Idag fyller min fina lillasyster år och det har självklart firats ordentligt!

Dagen började med en mysig frukost/brunch, och följdes av lunch där ingen riktigt kunde bestämma sig så det blev både sushi och hamburgare. Efter det åkte vi till Snö vid St Eriksplan och WOW. Glassen där är helt sjuk. Jag har sååå länge sagt att inget slår min favoritsmak kardemumma från Kungsholmens glassfabrik, men det kan faktisk vara så att den mött sin överman. Efter glassen åkte vi hem mot Söder. Födelsedagsbarnet ville se Dumma mej 3, så jag tog med mina systrar på bio medan V åkte hem för att göra i ordning maten för kvällen.

Jag somnade på bion... Helt ofattbart. Tydligt tecken på att jag börjar bli gammal :-))) Efter bion promenerade vi hem och åt grillat. Mums!! Någon timme efter maten var det dags för en jättegod tårta beställd från Chokladfabriken. Efter all denna mat befinner jag mig i stadiet EFTER matkoma. Visste inte ens att det är möjligt.

Nu ska jag bara ta det lugnt, vi hörs!

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett bra tag så här kommer en catch-up!

Martin följde med och seglade för första gången med min familj. Mys! Vi la till i Vaxholm för kvällen, åt en god middag vid vattnet för att dagen efter segla vidare mot klubbön och närvara vid mina systrars seglarläger-avslutning!

Snacks, vin och utgång med superhärliga tjejer!

Tre favoriter på landet <3 Massa sol, grill och bad (!!). Lite otippat då jag är badkrukornas badkruka :-))

Jag och Martin var bjudna på middag hos Martins farmor och farfar. Så himla mysigt!!

Likes

Comments

Jag och min familj var bjudna på en släktings disputationsfest i vackra Livrustkammaren! Avhandlingen ägde rum tidigt på morgonen (som vanligt) men jag missade den vilket som var jättetråkigt eftersom att jag tycker att det är så himla intressant (hjärnmateria!!) Festen missade jag dock inte!

Det bjöds på massa gott att äta och dricka.

Den väääldigt snygga klänningen är Tuvas och den är från ASOS. Mina klackar är från Nelly och både min blazer och clutch är från Michael Kors.

Kvällen avslutades fint med en promenad och Ben & Jerry's!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw