Header

Färgade Jonathans hår på en riktig bakisdag. Först en riktig bregottfärg till this. Väldigt tjusigt , eller?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag känner hela tiden att jag har fett mycket att blogga om och sen ba NEJ vem läser even, whats the point typ. Men jag tycker faktiskt det är roligt så borde bara skärpa mig?

Vad har hänt?

Flyttade till Sälen i en personlig kris förvirrande period typ haha. Visste inte ifall jag ville till Sälen, för vill så jävla mycket och kan ej bestämma mig. Men just nu behöver jag jobba, sen är det kul att dricka öl och åka bräda = Sälen. Dock så blev jag sjuk direkt när jag kom dit, så resulterade i 2 veckor av nån jävlig feber, förkyldning yadayada. Skitsamma haha. Vill ej blogga om vardagligt värdelöst skit.

Men iallafall

En sak som jag måste bli bättre på är att fokusera på NU.

Jag tänker alltid alltid på vad jag ska göra och vad som ska hända , istället för nu. Jag tänker så sjukt mycket hela tiden och har så svårt att njuta och bara leva. Känns som jag hela tiden väntar typ. Vilket är sjukt, för man har ju bara den tiden man har nu. Det måste jag bli bättre på, att sluta tänka och bara typ leva.

'' Mina problem är små pass små att dom knappt räknas som problem,men dom gör lika ont för de''

Typ så egentligen haha.

Nejfan nu kör jag

Likes

Comments

Mycket mixed feelings just nu

Känner mig fett inspirerad men även lite ångest. Vet ej vart ångesten kommer ifrån, men har en ständig liten ångest över utseende osv, att man ej är tillräckligt rippad. Imorn flyttar jag också, för första gången hemifrån. Känns så jävla skönt. Ska alltså flytta från skogen till skogen hahaha, Sälen. Det känns väldigt otippad för att va mig, men kommer knega , öla, träffa nya människor och åka bräda ett tag framöver.

Vad ville jag komma till i detta inlägg?

Hmm.. typ att jag alltid tänker på mig själv i framtiden osv. Hur jag kommer se ut och göra, men ska försöka leva mycket mer i nuet och ta varje dag som den kommer. Är nog mest för jag är så taggad på framtiden och är så taggad på sommar, ska finally flytta till stockholm då, wayoutwest yadayadayada.

Nu ska jag packa MER. PUSLikes

Comments

AYE!

Idag skulle jag fixa frippen, men min tid var inställd, så får dra imorn istället. Min jetlag har typ släppt haha, vaknar fortfarande tidigt på morgonen menmen. SÅ vad gör jag nu? Jag börjar nytt jobb om en månad, så för tillfället så chillar jag och tränar haha. Sjukt skönt att komma igång att träna på riktigt, blir så jäkla glad av det :):) tjolahopp

Likes

Comments

Ayo! Gott som jetlaggad som ett as och precis har packat upp, så har jag även hunnit redigerat lite film. Alltså, fyfan vad jag filmat lite, men blir alltid så. Vill fånga mer moments , men är dålig på att dra upp kameran, eller för seg. MEN, har filmat lite shots, så slängde ihop en liten film, I still like it! Hoppas ni gör det med.

Likes

Comments

Hallå. Fyran, vilken jäkla tid jag haft här. Har knappt visat någonting, men man blir så uppe i att bara må när man är här. Får typ visa mer när jag kommer hem.

Men , har känt så sjukt mycket innan jag åkte hit att jag haft sån panik över vad jag ska göra med livet typ, men det har typ släppt. Är så sjuk skön känsla att åka bort och göra saker själv, och är 9 h ifrån det som händer ''hemma''.

Har typ lärt mig att hemma för mig är inte där jag är ifrån, det är var jag känner mig hemma. Visst jag känner mig hemma med min familj osv, men hemma är verkligen där jag känner: Dis is where I belong.

Jag känner mig hemma här som alla andra ställen som är varma haha. Folk är mer utåt, annorlunda kultur, mer saker att göra, folk är mer kreativa och man är inte alls så inne i sin egna bubbla som alla är i sverige.

Jag känner typ att det bubblar i min kropp för jag är så taggad på den tid som är framför. Så jävla skönt att vara klar med skolan, och nu kan jag göra precis allt som jag vill. Och det är mycket.

Jag känner också att atm kanske jag inte gör precis allt det jag vill göra, ex. vill fota, filma, blogga mer yadayada, men jag är iallafall här i LA, mår sjukt bra, och får så sjukt mycket inspiration ifrån folket här, vilket gör mig så taggad på att göra saker.

Alltså, fyfan vad jag låter som en klyshig liten råtta, men det stämmer ju.

Åker hem om 2 dagar, vilket inte känns så skoj, men är så tacksam att få ha kommit hit, för behövde det så mycket nu. 


Likes

Comments

Likes

Comments

​WADDUP! Idag ska vi äntligen till stranden, detta moment har jag väntat på då jag älskar havet. Här sitter jag och dricker blaskigt snabb-kaffe och filosoferar. 

Alltså jag vill verkligen inte hem haha. Vad ska jag hem till?

Likes

Comments