Har ju då varit inne på det här med otrohet förut. Och jag måste säga att responsen som blev av mitt inlägg faktiskt var ganska positivt överraskande.

Bland annat så var det en människa som tog åt sig så pass att den faktiskt började att be folk om ursäkt. Nu trodde iof den människan att inlägget handlade om denne. (vilket inte alls stämde)

Men tänk ändå vad bra, att folk faktiskt KAN komma till insikt och verkligen stå sitt kast och stå rakt upp och ner och säga just förlåt, jag har varit en skit men här har du sanningen. STORT!!!!!!

Kan säga att det absolut inte är många som skulle göra så.

Jag vet alldeles för mycket om just denna skit (om jag får uttrycka mig så)

Och i bland kan jag ärligt säga att det folk tror, det blir deras sanning tyvärr. Men alla har vi varit tonåringar och alltid så är inte första kärleken den sanna, så vi måste prova oss fram.. Men den kan också vara det i vissa fall, eller?? Men man kan ju inte prova sig fram SAMTIDIGT som man faktiskt har någon annan..

När jag i bland berättar historier för Tobbe (Min man) om hur saker kunde vara förr och vad folk faktiskt kom och anförtrodde sig mig, så svarar han bara att han är så glad att han är gift med just mig.

Ja, tro mig det är jag också. Vi berättar allt för varandra. I bland kunde det vara pinsamt att berätta saker men jag ville på något sätt att han skulle få veta allt, ja verkligen allt om sin fru. Och jag levde trots allt ett liv innan jag träffade honom.

Och jag vet att iom det så känner jag att jag gjort allt det där, och därför nu kan jag känna mig trygg i vår kärlek och känna den säkerheten att vi verkligen kommer att bli gamla tillsammans i trohet och ärlighet. Med stöttning i både motgångar och framgångar. Så tänk om alla kunde skita i det där med otrohet och ha samma tänk. Vad mer lycka vi skulle ha.. ( Jag vet att jag är en drömmare, men ändå. )

Det var någon, minns verkligen inte vem. Kan ha varit underbara Brinken men som sagt minns inte. Som skulle i sin bok avslöja en hel del. När jag läste detta så tänkte jag att OOOJ vad man skulle kunna röra till i universum om man dundrade ner allt man visste på några A-4..

Har du inte suttit där nån gång när någon försökt berätta för dig om din tjej/kille och du bara vägrar tro på vad någon annan säger utan du litar till blindo på den du är i hop med. Tänk då ett steg till. Att varför, VARFÖR skulle någon bara hitta på något sånt. Visst det finns folk till allt, men ändå. Tänk efter!

Jamen, ett exempel. Som människan som kommer hemtill sin sambo med en JÄTTEBRA vitamin som skall ätas i x-antal dagar. Mmmm säkert en jättebra vitamintablett! Tar bort tom Chlamydia.. A ni hajar själva va...

Eller nästa som varit otrogen i 20 år nästan dagligen, med grannen, kompisen, chefen, ja you name it! Va faaan liksom... Testa på det där som heter SINGEL ist!

Fick i veckan höra TVÅ "fall" till om just detta. Som dessutom rör folk jag känner.. (igen)

Pengar och barn, verkar var det som styr sanningen, eller ska jag säga lögnen!?

Men ibland kan dina val såra mer än bara dig själv. Barn, vänner och Familj!

Jag blir liksom så påverkad i dag när jag både hör och ser detta och jag önskar verkligen aldrig min värsta fiende får råka ut för detta. Men när man nu vet så otroligt alldeles för mycket. Vad gör man? Ska man fortsätta att titta på? Tiga?

Ja vet ni, det är nog lika bra.

Men vet ni en sak. Jag själv har alltid gillat bekräftelse jag har inte trott att jag dugit, jag har känt mig för ung och dum och korkad som många sagt iom min hårfärg. Folk har sååå många ggr dumförklarat mig ansett sig ha en bild av mig som verkligen inte stämt överens med verkligheten.

