Go’ kväll fina ni ! Har hunnit med en hel del julklappar men än är jag inte färdig med shoppandet, tycker det är så roligt. Kan fortfarande inte förstå att det faktiskt är julafton nästa vecka , kan ni det? Ingen julkänsla överhuvudtaget och har inte riktigt haft det på flera år faktiskt, vilket är väldigt trist för jag älskar den högtiden och bara mysa med familjen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags slutade jag lite tidigare från jobbet för jag skulle åka till min faster och kusiner i Mönsterås och väl framme tog vi en kaffe innan vi skulle iväg och hämta mina kusiner och sen iväg till affären för att handla ingredienser till sushi som vi skulle fixa till på kvällen.

I lördags blev det ingen sovmorgon för oss, för vi åkte nämligen till Ullared för lite shopping. Fick inte med mig allt som jag hade velat men jag är nöjd iallafall, det blev en lång dag.

I söndags tog vi en ordentlig sovmorgon iallafall, jag vakna först och gjorde frukost till alla.  Sen var vi en sväng hos min biologiska pappa och hälsade på innan jag skulle åka hem.   Väl hemma hämtade jag upp hjärtat för vi blev bortbjudna på mat hos svärmor och bada.  även i jazzuci och det var så mysigt och där spenderade vi resten av kvällen.

Likes

Comments

Dagens slut är här och jag är så trött - nu är det verkligen otroligt skönt att bara ligga i sängen framför
en bra film eller serie tillsammans med hjärtat och bara ta det lugnt, känner att det var välbehövligt just nu.

Likes

Comments