Header

•ledig måndag
•william har varit i parken med min moster Vivi, matat ankorna & lekt
•jag har fixat ögonfransarna - påfyllning ✨
•vi vart bjudna på middag hos moster Vivi, hemmagjord potatis sallad & kyckling & utländsk feta ost sidan av, möööms 👌🏾
•på kvällen var det så fint vänder så vi gick en promenad till halvars & mötte upp evelyn, så tog vi oss en glass o solnedgången, bra dag 🌷

nu är det dags & se lite prison break, dags att se om allting innan den nya säsongen släpps!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

idag har min prins fått nya regn stövlar - hunter stövlar, så fina helt kär i dom! 💚
han har även fått kläder av Teija ( min pojkväns mamma ) som varit i Thailand, så tacksam ✨

•ikväll har min lilleman & jag ätit middag, ätit massa glass & gosat som aldrig förr, vad jag älskar dig massa massa massa ❤

Likes

Comments

idag på förmiddagen storhandlade vi med mormor, efter det så åkte vi till centrum shopping för o kolla lite påsk presenter, födelsedags presenter & leksaker !
ätit lunch ihop och sen pussade jag ihjäl min prins med massa pussar, dags för min jobb helg då jag jobbar jämna veckor då William är hos sin morfar " morfar helg " och jag har hunnit åka förbi med födelsedags present & rosor till min fina vän lubna, isabellsskönhetssalong 🌷 och varit hos Marin Demir - Norrköpings bästa vaxare 👏🏽 och idag är det jobb 14-20, just nu har jag rast.
ikväll blir det att face time godnatt med min prins, gråtit redan en skvätt över helgen, att man kan sakna nån i samma sekund som man sagt hejdå.. de kärlek!
efter godnatt samtalet blir det födelsedags fest i knäppingsborg för Jonna, 24 år ✨
blir ingen utgång utan bara " förfest " nyktert sen hem & sova hos pojkvän, uppdaterad med bilder senare ikl kanske, haaade

Likes

Comments

idag har vi lekt med massa lego på morgonen & åt frukost, efter det klädde vi på oss o fixade oss, sen vart det lunch med mormor för William & jag lunchade med en gammal arbetskamrat som är numera bara en helt underbar fin vän!
efter det vart det en promenad i solen för mig medans mamma var iväg med William & min moster Vivi på en cykel tur & park lek, jag är hemma nu & ska äta glass, läsa tidning & invänta tills de kommer hem efter dagens utflykt, vad jag saknar min prins på bara 3h, de helt tokigt!

mammas pojke ❤

Likes

Comments

promenad med hund nr 1 & nr 2 🐶❤
efter det, iväg till badhuset för en badande dag ihop - mor&son.
nu till middag blir det spicy hot meny 11 med biff, mums våran favvo!

ha det bäst, hejdå 🌷

Likes

Comments