Endelig... har jentene sovnet pent og rolig. Jeg er sliten, sulten, skitten og alt annet man kan forestille seg - så nå skal jeg spise, dusje og hvile. Vi har vært hjemme og utenfor i dag, vært litt lat men Emilia har lekt masse ute med dukken sin og kost seg med morfaren sin som hun elsker så mye!

Imorgen skal alt stelles i stand her i hus med klær, hårpynt og mat sånn at jeg ikke stresser sånn på tirsdagen når jeg skal fikse oss. Er ikke bare bare, har allerede festdrakten klar til eldstemann og planlagt hvilken type fletter hun skal ha (selvom de ikke varer i mer en 5 min, hun har alt for glatt hår).

Vi skal spise middag med min kjære bestevenninne, kjæresten og sønnen hennes på zupperia 17 mai også ta en tur på tivoliet med de små. Gleder meg sånn til å ha en litt annerledes hverdag en den typiske A4 dagen vi pleier å ha her i hus, og treffe mange bekjente i tillegg. Blir isåfall noen travle dager fremover og kjenner det er helt OK med bhg på onsdag igjen - da blir det å trene igjen for å komme seg tilbake i form :-)

Ha en fin kveld videre !

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments