Header

min pojkväns familj är verkligen en extra familj för mig, trivs verkligen i deras närvaro och att ha min tålamodiga fina pojkvän vid min och min sons sida känns så bra, vi tkr olika och krockar ibland o tjafs men när de bra fan va bra det är, jag älskar dig så!

Emelie & Lars - söta Freja
Jenny & Simon - söta Nova som man fick träffa för första gången idag :)

Likes

Comments

hjälp storebror att flytta idag, Tobbe har ju varit min storebrors bästa vän sen jag va bebis, så han är som en extra storebror och älskar dom två så mycket och Carro, min svägerska - fyfan vad jag kan känna mig stolt över henne, hur hon är som person o vad jag uppskattar henne fast att jag alltid inte säger de, familjen är så viktig för mig.

bebis bild - Sam & jag, Tobbes, thessans son :)

Likes

Comments

storhandlat med både mamma och son och pojkvän, fixat hemma och fixat mina matlådor!

nu blir det läggdags för William och jag ska kolla pH ikväll o prata i telefon med pojkvän ❤️

Likes

Comments

jag har sån längtan efter saker o ting men nu speciellt efter snön & julen 🎅🏽🎅🏽

Likes

Comments

våran dag :

hej måndag, idag vaknade vi med sovmorgon hemma hos pappa/morfar och i nya gästrummet, sov så himla bra i min gamla säng, vart kär på nytt!
sen stan vid 12 tiden, Wille åkte till sin farmor & farfar över dagen 14-19 och fick med sig ett par rejäla vinterskor, underbart! nu har William allt tills vintern är här, så kom bara. 2 månader kvar tills julafton, dagarna går för snabbt nu...
medans William var iväg så umgicks jag med hasse här hemma och vi tog en promenad med hunden Leiah också. efter de var jag hos min storebror Robban en sväng o hälsa på familjen melo🌷

nu kollar William & jag en kvälls film snart dags att sova, PS Wille har börjar använda sitt silver halsband som är en namn bricka och som han fick på sitt dop när han va 4 månader av sin mormor & hennes man Claudio.

efter jag sövt Wille blir det yoghurt & paradise hotell för min del.

hejdå måndag.

Likes

Comments