There's always a reason to smile, you just have to find it

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hoppas att ni får en superduper fin fredagskväll och likaså att er helg blir toppen! Jag ska jobba båda fredag & lördag men får bita i det sura äpplet och tänka på pengarna istället, så är det ibland!
Puss /

C

Likes

Comments

Idag hade vi mössprovning!!! Man känner sig såå taggad och motiverad till studenten nu efter att ha provat mössor och dessutom valt sin egen design! Så fett att kunna designa mössan precis så man vill ha den och kunna välja själv vad det ska stå osv. #266 dagar hörni, sen jäklar!!

Likes

Comments

Drog fram ett par godingar från garderoben härom dagen. Skönaste byxorna som dessutom är så jäkla granna!!

Likes

Comments

Halloj på er!!
Idag har jag befunnit mig i Helsingborg tillsammans med Plusgymnasiet och en massa andra skolor från Skåne. Det har varit UF-kick off där vi blivit mer pålästa om hur det är att driva ett UF-företag. Vi fick lyssna på andra deltagare och det var faktiskt kul och man blev någorlunda inspirerad.
Efter att vi avslutat där kring 12-tiden så hoppade jag, Emelie & Ellinor på bussen och åkte till Väla. Två plagg kirrade jag efter 3h's strosande. Nu är jag påväg hem till Älmhult men innan jag landar där ska jag hämta bilen i Osby. 😸
Ikväll ska jag köra ben på gymmet! Satte förresten PB i squats förra veckan och jag hamnade minsann på 100kg!

Likes

Comments

+ Att vi två har varit vänner i 2 år nu exakt är inte begripligt! Herregud så snabbt tiden springer iväg.
Är verkligen glad att vi två funnit varann och jag vet att jag alltid har dig nära trots att vi har många mil i mellan oss.

Likes

Comments

On wednesdays we wear yellow (i alla fall om man heter Cissi).


Eftersom att jag somnade så sent igårkväll passade jag på att ta sovmorgon imorse. Fick en timmes mer sömn och den var väldigt behövlig då jag ska jobba direkt efter skolan. 15.30-19.30 är det som gäller och idag är det vilodag från gymmet så det blir raka vägen hem för min del. Vill egentligen träna men som det ser ut nu kommer jag ha möjlighet att träna hela veckan ut så passar hellre på att vila idag då.

Hoppas att allt är fint med er!

Likes

Comments

Nu sitter jag förmodligen i bilen påväg till Växjö så detta är alltså en tidsinställt inlägg. Skolan idag gick snabbt och jag har kommit igång med uppgiften i kursen "Medier, samhälle och kommunikation". Vi skriver om normerna som finns när det kommer till "manligt" och "kvinnligt" och när man väl sätter sig ner och verkligen kollar igenom hur samhället ser ut så ser man att det är så mycket vi inte ser och som vi blivit så vana vid.

Nähä nu taggar vi till och laddar upp inför klacken!

Likes

Comments

+ Från imorse när jag tränade innan skolan. Underbart när gymmet är tomt och man kan höra sig själv andas typ. Annat va de häromdagen när gymmet i princip va fullt och klantiga jag lyckades få en vikt i huvudet och säkert alla såg. Ja jag skämdes som tusan men skrattar hellre åt det för hur ska jag veta hur allt funkar? Man lär sig av sina misstag även om misstag kan göra ont, ha-ha.

Likes

Comments

....PREMIÄR FÖR SHL-säsongen och ikväll kl 19.00 är det nedsläpp för Växjö Lakers som möter Brynäs IF!
Som de fan man är så kommer jag givetvis att stå i hemmastå tillsammans med Eve, Henke & Erica! Som jag längtat & längtar!! 💪🏼

Matchtröjan kommer givetvis vara på och så håller vi tummarna för att Lakers plockar hem poäng!

Likes

Comments