon dag(ar). Igår hade jag glos förhör och musik prov idag😱. Kom ihåg att jag älskar dig så ses vi här snart igen!

               //Clara😘

Likes

Comments

Hej! Jag ber om ursäkt för all reklam på min blogg men det är inte jag som bestämmer det, det är Nouw (Nouw är min blogg hemsida om man kan säga det) som bestämmer vilken reklam som kommer fram. Jag får inte betalt av reklam. Jag har min blogg gratis så då måste Nouw få in pengar så det är det ända sättet. Okej👌? Kom ihåg att jag älskar dig så ses vi snart!

//Clara

Likes

Comments

Idag är det måndag😢. Vi har haft FN dag idag även om det är FN-dagen imorgon. Det har varit en rolig och annorlunda dag. Vi var indelade i 3 grupper som var blandade i både 6A och B😊. (Jag hamnade i samma grupp dom min crusch😍) Jag insåg att han inte är lika perfekt som jag har trott😞. Vad har ni gjort idag? Kom ihåg att jag älskar dig så ses vi snart igen

//Clara

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det söndag, det betyder att det är måndag imorgon😔. Jag har ett glosförhör på torsdag och musikprov på fredag😢. Har/haft ni många prov i sexan? Det har inte varit höstlov än. Eller läslov som det heter nu.

//Clara

Likes

Comments

Jag hade tänkt att min blogg ska handla om hästar, smink och mode tänkte bara inflika med det. kom ihåg att jag älskar dig så ses vi snart igen!

//Clara

Likes

Comments

Hejsan svejsan. Jag är en tjej på 12 vårar, som älskar hästar. jag är stallvärd på Heby ryttar förening, jag är skötare på ponnyn Jonney. Jag är intresserad av mode, hästar och smink. Jag är kort hårig, blyg och glad. Jag vill blogga eftersom det värkar vara kul och kunna berätta om mitt liv även om det kan vara konstigt att berätta om det för några man inte känner.

Vill du läsa min blogg är det fritt fram att göra det och kom ihåg  att jag älskar dig så syns vi här snart! 

          //Clara 

Likes

Comments