Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​WADDUP! Idag ska vi äntligen till stranden, detta moment har jag väntat på då jag älskar havet. Här sitter jag och dricker blaskigt snabb-kaffe och filosoferar. 

Alltså jag vill verkligen inte hem haha. Vad ska jag hem till?

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen här! Kom igår men fyfan vad trött jag varit idag haha. Gick upp 5 igår och drog mig till Arlanda där jag fick vänta 4 timmar. Mellanlandade i London, och det gick väldigt bra, allt har gått sjukt smidigt och är så skönt. Man kan säga jag va vaken 24 timmar haha, flyget tog 11 h från London också. MEN, kom igår kväll så blev säng direkt. Så himla snällt av Elisabeth att jag får va här, big up <3. 

Idag har Elisabeth visat runt lite, jag har varit och gymmat/solat medans Elisabeth vart i skolan. Nu ska jag bara ta det lugnt. Skulle kunna somna vilken sekund som helst alltså. MEN shit vad det är fint här, så tacksam över att få va här.

Likes

Comments

Alltså wow denna kvinna!? Så sjukt ballt med rosa hår också.. hade det ett tag men gick ur så fort. Sjukt sugen på att göra det igen när man ser detta?

​Hennes instagram är verkligen värd att följa då hon slänger upp snygga bilder, och är en riktig inspo själv.

Likes

Comments

​Ja, vissa människor kanske inte väljer att kolla på denna film, men det gör jag ändå. Ju mer jag kollar på sånt här ju mer förbannad blir jag. Jag blir förbannad på man kan behandla djur på detta vis, blir förbannad hur vi är så själviska, och förbannad hur inte jag står upp mer när det kommer till denna fråga. 

Jag visade även pappa denna filmen. ''Jag har sett hur många som helst av dom där filmerna'', då tänker jag, hur fan kan han fortfarande äta kött.

Jag har ätit kött hela mitt liv tills 2 år tillbaka då jag tänkte prova på att vara vegetarian ett tag. Jag märkte att jag kände mig mycket lättare i kroppen, så jag slutade med kött helt. Jag hade inte så mycket insikt hur kött påverkar miljön och djur, utan jag mådde bara bättre. Våren 2015 började jag kika mycket på filmer på youtube om att vara vegan, och jag tänkte HELVETE, det är inte bara kött som är problemet. Jag började äta full vegan-kost på en gång, och vilken sjuk förändring det blev i min kropp. Så mycket lättare och sjukt fräsch mat. Iallafall, vill bara komma fram till här att det finns också sjukt många positiva fördelar att gå vego för hälsans skull. 

Nog om det, är som sagt förbannad haha. Jag förstår inte hur man kan va så självisk genom att äta en död varelse. Folk försöker lixom tänka bort den biten men det funkar inte riktigt så. Jag har hört så sjukt många ursäkter, men tyvärr håller dom inte i längden. Det är liksom inte bara för djurens skull, det är för allas. Kött är den livsmedelsgrupp som står för mest utsläpp, ingenting man kan dölja direkt heller?

'' Ah, men asså om alla ska bli vegetarianer då ska man ju ha mark till att odla och skit''.

Denna bortförklaring är också så jävla dålig att jag bara skrattar. Man kan ju kika på vad djur fodras med?

- De höga växthusgasutsläppen från produktion av kött beror till största delen på att det går åt mycket mark för att producera foder.

Voilá. 

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta, för blir seriöst upprörd. Det är levande varelser vi snackar om, och det enda dom är gjorda till är för att slaktas? Det finns otroligt mycket ersättningsprodukter som är svingoda, och hur mycket som helst att laga. Jag bryr mig om djur och miljö och tror väldigt många gör det, så varför ska det vara så svårt?

Jag har fått tagit ganska mycket skit och hört mycket skit. Detta förstår jag inte heller mig på? Jag tror att vi är så jävla Svensson som det kan bli och att man är rädd för nytt. Vi behöver göra en förändring nu, vi behöver bara veta hur. Om alla fick se dessa filmer, och gå ut med mer information om klimat / mat skulle kanske mer folk tänka till. Är ganska trött på alla ursäkter som finns. 

Om du fortfarande vill äta din köttbit efter detta , haha så fine. Men jag tänker inte ta mer skit för jag gör det bästa valet på hela jordklotet som är bra för mig, djur och miljö.

Och Jonna om du läser detta, tack som fan för att du har gjort mig till vego. Jag har så sjukt mycket mer insikt i att äta rätt. 

Likes

Comments

​Detta var precis när jag kommit hem från Barcelona. Kortare och mycket blondare. Sååååå snyggt. Börjar älska kort hår nu haha, måste bara få till rätt färg I guess. Här ser det sååå nice ut, men det kommer blekas rejält i Cali <3

Likes

Comments

​Alltså vilket jävla gäng

Jag har vuxit upp med gorillaz och fyfan vad dom är bra alltså, mitt favoritband för evigt alltså. Blir helt loco när jag kollar på deras musikvideos, sån himla tb till när man va mini. <3

Likes

Comments

​Dumplings n chill för att fira denna dag!

Så från att inte ha en jävla aning om vad jag ska göra med mitt liv så ändrades typ allt idag.

Började dagen med ett samtal från Sälen där jag alltså fått jobb (!). SÅ i vinter kan ni holla at me som liftvärd i Lindvallen!! Börjar i slutet av November/ början av December. Båda mina bröder har säsongar i Sälen, så blir dags för min tur daaa.

Jag har också snackat mycket med min polare Elisabeth som pluggar i LA, ifall jag skulle kunna hälsa på henne. Här sitter jag med en flygbiljett om 2 veckor till LA. Ska vara i West hollywood i 3 veckor.. alltså vad är det som händer.

Jag fattar ej så mycket just nu och är typ uppe i högvarv för är så uppspelt haha?? Ligger nu och kollar tumblr/lyssnar musik och skulle kunna skriva 54 noveller typ. Överflöd av tankar just nu, vad jag vill göra med livet osv. 

Likes

Comments