Lite livstecken från Barcelona!! Känns super. Ena roomien har visat mig runt under dagen i denna magiska stad. Pepppp!

Likes

Comments

Igår firades min oj så efterlängtade kandidatexamen i ekonomi. Tänk vad tiden gått snabbt ändå! Hade först cermoni, sen något slags mingel och sen avslutade vi med middag! Nu är jag friiiiiiiiiiii.

Likes

Comments

Efter alla dessa år av plugg och slit är nu äntligen kandidatuppsatsen inlämnad och jag har tagit examen!!!!!!!!!!! VÄRLDENS GLADASTE TJEJ JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ SJUKT. Lyckan är total!!!!!!!!

Likes

Comments

Första försäsongsfysen avklarad och jag överlevde. Tyckte det tom var kul!! Mycket oväntat. Även bråkat med C-uppsatsen i ett par timmar idag, fixat pappersarbete och sedan styrt upp nödvändigheter på stan. Eller det var tanken iallafall. Slutade med att bara en av nödvändigheterna bockades av och vi istället hamnade på mellandagsrean. CLASSIC. En leopardblus med volang rikare iallafall. Precis vad jag behövde....
Lyssnar även på Unbreakable för att varva ner, lyssna!!


Likes

Comments

Likes

Comments

Första bilden är från innan jag var supernaiv och fick för mig att lyssna på människor/frisören och klippa av mig håret. Iallafall, kom nyss hem från Jenny som hostade middag. Fick även låna en klänning jag kan ha på min examencermoni på fredag så nu är det löst! Älskar att bara bo fem minuter bort från kompisar. Kan våldgästa när jag vill. Så mysigt. Just nu sitter jag (som ibland är 12 år gammal och ibland är 77 år) och styr upp min receptbok som ska vara klar innan Barcelona! Samtidigt håller jag på med min ständiga låtjakt för att hitta ny grym musik..

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen användning för mina skridskor som jag köpte vid något svagt tillfälle förra året. Kul ju!

Likes

Comments

HEJ från en lökig tjej som precis har haft sin sista fotbollsträning innan Barcelona. Även första efter juluppehållet. DET KÄNDES. Fysisk status= julbord. Katastrof. Obotlig nörd som jag är kommer jag faktiskt spela i Barcelona ändå. En tjej som spelade i mitt lag förut spelar med ett killgäng där en gång i veckan, så kommer köra med de! Blir nog kul! Tänker mes:t joggingtur i Barcelonasolen>joggingtur i Sveriges februarihalka.....


Likes

Comments