​Sup G’s

Jeg har i sidste uge haft naturfags projekt, hvor overskriften var ‘Du er skabt af stjernestøv’. Formålet med forløbet er at vi skal stå ved en bod til den årlige skolefest. Børn og voksne i alle aldre kan gå rundt omkring i klassen til de forskellige boder, hvor vi står klar til at forklare lidt om vores forløb. Ugen startede med at vi mandag d. 15/5 og tirsdag 16/5 skulle vi i klassen se nogle forskellige videoer, hvor vi får fortalt en masse om evolution, supervulkaner, istider osv… Onsdag d. 17/5 går vi i gang med at lave lave arbejdsspørgsmål og problemstilling. Torsdag d. 18/5 og fredag d. 19/5 har været meget det samme. Vi skulle i gruppen lave nogle illustrationer som vi skulle vise. I min gruppe har vi valgt at illustrere ‘The Big Bang’ med en golfbold, hvordan jorden så ud da alle kontinenterne var samlet og hvordan jorden ser ud nu med to figurer og så har jeg stået for at lave ‘Vertikalt Landbrug’ i Minecraft. Alle i min klasse har fået 12 i karakter. Før vi overhovedet gik i gang med alt det her skulle vi lave en tableau af naturkatastrofer. Det foregik sådan at vi i vores bordgrupper skulle stille os op på vores bord og lave et eller andet. Vi valgte at lave en kæmpe bølge som ville kunne oversvømme en stor del af jorden.

Sup G’s

Last week, I have had a natural science project about 'You are made of stardust'. We have seen a lot of videos at the start of the week to get knowledge. At the end of the week we have made illustrations for our project. The project will be used Tuesday evening for the annual school party.


Likes

Comments

Sup G´s

Mit navn er Carl-Johan, jeg er 15 år gammel og bor i et etplanshus i Odense, sammen med mine forældre, min storesøster og mine tre katte. Jeg har to søstre som ikke bor hjemme mere, den ene bor i Aarhus og den anden bor Odense centrum. Jeg går i 8. klasse på Sct. Hans Skole i Odense og bruger det meste af min tid på at sidde på en stol i et klasselokale. I 7. klasse skal man vælge i mellem linjerne Sport og sundhed, Innovation og International, jeg valgte at gå på International linje fordi man skal til Spanien og Italien, men den største grund er nok min klasse. Når jeg er i skole bruge jeg alle mine penge på at købe mad i Bageren og Kiosken. Jeg vil videre fra folkeskolen, så jeg kan komme på efterskole. Efterskolen jeg skal gå på hedder Ollerup efterskole. Ollerup efterskole er en musikefterskole, som jeg har valgt fordi det er en af mine store interesser. I min fritid bruger jeg meget tid på at være sammen med mine venner, ellers ligger jeg i min seng og ser Netflix, hører musik på mit anlæg eller spiller på min elskede PlayStation. Jeg vil primært blogge om mit liv i International klasse på Sct. Hans skole.

Håber i vil følge med

My name is Carl-Johan and I am 15 years old. I live together with my parents, my sister and my three cats in a one-storey house in Odense. I am in 8th grade (International) in Sct. Hans School. After school I am going to take a 10th grade on a boarding school. Mostly I am chilling with my friends in my spare time, but when I am not, I play on my lovely PlayStation, listen to music or watch Netflix. On this blog I will mostly blog about my life in international class.


Likes

Comments