18.01.16

En ledig lördag i december

Ledig söndag

Insåg precis att det var exakt en månad sedan jag bloggade och att jag inte ens har bloggat under det nya året än. Kan bero på att jag har vart väldigt stressad men nu börjar det äntligen bli lugnare och jag har mer tid att hitta på saker. Praktiken avslutades förra veckan och sedan dess har jag mest pluggat och jobbat. Har lämnat in en uppsats som ska opponeras på torsdag och nästa vecka börjar jag med C-uppsatsen. Blir inte så mycket ledigt men det blir i alla fall inte lika stressigt schema framöver.

Igår spenderade jag dagen med Helena som flyttar till Karlstad igen, och som jag ska skriva uppsatsen med! Har inte träffat henne sen i somras, när hon åkte till Kanada, så det var verkligen kul att träffa henne igen.

Idag har jag och Jonas städat hela lägenheten, så skönt! Och ikväll ska jag klättra - jag ska ta grönt kort äntligen, har velat göra det så länge och nu har jag det snart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För första gången på länge är jag helt ledig från jobb/praktik/plugg. Ändå har jag spenderat hela förmiddagen åt att skriva på uppsatsen. Nu har jag i alla fall fått ihop ett par sidor till på uppsatsen och jag känner mig inte riktigt lika stressad längre så resten av dagen har jag bara tänkt ta det lugnt och städa i lägenheten. Snöar så himla mycket idag också, så det passar perfekt att kolla på julfilmer i soffan idag.

Likes

Comments

Söndag morgon, sov till 09:00 i morse och kände mig otroligt utvilad. Jag jobbade ett kort pass på Scandic igår förmiddag och senare på kvällen vankades det pokerkväll i vår lägenhet. Jag var med och spelade ett tag med det slutade med att jag förlora så det var mindre kul.

Och äntligen är jag ledig! Har gjort praktik/jobbat sex dagar denna veckan så idag är jag ledig och har tänkt att jag ska julpynta lite och bara ta det lugnt. Kanske plugga liiite om jag känner mig motiverad senare idag, haha, är dock inget jag prioriterar just nu. Jonas åker till Stockholm, för att få sitt slutbetyg på Ica-skolan idag, så jag kommer vara själv här hemma nästan hela veckan och då kommer jag ha gott om tid till att plugga.


Likes

Comments

Så mysigt med snö just nu!

Började praktiken kl 7 i morse och gick hem redan kl 11. Jag ska nämligen tillbaka dit kl 17 igen för att extrajobba i receptionen under kvällen. Är väldigt trött just nu så funderar nästan på att ta en lite powernap så att jag orkar jobba kvällen. Ja, så får det blir.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett bra tag sedan jag bloggade senast och nu det senaste har jag verkligen saknat att blogga. Jag borde ju ha jättemycket bilder och text att dela med mig av med tanke på mitt långa uppehåll, men jag har faktiskt inte hunnit fota mycket privat alls sedan min praktik startade.

Senast jag bloggade skulle jag precis börja praktiken men jag skrev aldrig något om vad det faktiskt var jag skulle göra. Så här kommer det! Under min femte termin på turismprogrammet gör jag praktik på Scandic Winn och Scandic Karlstad City i 20 veckor. Jag har vart där i ca 10 veckor nu och denna tiden har gått så himla fort. Tycker det är jättekul och jag trivs verkligen hur bra som helst med att jobba med olika marknadsaktiviteter och fota så mycket som jag har gjort. Det som dessutom är jättekul är att jag blev erbjuden extrajobb i receptionen så för tillfället håller jag på att lära mig det området också. Jag är så glad över att jag har en så bra praktik!

Förutom det så har både jag och Jonas fyllt år! Jonas gav mig biljetter till Imagine Dragons i Stockholm nästa år, och HERREGUD vad jag längtar! Det blir andra gången jag ser dem i Stockholm och det ska bli sååå kul! Dessutom har Jonas bokad ett rum på Downtown Camper, kan ju liksom inte bli bättre!?


Likes

Comments