Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heeeeeeej wohoh ännu mer livstecken. Är för tillfället hemma i Uppsala en snabbis. Åker sen tillbaka till Barcelona och är klar med praktiken i mitten av juni! Sen får jag lösa livskrisen vad jag ska göra efter det hahah. Överväger master men vi får se. Iallafall, nu ska jag plugga lite och sen åka till Stockholm och vara svincool. Hittade iallafall en gammal mapp från USA. Får se om jag lyckas åka dit i sommar. Måste bli rik inom kort då alltså. Detta håller inte.. Hejdååå.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite livstecken. Jag har det bra!!! Förutom att jag just nu är sjuk och måste stanna inne när solen skiner. MENMEN. Funderar på att stanna här hela sommaren också., men vi får se. Kom och hälsa på mig istället bra hejdå

Likes

Comments

Lite livstecken från Barcelona!! Känns super. Ena roomien har visat mig runt under dagen i denna magiska stad. Pepppp!

Likes

Comments

Igår firades min oj så efterlängtade kandidatexamen i ekonomi. Tänk vad tiden gått snabbt ändå! Hade först cermoni, sen något slags mingel och sen avslutade vi med middag! Nu är jag friiiiiiiiiiii.

Likes

Comments

Efter alla dessa år av plugg och slit är nu äntligen kandidatuppsatsen inlämnad och jag har tagit examen!!!!!!!!!!! VÄRLDENS GLADASTE TJEJ JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ SJUKT. Lyckan är total!!!!!!!!

Likes

Comments

Första försäsongsfysen avklarad och jag överlevde. Tyckte det tom var kul!! Mycket oväntat. Även bråkat med C-uppsatsen i ett par timmar idag, fixat pappersarbete och sedan styrt upp nödvändigheter på stan. Eller det var tanken iallafall. Slutade med att bara en av nödvändigheterna bockades av och vi istället hamnade på mellandagsrean. CLASSIC. En leopardblus med volang rikare iallafall. Precis vad jag behövde....
Lyssnar även på Unbreakable för att varva ner, lyssna!!


Likes

Comments

Likes

Comments