Klockan är 10.22 och jag har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen, vilket känns ganska skönt för kroppen har väl inte riktigt varit med i matchen på sistone. Kenny håller på att fixa ordentlig frukost och jag har hunnit läsa lite hur en bok. Det är en av sakerna jag lovat mig själv det här året, att ta mig tid till att göra sånt jag vill, som att läsa en bra bok. Just den här boken är skriven utav Nicholas Sparks, han som skrivit bra böcker som sen blivit såna där filmer man gråter till. Just den här heter Tron på ett mirakel och jag har inte hunnit läsa så mycket än men själva storyn är väl som de andra böcker han skrivit. Men hoppas på att den ska vara bra ändå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blev lugnt nyårsfirande igår hemma hos mina föräldrar. De bjöd på 3-rätters och massa skratt, älskar verkligen att kunna sitta ner och äta god mat och sen prata om allt och inget i flera timmar. Vid 12 slaget lystes himlen upp i alla olika färger och vi var lite oroliga över att katten skulle bli rädd med tanke på att det är hennes första nyår men hon satt i fönstret och försökte jaga raketerna, hon är lite speciell den där katten. Var iallafall en mysig kväll och till råga på allt så snöade det mer än förväntat så vi fick åka sakta hemåt i snökaoset.

Idag har inte varit lika bra då jag inte kunnat sova nåt på grund utav tanden som tandläkaren aldrig lyckats laga. En lång historia som bara gör mig så himla arg. Men det slutade med att vi fick åka akut till tandläkaren i Västerås där jag fick göra om tanden för fjärde gången nu. En sämre start på året men nu kan det väl knappast bli värre va? 😜

Bjuder på några bilder från igår

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller reklamlänkar😘

1 / 2 / 3 / 4

5 / 6 / 7 / 8

Önskar jag hade lite fler snygga toppar, att gå på krogen i Levi´s tröja är väl inte det mest optimala när alla andra verkligen går all in med klänning och allt. Ikväll blir det iallafall klänning vilket är ovanligt för en som oftast går i arbetsbyxor och lortiga tröjor, men desto bättre ursäkt till att faktiskt klä upp sig!

Likes

Comments

Nu är det bara några timmar kvar av det här året och jag har ingen som helst "nyårs" känsla i kroppen. Det känns som en vanlig söndag bara. Har som vanligt hänt en hel del i mitt liv sen jag sist var här, både bra och dåliga saker men om jag ska sammanfatta det här året så måste jag säga att de bra sakerna väger ut de dåliga. Jag är så redo för 2018 och allt det har att erbjuda! 😍

Kan bara snabbt tala om att jag var med min kusin till Västerås för att shoppa lite. Blev bara en enkel tröja i klädväg och sen sängbord från IKEA. Passade även på att köpa dekorplast med marmor mönster så de ser lite lyxiga ut. Blev himla nöjd iallafall! 👏

Passar på att önska gott nytt år till alla som läser. Hoppas 2017 varit bra för er och att 2018 blir ännu bättre! 

Likes

Comments

Spenderade förra lördagen på Swedish International Horse Show. Första gången men definitivt inte sista. Självklart är häst bäst 😘

Julen har fått flytta in lite smått och min älskade BMW är tillbaka efter lite krångel 😏

Likes

Comments

Kanske känns lite dött här på bloggen man jag lever, eller är nog mer levande död idag men det rullar på. Min praktikperiod är slut så nu ska jag vara i skolan i 3 veckor innan det är dags för nästa praktikperiod. Känns på riktigt nu att studenten börjar närma sig. Efter nyår ska jag skriva YKB-provet och sen är det dags för C och CE körkorten. Så sjukt!!

Idag kom jag iallafall hem och kände mig helt slut. Hela kroppen bara skrek av smärta typ, förstår mig inte på den ibland. Men tog en alvedon, la mig i soffan, försökte dricka lite vatten och sen släppa allt. Har så mycket i huvudet för tillfället. Stallet, skolan, familjen, vännerna och så livet däremellan. Kenny kommer hem snart och då ska vi försöka äta lite innan jag ska åka till Fagersta och rida extra. Som tack för att jag hjälper till i stallet typ.

Dumt att klaga på livet ibland ändå.

Likes

Comments

Har ju varit på utbildning några helger nu. Blev erbjuden utav ridskolan att få utbilda mig till ungdomsledare. En sån där sak som man nästan måste ha på sitt CV tänkte jag och gick utbildningen. Jag vill ju senare läsa till psykolog och det var väldigt mycket pedagogiska bitar i den här kursen som passa mig som handen i handsken. Och vad passar mer perfekt än att min ridlärare ringde mig förra veckan och frågade om jag kunde hoppa in som praktikant idag på hennes lektioner då hon skulle på kurs.

Trodde inte jag skulle göra en sån här sak för typ 1 år sen. Mycket som händer på kort tid😚

Likes

Comments

Ungefär så här kul har jag på min praktik.

Nej skojar bara, trivs riktigt bra under de veckor då jag slipper skolan och kan sitta i en lastbil hela dagarna. Är ju inte direkt så att man klagar iallafall 😚 Igår var nog en riktigt skitdag egentligen för vi fick ihop nästan 14 timmars arbetsdag men det känns bra ändå att man får såna dagar för då är man mer förberedd inför riktiga arbetslivet sen! Ska väl inte ljuga åh säga att jag var vaken hela dagen igår, sov några timmar till åh från men skyller på att jag hade världens tandvärk.

Laddar för nya tag imorgon och firar samtidigt att jag faktiskt är ledig på fredag. Fast då väntas mer möten, känns som att jag bara är på möten helt ärligt..


Likes

Comments

Contains affiliate links
Cavallo Jill Jacka för 2735 kr / Cavallo Jana mössa för 377 kr / Mountain horze jacka för 1647 kr / Thermoridbyxor för 959 kr / noble thermoridbyxor för 1049 kr / Mountain horze jacka för 2695 kr / Mountain horze mössa för 329 kr

Nu när vintern börjar närma sig är det lika bra att ladda upp med varma kläder. Och speciellt ridkläder då det alltid är kallt i stallet oavsett 😓

Likes

Comments

Idag fick det bli ett försök till någon typ av träning. Just träningen har legat på is sen lite mer än ett år tillbaka, från den tiden då jag var så där äckligt sjuk och knappt klara av att ta mig ur sängen. Det är inget avslutat kapitel än och jag kommer nog få leva med det resten av livet men jag är ändå glad över att kunna säga att jag idag kan gå heltid i skolan, jag kan ta mig upp ur sängen och jag kan leva ett, någorlunda, bra liv.

Här är träningen jag körde idag. Knappt 15 minuter men det räcker till en början. Målet är att kunna köra hela träningen utan att behöva ta paus och utan att behöva ligga död helt efteråt. Men det kommer nog så småningom :)

Likes

Comments