Men vem är jag att stå där och säga att jag faktiskt är bättre än så?

Det jag kan säga i dag är. Att jag är en kvinna med en massa barn som jag älskar över allt annat. En man som jag högaktar och som jag bara längtar efter varje timma vi ej ses... Vi har en Familj på riktigt. Vi umgås, vi pratar, vi gör saker tillsammans, vi bjuder hem våra vänner som kan dela kärleken men även vår goda mat tillsammans med oss. ;-) JA vi har tom en KF som vi gillar skarpt. :-) <3

Jag fick mitt drömliv och min drömfamilj, vad mer kan man begära.. Och jag skulle ALDRIG, ALDRIG ens TÄNKA ordet otrohet. Att få ha alla jular, midsomrar, minnen och allt tillsammans i ett rent och fint äktenskap med kärlek och en sann jäkla ärlighet. Det om nåt är äkta kärlek.

Lev livet gott folk, men faaan såra inte människor som ni säger er älska. Ställ upp för varandra lev för varandra och fram för allt, VAR ÄRLIGA och lev med den du älskar full ut, annars kan det väl va!

Till slut är det du själv som sitter ensam och ledsen som bilden nedan!

Nu ska filosofclådan hoppa ner framför brasan bredvid sin man, som tack och lov slapp höra samtalet jag fick som fick mig att göra detta blogginlägg!

Ciao.....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

OMG!!

Hennes röst ekade verkligen och hördes i hela vårat hus. Jag ska va ärlig och säga att jag gömde ansiktet i mina händer, tog till och med en filt till hjälp.

Varför utsätter man sig för att titta och lyssna på GUNILLA PERSSON????

Den kvinnan MÅSTE bara vara på låtsas. Snälla säg till mig att hon är en stor fantasi som är uppbyggd av en illustration. Alltså en ritad figur som blir en animerad mardröm.

Jag finner verkligen inga ord.

TROR HON PÅ RIKTIGT ATT HON ÄR EN NATURBEGÅVNING inom skådespel???

Jösses, jag sitter här och svettas, hyperventilerar och undrar hur sjutton jag kunde låta denna varelse få "vistas" i vårat sovrum. Stäng av tv,n för FN..

Men ändå kan man inte låta bli att titta på denna varelse som tror hon skall drunkna av några droppar stänkandes champagne. 🍸🏊🚤

Förstå om man kunde få ta hem henne och liksom bara tala om för henne att min lilla Jordan 5 år har mer självinsikt än vad hon har.

Oj oj oj bort med allt porslin, isolera kåken och fram för allt. SE TILL ATT HA VITTNEN. För hon kommer få det till att du försökt skära av hennes huvud och även försökt stjäla hennes vackra fötter. 

Nä vet ni vad. Nu ska jag se 2 avsnitt till och pina mig lite. Är ju lite av ett träningspass att se detta.. :-) 

Natti natt gott folk.

Ciao.... 


Likes

Comments

Denna ghost radio var lite smått kuslig. När den liksom svarade på frågor du ställde.

En vän ringer mig och säger att jag bara måste testa den där ghost radio. Men va? Vad är det?

Den mäter en massa frekvenser på nåt sätt så finns det någon ande i närheten så hjälper den till att översätta vad den säger.

Det är samma som Frank Andersson och Aina använde.. När jag såg när dom gjorde detta så var jag tvungen att testa jag med.

På bilden ser ni en liten liten del av vad som sades igår. Bland annat så sa den letar och bälte.

Hm sa jag till Belinda, Tobbe letade faktiskt efter sitt bälte i morse...

Vad tror ni? Är detta bluff? Kan tillägga att den började prata även utan internetuppkoppling.

Frågade den vad Tobbe gör. Staplar celler kom det till svar. Det är exakt vad han gör också i excell..

Är det slumpen eller fungerar verkligen denna spökletarradio?

