En SÅ kul grej som hänt senaste dagarna iallafall ör att min älskade Funkiiiii bestämt datum för sitt bröllop (!!) och JAG ska vara brudtärna!!!!! Wohohoho. Sån ära. Min bästa Funki ska bli fru. Så overkligt. Så underbart. Så häftigt. Ingen är gladare för hennes skull än jag, för hon förtjänar det bästa! I juni är det dags och FAN vad med roliga bridesmaids grejer vi ska på hitta på innan dess!!!! Bilden: 16 år. Hahahhah. Haaha. Ha. Dör. Coola ändå..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är tillbaka i Sverige nu för min MBA.. Försöker ju såklart som alltid vara världens mest positiva och göra det bästa utav det osv, men FAN vad jag saknar Barcelona redan alltså.... Trots att det bara gått fem veckor. Har haft det så himla himla bra i Barca och jag är så glad och tacksam för allt roligt jag varit med om och alla fina människor jag träffat. Shit. Har iallafall börjat smida nya planer för januari så det är jag iallafall något att se fram emot!! Måste ha nya mål hela tiden, annars fungerar jag ickeeee..  Iallafall, idag är det lördag  & jag har nyss sprungit 6 km. Bästa känslan. Svinbra hiphop i lurarna, duggregn och ett öppet fält att springa vid.. Så bra. Snart spelar Sverige match  och jag ska sitta bänkad. och frossa mat. hejdo hejdo hejdo hejdo.. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Heeeeeeeej friendz, från ett regnigt och grått Barcelona! För en gångs skull. Men lika glad för det är jag, kör ändå bara megapluggkoma just nu. Mjukisar hela dagen-style. Konstant pendlande till kylskåpet. Har deadline på min uppsats 23.59 imorgon,. "Bara" 10-15 sidor kvar att skriva nu då. Faaast känner jag mig själv rätt kommer jag nog lyckas trolla ihop det på något sätt. Men ändå, uppgiften är dötråkig. Man blir ju dessutom så extremt rastlös av att bara sitta still och skriva? Hahahah jajajajjaj fortsätt nu CISSI, klaga ej. Fokus.... Hörssss.

Likes

Comments

HOOOLA.. Redan söndag och jag har ingen aning om vart hela denna vecka tog vägen! Solen skiner och jag är megatrött men glad. Gårdagen var bra. Spenderade dagen i Ciutadella parken och krigade förgäves för att få lite färg hahah. Sen på kvällen drog vi till FOC och käkade patacones och drack sangria., sen hem tidigt. Meeen min kropp känner ju inte för att sova så vaknar ju alltid för tidigt, så är ändå ett ras idag hahah. But still.. Nuuu sitter jag och hinkar kaffe och gör klart hemtentan. Och letar pluggflykter.....

Likes

Comments

Likes

Comments

Heeeeeeej wohoh ännu mer livstecken. Är för tillfället hemma i Uppsala en snabbis. Åker sen tillbaka till Barcelona och är klar med praktiken i mitten av juni! Sen får jag lösa livskrisen vad jag ska göra efter det hahah. Överväger master men vi får se. Iallafall, nu ska jag plugga lite och sen åka till Stockholm och vara svincool. Hittade iallafall en gammal mapp från USA. Får se om jag lyckas åka dit i sommar. Måste bli rik inom kort då alltså. Detta håller inte.. Hejdååå.

Likes

Comments