Header
View tracker
View tracker

AYE!

Idag skulle jag fixa frippen, men min tid var inställd, så får dra imorn istället. Min jetlag har typ släppt haha, vaknar fortfarande tidigt på morgonen menmen. SÅ vad gör jag nu? Jag börjar nytt jobb om en månad, så för tillfället så chillar jag och tränar haha. Sjukt skönt att komma igång att träna på riktigt, blir så jäkla glad av det :):) tjolahopp

Likes

Comments

View tracker

Ayo! Gott som jetlaggad som ett as och precis har packat upp, så har jag även hunnit redigerat lite film. Alltså, fyfan vad jag filmat lite, men blir alltid så. Vill fånga mer moments , men är dålig på att dra upp kameran, eller för seg. MEN, har filmat lite shots, så slängde ihop en liten film, I still like it! Hoppas ni gör det med.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå. Fyran, vilken jäkla tid jag haft här. Har knappt visat någonting, men man blir så uppe i att bara må när man är här. Får typ visa mer när jag kommer hem.

Men , har känt så sjukt mycket innan jag åkte hit att jag haft sån panik över vad jag ska göra med livet typ, men det har typ släppt. Är så sjuk skön känsla att åka bort och göra saker själv, och är 9 h ifrån det som händer ''hemma''.

Har typ lärt mig att hemma för mig är inte där jag är ifrån, det är var jag känner mig hemma. Visst jag känner mig hemma med min familj osv, men hemma är verkligen där jag känner: Dis is where I belong.

Jag känner mig hemma här som alla andra ställen som är varma haha. Folk är mer utåt, annorlunda kultur, mer saker att göra, folk är mer kreativa och man är inte alls så inne i sin egna bubbla som alla är i sverige.

Jag känner typ att det bubblar i min kropp för jag är så taggad på den tid som är framför. Så jävla skönt att vara klar med skolan, och nu kan jag göra precis allt som jag vill. Och det är mycket.

Jag känner också att atm kanske jag inte gör precis allt det jag vill göra, ex. vill fota, filma, blogga mer yadayada, men jag är iallafall här i LA, mår sjukt bra, och får så sjukt mycket inspiration ifrån folket här, vilket gör mig så taggad på att göra saker.

Alltså, fyfan vad jag låter som en klyshig liten råtta, men det stämmer ju.

Åker hem om 2 dagar, vilket inte känns så skoj, men är så tacksam att få ha kommit hit, för behövde det så mycket nu. 


Likes

Comments

Likes

Comments

​WADDUP! Idag ska vi äntligen till stranden, detta moment har jag väntat på då jag älskar havet. Här sitter jag och dricker blaskigt snabb-kaffe och filosoferar. 

Alltså jag vill verkligen inte hem haha. Vad ska jag hem till?

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen här! Kom igår men fyfan vad trött jag varit idag haha. Gick upp 5 igår och drog mig till Arlanda där jag fick vänta 4 timmar. Mellanlandade i London, och det gick väldigt bra, allt har gått sjukt smidigt och är så skönt. Man kan säga jag va vaken 24 timmar haha, flyget tog 11 h från London också. MEN, kom igår kväll så blev säng direkt. Så himla snällt av Elisabeth att jag får va här, big up <3. 

Idag har Elisabeth visat runt lite, jag har varit och gymmat/solat medans Elisabeth vart i skolan. Nu ska jag bara ta det lugnt. Skulle kunna somna vilken sekund som helst alltså. MEN shit vad det är fint här, så tacksam över att få va här.

Likes

Comments