När man får kontakt så säger den ord. Den svarar på frågor. När min son frågar om denne är man eller kvinna, så svarar den MAN.

När han frågade var han befann sig, så sa den bredvid er..

Kan även berätta att det slutade med att vi hade en tonåring sovandes i vår säng i natt. ☺☺

Nu ska vi hoppa i säng utan denna radio, så kanske alla vågar sova i sin egna säng i natt.

Om ni vågar så kan jag rekommendera er att se programmet 😱😱😱😱😱

Ciao..... 


Likes

Comments

Jag är hemskt ledsen. Men jag har fallit iiiiin love igen...

Trodde faktiskt inte att jag skulle kunna känna så här på nytt.

Vi hade Trixie Cassique och Xanté. Men sen kom allergin och jag mådde verkligen såå dåligt. Jag stod ut alldeles för länge, men insåg att något måste göras. Jag kan inte inhalera var dag bara för att klarar av att ha våra små ögonstenar.

Men när jag efter att ha flyttat från helvetets hus insett att jag faktiskt klarar av pälsdjur utan att ha andningssvårigheter. Så kändes det bara sååå bra. När ena av barnen säger. -Mamma snälla kaaan inte vi få en katt? WHAAAAT!?!? Katt, no igeeen?? Måste tänka igenom detta.

Sen kom bilden på Cassie....
Och igen!!!

Då var vi och hälsade på denna lilla skönhet. Jag, Tobbe, Jordan och Jamie. Så då beslutade vi...


Att visst ska väl hon få komma och bo hos oss... Så på fredag efter inspelning, jobb, skola och dagis så beger vi oss ut för att köpa låda och div mer saker så vår nya familjemedlem ska känna sig välkommen och trivas gott hon med. ❤

Nu tar vi natti natti här... 

Ciao............

Likes

Comments

Jag börjar väl med att berätta att jag faktiskt är oskuld! 29 år gammal, plus moms och fortfarande oskuld!

Nä gott folk, det där går ju inte ens ni på.

 Men när man sitter där med sin 15-åriga dotter som faktiskt kanske huga mig tänkt tanken på just denna addition 5+1.

Själv har jag provat detta räknesätt ett par ggr i livet. Alltså att plussa äpplen och päron och se vad dom kostar för att sedan se om jag har råd i kassan. 
😝 (Har bara provat 6 ggr iom att jag har 6 barn :-P ) 

Asså nä men ni fattar själva att sex, just bara ordet sex får oss att rodna.. Dra lite på smilbanden (le)
Och varför då? Ja jag tror verkligen inte att jag behöver berätta det.

Sen kommer vi till det här med våra tonåringar... NEJ NEJ ni får verkligen inte ha någe sex förrän ni är MIIINST 25 typ.

HALLÅ va faaan liksom, 25? Come on. Hur gammal var du själv första gången??? Tolv och ett halvt!!! Ööö ja men preciiis. Vad fan gör det då att din tonåring får njuta lite av att räkna äpplen och päron?

Nej men just det. Kom preciiis på vad tanken var med denna extrema höga åldern för sex var!

Att DU kommer känna dig gammal när din son/dotter faktiskt kommer att skaffa barn.
Jag menar, du önskar ju att din dotter/son blir mamma/pappa när hon/han typ är 47 så att du som mormor/farmor inte behöver sitta i sminkstolen 2 timmar innan en fotografering med La Familia bredvid! Bara för att du som en faktisk farmor liksom inte fyllt 40 än... Och känner att vadå farmor, dom brukar ju vara typ 100 år när dom blir en farmor! Och ha en lite för bred rumpa och vagga fram när hon går och håret är mer grått än färgat. :-)  Eller?

I mitt fall så skulle min yngsta kunna vara skolkamrat med dotterns barn.. usch, och gud förbjude att det skulle bli så.

Men skit i mig nu. Varför är vi så hårda mot våra tonåringar? Sjukdomar! Absolut det köper jag till fullo. Graviditeter, javisst det är inte ok det heller när dom inte ens kan ta hand om sig själva.

