Har ju varit på utbildning några helger nu. Blev erbjuden utav ridskolan att få utbilda mig till ungdomsledare. En sån där sak som man nästan måste ha på sitt CV tänkte jag och gick utbildningen. Jag vill ju senare läsa till psykolog och det var väldigt mycket pedagogiska bitar i den här kursen som passa mig som handen i handsken. Och vad passar mer perfekt än att min ridlärare ringde mig förra veckan och frågade om jag kunde hoppa in som praktikant idag på hennes lektioner då hon skulle på kurs.

Trodde inte jag skulle göra en sån här sak för typ 1 år sen. Mycket som händer på kort tid😚

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ungefär så här kul har jag på min praktik.

Nej skojar bara, trivs riktigt bra under de veckor då jag slipper skolan och kan sitta i en lastbil hela dagarna. Är ju inte direkt så att man klagar iallafall 😚 Igår var nog en riktigt skitdag egentligen för vi fick ihop nästan 14 timmars arbetsdag men det känns bra ändå att man får såna dagar för då är man mer förberedd inför riktiga arbetslivet sen! Ska väl inte ljuga åh säga att jag var vaken hela dagen igår, sov några timmar till åh från men skyller på att jag hade världens tandvärk.

Laddar för nya tag imorgon och firar samtidigt att jag faktiskt är ledig på fredag. Fast då väntas mer möten, känns som att jag bara är på möten helt ärligt..


Likes

Comments

Contains affiliate links
Cavallo Jill Jacka för 2735 kr / Cavallo Jana mössa för 377 kr / Mountain horze jacka för 1647 kr / Thermoridbyxor för 959 kr / noble thermoridbyxor för 1049 kr / Mountain horze jacka för 2695 kr / Mountain horze mössa för 329 kr

Nu när vintern börjar närma sig är det lika bra att ladda upp med varma kläder. Och speciellt ridkläder då det alltid är kallt i stallet oavsett 😓

Likes

Comments

Idag fick det bli ett försök till någon typ av träning. Just träningen har legat på is sen lite mer än ett år tillbaka, från den tiden då jag var så där äckligt sjuk och knappt klara av att ta mig ur sängen. Det är inget avslutat kapitel än och jag kommer nog få leva med det resten av livet men jag är ändå glad över att kunna säga att jag idag kan gå heltid i skolan, jag kan ta mig upp ur sängen och jag kan leva ett, någorlunda, bra liv.

Här är träningen jag körde idag. Knappt 15 minuter men det räcker till en början. Målet är att kunna köra hela träningen utan att behöva ta paus och utan att behöva ligga död helt efteråt. Men det kommer nog så småningom :)

Likes

Comments

Det här med att ta det lugnt på lov funkar inte riktigt för mig. Det finns så mycket saker man vill hinna med och då är loven perfekta att göra det på. Har varit i stallet i princip varje dag, haft teori för yngre barn, stallhäng för nybörjare, ridit och sen mellan allt det här har jag försökt umgåtts med min familj och vänner. Mina föräldrar tog ju emot en kattunge för bara nån vecka sen så det är full fart hela tiden hos de. Molly som hon fick heta har så mycket energi att det skulle räcka åt 10 katter ibland. Men hon är underbar ändå och det är huvudsaker.


Igår var jag i västerås med min mamma, moster, kusin och mormor. Vi gick på en svensk bio som heter "Vilken jävla cirkus" en helt okej film men trodde det skulle vara en komedi och inte drama så blev lite förvirrad. Sen efter bion tog vi oss vidare till Wayne´s Coffee och drack lite kaffe innan det var dags att käka på Pinchos.

Idag hade Kenny en dag hemma så vi passade på att åka ut till stallet och rida lite. Var första gången på 10 år som han satt på en häst men det gick hur bra som helst, han är väl en naturbegåvning helt enkelt :)

Ett fullspäckat lov som inte riktigt är slut än, men så länge kroppen orkar klagar jag inte :)


Likes

Comments

bjuder på en gammal bild från i mars när vi levde livet på kap verde och inte brydde oss om att laga mat eller att behöva boka tvättider :(

Så äntligen är dagen man längtar hela veckan efter här. Fredag. Alltid sån hype över fredagar men är ju ganska skönt att veta att man har två dagar ledigt innan skolan börjar igen. Sen får vi ju höstlov nästa vecka??? Inte för att jag har så mycket ledig tid den här helgen eller nästa eller höstlovet men men. Stallet slukar all tid nu. Är det inte helgkurser så är det ridning och är det inte ridning så är det någon annan aktivitet kopplat till stallet som jag ska delta på men samtidigt älskar jag att vara där. Speciellt nu när hela mitt liv känns som en karusell, allt gå upp och sen utför och sen upp och utför och så fortsätter det dag ut och dag in. Men är skönt att jag orkar hålla igång iallafall, sen får vi väl se hur länge det varar :)

På tal om fredag så fick jag sluta tidigare än tänkt och då kom jag på den smarta idén att städa hela lägenheten och få undan tvättberget, men så fort jag satte mig ner i soffan kom tröttheten och den går ju inte att ignorera vissa dagar. Speciellt inte på en fredag när man gått en hel vecka i skolan och vet att det är den enda dan den här veckan som jag kan ta det lugnt på. Orkade gå ner i tvättstugan och starta en tvättmaskin iallafall sen tog det stopp.


Likes

Comments

Vet inte riktigt varför jag startar upp en blogg igen. Har haft några genom åren och försöker dessutom uppdatera på den vi har via stallet, vilket går så där. Men saknar att skriva. Brukade älska att få sitta ner med en bra spotifylista och bara skriva allt som jag tänkte på men på senare tid har den där känslan försvunnit.

Sover, äter, går i skolan, är i stallet och så går det på repeat hela tiden. Sen mitt i allt försöker jag hitta tid till min pojkvän, familj och vänner. Det känns som att det är extramycket nu bara för att det är sista året och tanken på att jag om mindre än 1 år ska sitta och köra den där lastbilen på 64 ton själv och kunna hitta överallt är en sjuk känsla men samtidigt är jag så himla taggad på att få göra det jag älskar och dessutom få betalt för det :)

Nog om allt nu. Bloggen kommer inte uppdateras varje dag för jag är för det mesta upptagen med massa annat men nåt inlägg då och då blir det säkert.


1 //Jag som försöker se glad ut 2 // Häst är bäst

3 // Hittade fabbes sockerdricketräd i somras 4 // Han jag gillar ganska mycket

Likes

Comments