Nu är det snart dags att säga ja för livet och att bli fru (!!!) åt världens bästa människa!!! Helt sjukt. Just nu pysslar vi som sagt mest med sånt ni kan se här ovan!

Helt galet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Plugg, plugg och mera plugg.
Denna veckan är jag i skolan och det är helt sjukt hur mycket det är att göra. Men samtidigt är det roligt och extremt lärorikt!

Likes

Comments

Sommaren är förbi.. Med råge. Ganska skönt för mig som är en sån jul-älskare. Men visst har det varit härligt med solsken och värme, för det har verkligen blivit mycket av det i år. Snacka om bra första sommar som husägare. Förra året ägde vi huset över sommaren, men vi gjorde inget annat än att renovera.. I år blev det lite annorlunda. Vi har mest suttit och njutit på vår altan. Tagit ett bad och hängt en tvätt och sådär. Jag är så glad över att vi beslutade oss för att bygga altanen redan i år. Denna sommaren har varit en av våra bästa hittills.
Med hösten kom också renoveringssuget tillbaka och vi bestämde oss för att lägga lite tid på vårt vardagsrum. Oscar har slipat och behandlat om golven och så har vi tapetserat om. Jag drog igång ett litet projekt som slutade med en Walk in closet... Och så har vi målat lite utomhus! Det är mycket som ska hinnas med.

Likes

Comments

Idag har vi firat morsdag här hemma hos oss. Alla mina favoriter under ett och samma tak, en chans att rå om dem lite extra. Helt fantastisk dag.

Igår firade vi Emmelie som fyller 20. Vi tjejer avslutade kvällen med utgång. En riktigt rolig och bra kväll.

Nu väntar en tung jobb-vecka och jag tar sikte på lördagens konsert för att hålla uppe energin. Känner mig seg som en kola just nu.

Likes

Comments

Tiden går! 5 veckor kvar till skolavslutningen. Helt galet... Dags att få ihop arren till skolavslutningen. Här har vi njutit mest annars.

Likes

Comments

Igår hade jag äntligen tid att ta ut lite komp-timmar. Detta ledde till en ommöblering av vardagsrummet. Svårt att hålla händerna i styr vad det gäller möblerna nu för tiden! Alla blev nöjda och glada. Det blev riktigt bra!
Vi börjar se änden på första etappen av vårt altanbyggande. Det blir riktigt bra. Än har jag inte fotat så mycket då det varit sämre väder än någonsin förut... Hagel och regn och snö. Tur att April snart är över!

Likes

Comments

Har helt glömt att lägga ut bilder på vår köksträdgård jag har byggt. (Okej, Oscar hjälpte till LITE!) Den blev så fin! Nu ska det bara på lite grus så är den färdig.
Jag har redan hunnit plantera morötter, sallad, lök och lite annat smått och gott. Tror vi har en ljuvlig sommar framför oss.

Likes

Comments

Nu är det äntligen dags!
Vi har kommit igång med vårt altan-bygge! Tack vare världens schystaste kompisar så revs den gamla altanen på ett kick. Helt underbart. Så nu hoppas vi på att komma igång med bygget inom kort.
I helgen firade vi även min födelsedag. Det blev en riktig mysdag med besök från Oscars mamma och syster, och sen hela min familj på våffel-lunch.
I present fick jag den fantastiska skapelsen ÄNG, av Klong. Så lycklig!!! Har suktat efter den så länge. Och till råga på allt så hade min sida av familjen världens överraskning till mig! (Oss) En sprillans ny tvättmaskin!!
Helt galet, och precis vad vi behöver. I helgen kommer den och då ska jag inte göra något annat än att tvätta. Och sol ska det bli också. Vilken pang-vecka jag fick!

Likes

Comments