När Edwina och jag är ute och prommenerar så är det alltid att vi gör så himla normala grejer.. Och vi de slutar alltid med att vi pratar om exakt samma sak varje gång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag och Eddie verkligen bara varit hemma. Fast vi ska nog ut en stund snart och typ prommenera. Vi hamnar nog på Hemköp hahha..

Likes

Comments

Tänkte börja med att bara berätta vad jag gjorde igår. Det lär inte blir ett jättebra inlägg för att jag har ju inte bloggat på typ 2 månader. Men först så vaknade jag och Eddie hemma och färgade mitt hår. Jag blev riktigt nöjd med det också faktiskt! Sen åkte vi hem till Tullinge och firade Acke. Han fyllde nio år förra veckan! Sen satt vi hemma i ett par timmar och segade bara. Sen deog vi till donken och käkade innan vi åkte till Felicia. Sen drog vi, alltså jag, Edwina, Felicia och Leila till Emelie. Det var typ "återträff" med gamla nian och så. Fast jag och Eddie drog runt halv 11 för att det var riktigt dålig stämning där. Vi drog till Hallunda och blev upplockade av ett par polare. Så åkte vi runt och typ bara softade.
Likes

Comments

Gud vad skönt det är ute nu! Längtar till sommaren.. Ska bli så skönt att slippa skolan och bara tänka på sig själv lite.

Likes

Comments

Jag vaknade precis och kan inte somna om så bloggar lite.. Igår åkte Eddie och jag först till stan med David och Tigran. Vi gick omkring och så, bara umgicks. Sen åkte Eddie och jag hem till Södertälje och mötte några kompisar, sen var vi ute till typ halv fyra. Idag är de gymmet när hon vaknar och sådär. I fredags var vi också bara ute med kompisar här. Promenerade och sådär.Likes

Comments

Ligger i sängen och typ tänker på livet haha.. Nej, men tänker på hur jag ska göra med stallet. Mest floris men lite resten också faktiskt! Vi får väl see. Red Algebra igår igen och det gick riktigt jävla bra asså! Birgitta berömde mig riktigt mycket och sa att jag red henne bra osv. Kände mig fan riktigt stolt. Birgitta är inte den som berömmer i onödan och om det inte är nåt speciellt så blev riktigt glad!
Idag var det bara lilla tollen-bollen och kollade på edwinas hoppning. Blev lite småirriterad på dem i hennes grupp bara, men de lär sig nog att man inte ska såga o brädda handen någon dag.


Likes

Comments

Drog till gymmet efter skolan idag och var där i typ 2 timmar. Tog vattenmassage och sådär också! Så skönt! Efter gymmet åkte vi till skärholmen och kollade, sålde även ett par vs body-wash från min bloppis. Sen åkte vi hem, har blivit beroende av The sims freeplay! Så jävla roligt spel haha. Har kommit typ aslångt.


Likes

Comments

Kan inte somna asså.. Sov hos Eddie igår och innan de var vi på gymmet och körde. Känner mig fan duktig! Gymmar 3 ggr i veckan liksom.
Kollade typ gamla bilder och kom och tänka på min gamla klass.. Saknar ändå högstadiet lite. När man tänker på att vi ändå hade de rätt roligt, och sen balen. Så roligt.. Ääe
Gud va små vi va på dom här bilderna asså
Likes

Comments

Är rätt nöjd med igår ändå! Vi drog hem till några kompisar och chillade. Sen kom vi hem runt 2 och låg vakna till 6. Skitjobbigt. Så är typ ganska trött nu.. Tror jag ska till gymmet idag, men vet inte om jag pallar det assåå.


Likes

Comments