Header

Gör inte så mycket annat än skriver tenta och kollar serier. Har gått så snabbt att göra tentan och eftersom jag är så bra på att skjuta upp saker blir det att jag svarar på några frågor, hittar på andra saker och nästa dag forsätter jag med tentan. Haha, hade vart mycket bättre att bara skriva klart den direkt och sen vara ledig men det är något i min hjärna som inte riktigt vill förstå det. Har i alla fall bara en fråga kvar nu så kanske gör klart det i kväll.

Likes

Comments

Håller på för fullt med hemtentan och längtar till helgen när detta är över. Skrev nästan ingenting på den igår så får ta igen det idag, men å andra sidan var det helt klart värt det eftersom det var 9°c och skinande sol ute. Jag och Jonas ägnade gårdagen åt att tvätta min bil invändigt och utvändigt, det var verkligen välbehövligt!

Har förresten glömt bort att visa de fina rosorna jag fick av Jonas i tisdags! Min underbara pojkvän ♡

Likes

Comments

En liten update, har suttit halva dagen och gjort klart halva tentan. Gick lite fortare än förväntat då jag har hela sex dagar kvar att skriva. Planen är i alla fall att skriva klart imorgon så att jag kan vara ledig hela nästa vecka.

Likes

Comments

Om några timmar släpps hemtentan jag kommer ägna de närmsta sju dagarna åt. Vet därför inte hur mycket jag kommer hinna blogga under denna veckan men jag ska göra mitt bästa. Kursen jag läser nu är marknadsföring så det är tur att det är ett roligt ämne när det är en så lång hemtenta!

Likes

Comments

Är det bara jag som blir så mycket mer morgonpigg när det är så fint väder ute? Vill inte sova bort någonting av dagen när det är sol och blå himmel.

Dagen spenderas på universitetet, känns som att det är så himla mycket plugg innan tentan på fredag så jag ska försöka hinna med lite tentaplugg idag innan jag ska jobba med ett grupparbete. I eftermiddag ska jag försöka tvinga med Jonas att tvätta min bil. Speaking off, kommer aldrig glömma gårdagen och hur romantiskt alla hjärtans dag det var när vi skulle gå ut till bilen och upptäcker att den är HEEELT täckt av fågelbajs. Kan inte minnas senast jag skrattade så mycket.

Likes

Comments

Vaknade tidigt i morse och fick för mig att färga håret så nu är det näst intill svart. Haha, har inte haft så mörkt hår på länge nu så det blev lite ovant. Hoppas färgen går ut lite så blir det säkert bra. Så typiskt mig att impulsfärga håret sådär..

Anyhow, det var fint väder även idag så jag och Jonas gick till en konditori och köpte med oss frukost, en väldigt onyttig sådan, och kollar på Suits. Jag ska åka till universitetet om en timme och ikväll ska jag och Jonas till Sundstabadet Relax och få massage.


Likes

Comments

Vaknade klockan 9 i morse så jag och Jonas bestämde oss för att göra amerikanska pannkakor till frukost. Han börjar inte förens klockan 1 idag så nu ska vi bara mysa och kolla på Suits.

Resten av dagens planer är ännu oskrivna. Ska plugga lite sen tänkte jag och så ska jag nog ta en promenad om en stund för det är verkligen så härligt väder ute! Älskar det.

Likes

Comments

Idag har Jonas föräldrar vart här och satt upp två nya köksskåp. Det blev jätte bra och så himla snällt att dom gjorde det åt oss. Jonas lägenhet ska nämligen bli värderad på tisdag så vi ville ha det fixat innan dess. Jag bor ju i stort sett hos Jonas just nu, även om jag fortfarande har kvar min lägenhet, så nu har vi börjat kolla lite på nyproduktioner med inflyttningsstart 2018 men det kommer jag berätta om någon annan gång.

Annars har jag inte gjort mycket alls idag, pluggat lite och kollat serier bara. Hade verkligen behövt handla mat idag men hade verkligen ingen ork till det så fick hitta på något av det som fanns hemma till middag. Haha, det ser kanske inte så gott ut på bilden men det var faktiskt väldigt gott. Det blev i alla fall klyftpotatis med kyckling marinerad i soja, ingefära och honung och en avokadosås till det.

Likes

Comments

Idag har jag passat Harry! Tycker det är hur kul som helst att ha en liten hund som springer runt här hemma så det har vart väldigt roligt och mysigt!
Har även hunnit med att plugga lite inför hemtentan nästa vecka tillsammans med Helena som kom hit på eftermiddagen. Ska försöka plugga mer inför tentan i helgen så att jag känner mig lite mer förberedd inför nästa vecka.

Likes

Comments

Min dag såg ungefär likadan ut som gårdagen, alltså på universitetet med grupparbete, föreläsning och seminarium. Fick dessutom betyg på det grupparbetet jag gjorde förra terminen i företagsekonomi och min grupp fick VG! Så kul att få högsta betyg när man inte hade förväntat sig mer än godkänt.

Jag har även hunnit med att söka praktik på ett hotell idag och det lät väldigt lovande så om någon vecka ska jag dit och presentera mig så jag håller verkligen tummarna att jag får det!

Likes

Comments