Men sexet då? Det vill dom ju uppenbarligen ha! Kan vi inte då som vuxna skita i o blunda för att dom verkligen vill det, och istället hjälpa dom att få preventivmedel osv. Förklara att barn är jättesöta, men inte med en förälder på 15 år.

Du ska leva ditt liv, resa utforska mm, mm seeeeen kan du bli en mamma som bara sitter hemma och är orolig och stickar strumpor.

Fast riktigt så är det ju inte heller. Jag menar, jag har 6 SEX st barn och jag har alltid kunnat kombinera familj, jobb och allt annat jag velat- Men det skulle jag ALDRIG klarat av innan jag fyllt 20, tro mig.

kolla runt om er på alla som är yngre som skaffar barn. Dom vill hela tiden ha barnvakt för att dom skall göra en massa saker som folk bara gör i deras ålder.

Sen säger jag inte att det bara blir fel att skaffa barn tidigt, för det finns dom som lyckats bra med det.

Men som jag skrev tidigare att vi föräldrar MÅSTE vara mer lyhörda runt just våra tonåringars behov och önskningar. Hjälp dom med P-piller, förklara hur kondomer fungerar ( da som om dom inte vet just denna)
Ja men förklara att den där regnhatten faktiskt inte är så pinsam, den kan vara ganska rolig också att utforska, ja ni hajar va!

Om vi hjälper dom att se att det faktiskt INTE är pinsamt att använda p-skydd eller gå till num och be om råd om hur man INTE blir gravid. Då kommer dom kanske ta mer ansvar och vi slipper oroa oss mer än vad vi behöver. Då kanske aborter minskas, och sjukdomar likaså...

Öppenheten och ärligheten går trots allt hand i hand. Sen vill jag ALDRIG ALDRIG höra hur en tjej kan vara tråkig bara för hon inte vill ha sex. (Fine om ni är vuxna) Ni tonåringar kan och får verkligen inte varken tycka eller ens säga så. (Fick höra en historia om detta idag på snapchat ) Blev så stolt över dessa 5 tonårstjejer som verkligen sa nej...

Som vanligt så säger jag. Se våra tonåringar, lyssna till deras ord och fram för allt hjälp dom på den växande vägen.

Just nu så ska jag ta en sväng till vattenkokaren o göra lite te. För jag har nämligen TAPPAT rösten. Och jag hittar den då fan inte nånstans 😈

Fick trevligt främmande av mina grannar. Ja gamla grannar som saknade mig. ❤ Det gjorde min dag, <3 

Natti natti 

ciao😪😪😪😪😪


Likes

Comments

Jag var faktiskt ganska svag i dag. Satt i soffan och var så otroligt törstig, men jag orkade bara inte resa mig för att gå ut i köket efter ett glas vatten.

När jag hör en bil utanför så drar jag mig upp för att se vem det var. Brevbäraren! Jag tog mig i kragen och vankade ut till brevlådan för att se vad vi fått för spännande post i dag.

Huvudet bultade och värmen jag kände inom mig av febern, bara gjorde sig påmind ännu mer då jag kände att det var skönt att komma ut i kylan. 😓

Tar de som ligger i brevlådan och skyndar in då jag ser att ett av kuverten är från sjukhuset och som det dessutom står Jinelle på.

Pulsen ökar och hjärtat tickar för fullt där inne. Ja precis så där som när en fågelunge ska kläckas ur sitt ägg och bara pickar för fullt för att kunna ta sig ut.

Sliter mer eller mindre upp kuvertet och läser några rader, då jag plötsligt inser att jag verkligen inte fattat ett dyft. Drar ett djupt andetag och börjar läsa ordentligt uppifrån.

Där står det att blodprovet på Jinelle var bättre än sist. Alltså så är det bra för då är det ingen blodsjukdom för då hade det varit likadant eller sämre. Första provet var förmodligen taget efter hennes influensa som hon hade och då kan det visa sig så. MEEEEEN när jag fortsätter läsa....

