Hello friendoz. Söndagkväll och helgen flög förbi. Hann basketmatch, heldag hos Funkan i hennes orimligt fina lägenhet i Stockholm, och idag heldag med grupparbete här i Uppsala. Studerade gruppmassor, till exempel om vi (5 pers) ställer oss och kollar upp på ett tak och pekar/filmar, kommer folk kolla upp på taket eller kommer de ignorera det?
Funken hade tid för prövning av bröllopsklänningar så det var vi på i lördags, SÅ JÄVLA UNDERBART. Älskar bröllop och allt som har med det att göra.. Annars då: ingenting särskilt. Eller jo, min älskade Cindy jagar numera möss i himlen istället :((( Sån enorm saknad.
Och jo justeja, den lilla detaljen att jag flyttar till USA i januari, i sex månader. Tralalalal. Så taggad. Så glad. Men mer om det någon annan gång, när allt är helt bokat och klar. (VISUM-PROCESSEN ÄNDÅ..) Nu ska tant Cissi baka. HÖRS.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skolfria dagar är life. Fast dör lite för tempot i skolan är så HETSIGT. Började nya kurser igår, och har redan XXX antal sidor att läsa. Vägrar skjuta på det ändå, för blir ett rent helvete sen då haha. Iallafall, annars mår jag bra och allt är fint. Förutom att min älskade misse Cindy, snart 19 år, är sjuk. och vi kanske måste avliva henne i veckan. Mitt hjärta bloderrrr. Ingen Cissi utan Cindy verkligen. Hoppas så innerligt att hon piggnar på sig snarast. Annars går det inte.
Annars då; skickade nyss ett kärleksbrev till UL kallat "BESTRIDAN" då jag fick bot på tåget häromdagen för att jag tydligen inte finns med i Mecenats system som registrerad student denna termin. LYCKAN.... Jaja, idag ska jag bara plugga & träna, HÖRSSS.!


Likes

Comments

En SÅ kul grej som hänt senaste dagarna iallafall ör att min älskade Funkiiiii bestämt datum för sitt bröllop (!!) och JAG ska vara brudtärna!!!!! Wohohoho. Sån ära. Min bästa Funki ska bli fru. Så overkligt. Så underbart. Så häftigt. Ingen är gladare för hennes skull än jag, för hon förtjänar det bästa! I juni är det dags och FAN vad med roliga bridesmaids grejer vi ska på hitta på innan dess!!!! Bilden: 16 år. Hahahhah. Haaha. Ha. Dör. Coola ändå..

Likes

Comments

Är tillbaka i Sverige nu för min MBA.. Försöker ju såklart som alltid vara världens mest positiva och göra det bästa utav det osv, men FAN vad jag saknar Barcelona redan alltså.... Trots att det bara gått fem veckor. Har haft det så himla himla bra i Barca och jag är så glad och tacksam för allt roligt jag varit med om och alla fina människor jag träffat. Shit. Har iallafall börjat smida nya planer för januari så det är jag iallafall något att se fram emot!! Måste ha nya mål hela tiden, annars fungerar jag ickeeee..  Iallafall, idag är det lördag  & jag har nyss sprungit 6 km. Bästa känslan. Svinbra hiphop i lurarna, duggregn och ett öppet fält att springa vid.. Så bra. Snart spelar Sverige match  och jag ska sitta bänkad. och frossa mat. hejdo hejdo hejdo hejdo.. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Heeeeeeeej friendz, från ett regnigt och grått Barcelona! För en gångs skull. Men lika glad för det är jag, kör ändå bara megapluggkoma just nu. Mjukisar hela dagen-style. Konstant pendlande till kylskåpet. Har deadline på min uppsats 23.59 imorgon,. "Bara" 10-15 sidor kvar att skriva nu då. Faaast känner jag mig själv rätt kommer jag nog lyckas trolla ihop det på något sätt. Men ändå, uppgiften är dötråkig. Man blir ju dessutom så extremt rastlös av att bara sitta still och skriva? Hahahah jajajajjaj fortsätt nu CISSI, klaga ej. Fokus.... Hörssss.

Likes

Comments

HOOOLA.. Redan söndag och jag har ingen aning om vart hela denna vecka tog vägen! Solen skiner och jag är megatrött men glad. Gårdagen var bra. Spenderade dagen i Ciutadella parken och krigade förgäves för att få lite färg hahah. Sen på kvällen drog vi till FOC och käkade patacones och drack sangria., sen hem tidigt. Meeen min kropp känner ju inte för att sova så vaknar ju alltid för tidigt, så är ändå ett ras idag hahah. But still.. Nuuu sitter jag och hinkar kaffe och gör klart hemtentan. Och letar pluggflykter.....

Likes

Comments

Likes

Comments