Idag jobbar hjärtat 2-23. Imorgon är han ledig och då ska vi städa och göra lasagne =)

Men jag har redan städat badrummet och idag har jag plundrat granen. Passade på att städa ur jullådorna på samma gång. Lagt alla kulor i sina lådor och påsar samt alla tomtar i en större kartong men får se om han hittar någon mer på jobbet. Behöver en till. Rensat bland alla kulor också så alla helröda nyare kulor åker på tippen. Vi vill alltid ha en full kalleankagran. Älskar verkligen våran gran. Full med saker ska den va :) Önskar fler vågade ha mycket pynt i granen..... Men vi försöker att ha mest gamla fina kulor i den.

Ugglelampan får stå i hallen nu och så tog jag fram min fina 30-årspresent från Jönsson, det fina askfatet! Älskar det :) Imorgon ska Daniel dammsuga och så ska julsakerna ner i källaren mm. I helgen åker julgardinerna ner. Får se vilka det blir istället.

Den 10 Februari har jag till slut efter en jävla massa om och men ÄNTLIGEN FÅTT EN TID TILL FALUN! Herregud alltså. Jag har alltså KRAFTIGT förhöjda värden på prolaktin pga min tumör i hjärnan, och jag har fått tjata om en vettig tid i ca 3månader snart! Horribelt!!!

Tog prover här i Avesta före jul, men efter flera mail så kom det till SLUT någon som sa att de inte kan skriva ut medicinen här. ( av nån jävla anledning! ), så skrev till falun som de hänvisade till, men de hade så fullt så jag fick en telefontid, vilket ingen ringde på.......... skrev igen, fick en tid igen, men typ halv åtta på morgonen, skrev att det går inte, fick då en senare men till en man, så fick ändra igen så nu är det iaf en tid satt.... herregud.... att de ska va så jävla krångligt! ska ta nya prover veckan före här också....

vet dock att jag kommer må skit av medicinen. Yr och illamående mm. men värdet brukar gå ner på nån månad ganska bra. jag hoppas dock kroppen ska återgå till sitt normala. Är trött på att vara såhär tjock, utan att ha orsakat det själv, och att må såhär som jag gör...

Nej nu ska jag kika film och läsa på cellenzymer om det kan hjälpa min mage nåt...

Hej svejs!


Likes

Comments

View tracker

Äntligen har H&M fått in snygga skjortor som inte slutar i storlek 44-46 utan går ända till 50! *Jublar* Dock finns de endast online och inte i butik vilket är USELT! I butik finns de bara upp till 44. Återigen diskriminering!! HM+ finns inte heller i alla städer i butik. Här gör det som tur är det, men med väldigt begränsat utbud men i tex Borlänge har de tagit bort det helt. Ja vill man tappa kunder så är de ju ett bra sätt att göra!

Men blev så glad när jag kände på dem i butik å de va så fina så snabbt in på nätet och klicka hem. Flera färger var ju redan slut, vilket visar på att det saknas kläder i dessa storlekar, och alltså skulle de tjäna på att ha mer, och inte färre! Hur som helst så köpte jag först den svartvitrutiga och den rosa men klickade igår hem den sista färgen som finns kvar i storlek och det är den grönblårutiga. Riktigt snygga och kommer användas flitigt. Även i sommar är de schysst! :) Använder min enda skjorta jag haft nu typ jämt haha så kan bli bra med några fler att byta med! ^^


Likes

Comments

View tracker

I julklapp fick jag bl,a presentkort på min absoluta favoritaffär i Stockholm, MILQ. Som vi gick förbi av en ren slump när vi var där förut och de har så mycket kul. Finns hemsida också =) Beställde för det här om dagen och detta blev det. Velade mellan brickan och ett berså-grytunderlägg men det kan jag köpa nästa gång jag kommer dit =) Så det blev iaf den efterlängtade pudeln som jag så länge velat ha. Velade åter igen mellan färgerna men det blev till slut den mintgröna. Köpte en gör-snygg papperskorg till badrummet i exakt samma färg på Pickaboo också så nu saknas bara ett snyggt duschdraperi till.

Likes

Comments

Yes, igår blev det ett litet besök på 33:an. Stans bästa second hand! Men det var sån storm ute så de va inte mycket folk där. Lugnt och skönt att titta runt visserligen, men det brukar va fullt.

På gratishyllan låg en fin tomte som man ska ha ljus i på toppen och var så söt =)

Annars blev det två långa halsband, en bok med olika kortspel och lite filmer. Sex and the city säsong 1 och 2 och parlamentet till Daniel :p


Likes

Comments

Jag kom fram till att den här bloggen har mer finesser så jag flyttade tillbaka hit :)

Idag har vi mumsat på kyckling med färskpasta och sweetchili innan han gick till jobbet. Ikväll slutar han 23. Samma imorgon.

Nej nu måste jag pyssla med lite annat, men uppdaterar snart igen :)

Ciao!

Likes

Comments

View tracker

Tackar och bockar för årsförbrukningen av just våra tandborstar som jag vann i en rimtävling på Facebook.

Likes

Comments