Så står det att man inte behöver ta ngt annat nytt prov på ( vad det nu var) för att hon inte har det där gene??? som andra barn med DS har. Sjunker ner på golvet och försöker förstå vad jag just har läst. ????

Men alltså vänta lite nu. Det normala är att barn med DS har det där vad det nu hette i blodet och hon har det INTE. Ok???? Hon har heller inga av Halls kriterier. "Helt säker diagnos med kromosom- undersökning.  Halls kriterier, 20 vanligaste känneteck- nen. Finner man 12 eller fler är diagno- sen helt säker. 4 eller färre är det aldrig DS. 5 – 11 kriterier kvarstår en missta- nke". (Taget från en sida om DS-information)

Detta var vad dom sa till mig när jag sa att Jinelle såg "konstig" ut. Hon har inga av dessa så då kan det inte vara det! Och likaså nu med det ena blodprovet.. Ringde en läkare och frågade och fick svaret att " Aldrig varit med om, eller hört talas om" Samma svar som dom i Sthlm sa till oss...

Hur som haver så kan det väl bara vara bra för henne med så lite problem som möjligt. Vill jag mena, men ingen läkare kan svara oss på vad detta betyder.

Nu har jag iof inte lyft denna fråga med den bästa läkaren av dom alla, så jag ska nog ta och göra det och se vad han säger.

Vi är bara glada för så länge lilla Jinelle utvecklas som hon ska och att hon bara får må bra. Glada lilla skitunge som älskar att sjunga och gunga i takt till musiken i sin babysitter. :-)

När min man kom hem så tyckte jag att JAG faktiskt kan åka och handla så slipper han!!!!


Men gumman säger han, varför ska du som är sjuk åka för? -Jo för jag tycker inte du ska behöva göra det efter att jag bara legat på soffan och glott.

Tog med mig Jeline och for iväg för inhandling av både mat och godsaker. ( Just det, den påsen hade jag glömt)

Blev så glad av folks positiva energi av att helt plötsligt gilla ROSA!!!....


​Önskar verkligen att ALLA kan få ett friskt liv med kärlek och värme tillsammans, i den värld vi valt att leva i med våra underbara små mirakel till barn.

Ta hand om varandra och glöm för all del inte att visa er kärlek ALWAYS AND FOREVER!!!!!!... Nu hoppar vi i säng.

Ciao.......

Likes

Comments

Jag har ju sagt att man inte ska säga orden jag har aldrig, eller jag brukar aldrig!
För plötsligt händer det som bara INTE fick hända!

Har haft två av barnen hemma med feber denna vecka, och då säger jag att jag inte brukar vara sjuk för det är meningen då det är jag som skall ta hand om de sjuka. Även när min man blir sjuk så gör jag allt för att han ska känna sig lite bättre.

Vad händer i natt då? Jo JAG blir sjuk, med jättehög feber, frossa och svettningar. Pust pust..
Var så varm under täcket men ville inte ta av mig det för då huttrade jag som sjutton och frös nästan ihjäl istället. La mig som en häftklamra på min svala man istället. Han undrade nog vad sjutton jag pysslade med för jag försökte få varenda liten bit av kroppen nedkyld av hans KRopp. :-P

Önskar såå att han kunde vara hemma med oss idag och kramas och vara med på vårat pyjamasparty, men tror inte hans chef skulle gilla d. 💏

Men eftersom jag hade Jordan hemma igår så tänkte jag att han kan vara hemma idag också..
Så jag kan vara lugn, Darth vader vakar över mig. Här har jag honom ståendes i vardagsrummet och tittar så jag klarar mig. <3

Men det kanske bästa av allt är nog att vi kan äta chirre och dricka massa läsk...

Men om jag fick önska så skulle jag vilja ha en bukett doftande blommor och en flaska rabarberbubbel, då skulle jag nog bli frisk på stört!

