Header

Halloj gamla bloggis, Cecilia här!
Nu är det såhär va att den här bloggen är ganska inaktiv för tillfället. Men det var riktigt kul att titta in här o läsa gamla inlägg måste jag säga 😄
Om ni nu vill följa mig o mitt nya liv, så borde ni kika in på min egna nya blogg: nouw.com/ceciliawahlman
Det har hänt en del sen sist om man säger så 🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Cecilia
  • 156 Readers

Likes

Comments

Nu behöver jag alla tips jag kan få. Jag måste sluta röka det är dyrt ohälsosamt och jag har astma. Så det är dags nu, HJÄLP! 

/ kimiie

Likes

Comments
sitter ute och lyssnar på rude, helt underbar låt ♡
och idag blir de faktiskt lugnt med pojkvännen. blir nog en bra lördag detta.. det blir ju vad man gör de till!;)♡


Likes

Comments  • 385 Readers

Likes

Comments

tagga fotbollsmatch i kylan rå! heja knutby ♡
// kimiie

  • 380 Readers

Likes

Comments

varit vaken sen klockan sex då mannen gick till jobbet & linda behövde prata. även vart iväg och handlat nybakt bröd. satt fin fint. är de bara jag som tycker att morgon kaffet är de bästa som finns? jag skulle fan avlida utan de.. idag firar jag ävrb 5månader med mannen i mitt liv. han är den bästa som finns, verkligen. justja har gjort en ny gadd som bevisar ännu mer hur mycket jag älskar honom. skriver senare ★ // kimiie  • 392 Readers

Likes

Comments

heej!!
nu kan jag blogga ifrån telefonen äntligen då blir allt så mycket lättare!
just nu ligger jag i sängen och har börjat packa ner saker , snart äntligen flyttar vi!! ska bli så skönt att få bo större även fast det är en bit från stan. annars i veckan var jag ridit mdd angelica och träffat Elisabeth & såklartvarit med min älskling tony!
nu är han och jag tänkte försöka fixa lite käk. imorgon firar jag 5månader med min prins tiden bara springer iväg ♡ han är min livskraft helt klart. det bästa jag någonsin skådat!

miiihihi ♥ // kimiie


  • 401 Readers

Likes

Comments

Hej. Har börjat läsa runt lite på alla bloggar och ser att så många är så himla deprimerade. Jag har också varit där, jag har mått skit. Jag har fått skit, jag har startat skit. Tänkte berätta lite om min resa som kanske får andra att tänka om eller får andra att kanske få upp hoppet lite granna.

Allting började när jag började i sjuan i en skola som heter Trollholmen och ligger i rotebro.. Då var det en annan skola som fick flyttas till våran och ja, det kom massa nya grabbar. Det var ju jätte ballt, man ville vara precis som dom. Röka, dricka,  vara kaxig.. Inte lyssna på lektionerna... sluta med det man tyckte var kul. I mitt fall så var det hästar. Det var inte ett dugg intresserant längre när det finns massa annat som var så jävla ballt. Fast egentligen ville man inget hellre en att klara sina studier och se ett leende på mina föräldras läppar. Men man var helt inne i det andra.
Och det funkade såklart inte då valde jag faktiskt själv att flytta till min mamma och hennes man ute på landet (almunge) där jag fick börja i en ny skola.. Skulle varit en ny start. Fick tom en häst utav min mamma och fredde en jätte fin travare vid namn Hippen, Var överlycklig. Och att jag äntligen kunde vara mig själv inte behöva spela någon cooling. Men tror ni fallet blev så?
Jag var så desperat.. Jag ville verkligen att folk skulle tycka om mig så jag fortsatte på samma jävla spår. Försökte spela någon jag inte ville vara. Ljög, drack, rökte, skolkade. Sket totalt i min häst så mamma var tvungen att sälja honom eftersom att fredde alltid fick ta hand om honom och jag brydde mig inte ens? fyfan säger jag bara när man tänker efter. Skulle göra vad som helst för att få det så igen.
Och det bara fortsatte och fortsatte. Tillslut orkade inte mina föräldrar mer och tog kontakt med socialen. Jag fick göra några tester och fick diagnosen ADHD. Och tro mig, alla visste. Jag ger er den korta variationen nu. De finns mer... mycket mer.
Men ja med det sagt så fick jag flytta till ett HVB som låg ute i jumkil. Jag var hemskt när jag flyttade dit. Man hade måsten.. Man var tvungen att städa en gång i veckan, man fick inte röka man fick inte vara otrevlig. Jag skötte mig inte alls i början men tillslut så började personalen där att få mig att slappna av. Jag började öppna mig sakta men säkert.. Den tiden var inte lätt. Bråk med föräldrar. jag tänkte, varför lämnade dom mig där? Varför får jag inte komma hem? Varför får jag inte följa med på roliga saker?
Jag kommer ihåg en sak när vi alla satt vid bordet i köket och min mamma skulle åka någonstans och jag i tron om att jag skulle få följa med sen inte fick det. För att min mamma sa "jag vågar inte ha med dig" Jag brast ihop. Jag blev helt förstörd. Jag förstod inte varför. Men mamma, det gör jag nu.
Jag var fan hemsk! verkligen!
Men personalen där fick mig verkligen att börja förstå, dock visade jag det inte alltid.. Hade alltid lite gard uppe oavsett vad.
Men nu efter några år så kan jag säga att det var det bästa som kunde ha hänt mig. JAg hade aldrig hört min mamma säga att hon älskade mig.. Jag kommer ihåg den gången.. Jag fick vara med mamma och fika i stan efter skolan och när vi skulle skiljas åt skrev jag ett sms " tack för idag mamma jag älskar dig" Och jag fick tillbaka "tack själv jag älskar dig" Jag brast i tårar och Ullis fick hålla om mig. Jag var lycklig, jag kände att min mamma älskade mig. Den känslan är väldigt obeskrivlig måste jag säga. Helt och håller underbar.
Och självklart har inte allt varit dans på rosor efteråt men väldigt mycket bättre. Självklart har jag blivit sårad gjort dumma saker, druckit, rökt osv. Men jag har bättrat mig något så enormt. Nu är jag lycklig och rider en häst som heter Erga nästan varje dag, jag har en fin hund som heter Gofy samt att jag har en helt fantastisk sambo som heter Tony.  Så ni alla tjejer där ute som är ledsna och mår dålig, tänk efter. Gör det ni vill inte vad någon annan vill att ni ska göra. Stå emot. Vill ni rida istället för att dricka häxblandning, GÖR DE!
För ett litet snedsteg kan bli ert fall.

Och till mina föräldrar, ni är klippor!

 


Ordet förlåt bara ekar i huvudet!

/ kimiie

Likes

Comments

På väg för att hämta bröderna i almunge och dra oss emot Fyrishov för en hel dag. Linda och hennes underbara unge följer med också. Han är fantastisk & hans mamma lite så också 😏
Kommer bli en jätte bra dag ☀️❤
/ kim
iie
Likes

Comments