Så nu ska vi gojsa ner oss med en romantisk film...


Ciao......... Mot........................... Bättringsvägen..........................

Likes

Comments

Först vill jag bara säga. VAD VAR DET JAG SA!!!

Varför kunde han (hyresvärden) inte bara lyssna på mina ord? Jag bad om hjälp med dessa fönster som var så mögelangripna.

Hans ord då som ni kanske minns var, om ni vill ha nya fönster så måste jag höja hyran med det dubbla.
Ja jo exakt, fan att jag inte tänkte på det! Klart du måste höja hyran 100% när du tar bort svartmögel som inte gör huset beboeligt så man kan bo där med 6 barn.

Han ville även begränsa antalet barn som man får föda i en hyreslägenhet/hus. Han skulle då fråga folk som flyttade in hur många barn dom tänkt skaffa och att det är en begränsning där i ett 5rumshus. För tänk om man har mer än 2 barn som duschar, då blir det ju fuktskador. Han lyfte frågan med sin advokat framför både oss och miljömyndigheten. Nä men han är nog en smart kille den där Gustaf!

Självklart vännen skall du ta ut så mycket mer i hyra för att vi ska kunna bo i ett inteensdåfriskthus som vi faktiskt hyr.

Stolpskott!!!!! :-P

Han trodde väl att lilla blondie bara skulle säga ja till hans dumheter. Försökte säga till honom att jag är en hjälpande människa som gärna ställer upp, men på lika villkor. Så när han mer eller mindre spottar på både mig, min man och mina barn, ja då växte mina horn ut. 👿

Som när han installerar våra tvättmöjligheter utanför vårt hus och tycker att detta är helt ok. Och tidningen ringer upp honom och frågar om han tycker att detta är bra att man tvättar på detta sätt utomhus! Hans svar var då, jag tror inte att det är ngn fara för MASKINERNA att dom är kopplade med en skarvdosa UTE som är dragen in i ett eluttag!Och att han dessutom säger att det är föräldrarnas ansvar att se till att man bor i en bra miljö för sina barns skull. Måste länka artikeln igen. http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.4074424-svamphus-har-gjort-barn-sjuka

Undrar vad han säger när räkningen dimper ner om vår hyresreduktion för tiden Januari- September? Nu när han får denna räkning, BARA från kommunen! Man får inte skratta åt folks olyckligheter eller dumheter men HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Jo i detta fall så får man det. Elaka dumheter som får barn att fara illa, så nu kan man tycka att fanskapet fått tillbaka vad han faktiskt förtjänat!

Gör inte barnen friskare jag vet det, men när man suttit i timmar och försökt få en människa att förstå att han gör fel och att jag kan hjälpa!

Han som stod o hytte med armarna och sa högljutt att det skall väl inte behövas att man måste besiktiga hus när man köper dom. Nej nej, men sen kan man inte gnälla när det grymtar i säcken!

Efter att han MÅLAT in allt mögel i huset så tycker saneringsfirmor att man måste sanera även luften, vilket han verkligen inte tänker göra.

Jag är så glad att jag och min familj kommit från detta helveteshus som det faktiskt var. Ingen av oss har inhalerat sedan vi kom därifrån. Bara det!

Hoppas verkligen inte att någon annan familj blir lurade att hyra detta hus.

Nu ska jag ta hand om en febrig Jordan snuvig Jinelle och en skittrött mamma (jag själv) Ska ha barnmys imorrn för jag ska ha Jordan hemma och då kan likaväl dom andra också vara hemma... Hoppas bara dom klarar sig från snuva feber och elände. 

Ha det gott fina ni... <3 <3 <3  Och TACK att ni orkar läsa mina ord. :-) 

Ciao... 


Likes

Comments

Älskade lilla Jordan fyllde som sagt år i lördags men vi firade honom i går söndag. Han var sååå exalterad över att få bjuda heela familjen på tårta, ballonger och kalas.
Tyvärr så var hela E-tunagänget inte med pga sjukdom , men dom kommer nästa helg istället. Det tyckte Jordan var kanon, för då får han ju ha TVÅ kalas. :-)

När vi kommer ut med en av tårtorna så sjunger vi och sedan så drar han in ett djuuuupt andetag och ska försöka blåsa ut både ljus och isfackla. Oj oj oj lågan bara for upp i luften och var på väg att tända eld på hans hår. Peppar peppar så gick det bra. Inga brännskador. :-)


Mina barn älskar att klä sig fint... Här är ena av mina prinsessor. :-) Söta rara..

Nu när jag ser alla bilder på dessa tårtor så blir jag ju bara såååå sugen. Tur att jag gömt en bit. He he he.

​Hela kalaset gick i starwarstema. Vi hade ett superkul kalas med många diskussioner.
Tex om man är gift och den ena partnern går och tar ett privatlån, om det då drabbar den andra om man skiter i att betala eller går och dör. Våra gäster påstår då att om tex mannen hittar en bil som han köper i present till sin fru med ett billån. Han skriver på lånet med bara sitt namn då han inte ens är i samma stad som sin fru. Om han då skiter i att betala lånet så sa dom att då är det frun som glatt får pynta av lånet. 

Jag vägrade att tro på detta och satte mig emot. Dom sa också att om mannen dog så skulle frun få betala av resten av lånet med sina egna faktiska pengar Tex pension. 

Jag köpte inte ens detta. Jo det gäller att man ska kunna lita på varandra sa dom. Visst men hallå om min man hittar en cool bil som HAN vill köpa så måste väl han få göra det utan att behöva vara tvungen att ha mig som medsökande. Ja iaf när ekonomin tillåter det. 

Nej fick jag till svar. Den andre blir automatiskt indragen i lånet... 
Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi tro att detta kunde vara en rimlighet.

Fick idag bekräftat från både banker och en jurist att det jag påstod var sanna fakta. 

TACK för det, för annars hade samhället varit än mer konstigt än vad det faktiskt är.

Nu hör jag jubel i tvättstugan, wiiiiie äntligen kan vi tvätta... Fått nya maskiner installerade. :-)

Natti natti gott folk.

Ciao..............


 

Likes

Comments

Idag är det 5 år sedan som jag var på sjukhuset, där dom konstaterade att jag hade alldeles för lite fostervatten. Jag var tvungen att föda barn nästan direkt.

Ööö säger vi, vi har två barn som väntar hemma på att vi ska ha fredagsmys och äta middag. Måste bara hem och fixa barnvakt då dom bara är 8 och 10 år gamla.

Ingen fara svarar läkaren. Åk hem i lugn ro och mys med barnen och ät middag. Sen kan ni komma in igen så sätter vi igång dig.

Ja jo men just det. Eller hur att jag kunde ta det lugnt och bara sitta still och mysa. Nä, hispig, stressig och bara skitnervös.

Nåväl den dagen så föddes vår lilla sötnos Jordan.

När vi skulle äta middag ikväll (bara vi i familjen och två kompisar till Belinda som bor här i helgen ) Så kommer Jordan ner klädd så här.

​Han har tagit en pall, klättrat upp och tagit ner dessa kläder från sin garderob och satt på sig. Han sa att han vill vara fin när han fyller år... Underbara goa unge. Han går i sin vackra fars fotspår.

Men det stora kalaset har vi imorgon och då vill han givetvis ha samma kläder. :-)

Fina Linda och Tilda kom och överraskade med ballonger och paket. Underbara vänner vi har omkring oss. 😚

Klockan sju så tog Jordan filten och drog över sig i soffan för att på momangen somna gott.

Nu väntar vi in morgondagen med rabarberbubbel som min vän Malin lurat på mig. SATAN i gatan vad gott det var. Kommer bli bubbelalkis nu. Jag Tobbe och Montasami bildar bubbelklubb :-)

Trevlig lördag alla.

Ciao.

Likes

Comments