Är hemma från skolan idag och har passat på att umgås med ia här i växjö. Vi hälsade på mina gamla klasskompisar på kungsmadskolan & som man saknar!! Vi gick en liten promenad innan vi gick hem igen för att göra oss i ordning. Hade tid på sjukhuset idag efter en grej som hände igår.

Ska hem lite senare och sen ska jag jobba någon timme. 😊

Dagens frukost & dagens lunch. Fantastiskt gott bägge två målen. 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken bra start jag haft på veckan! Fick träffa mina tjejer imorse och bara det ger så mycket energi! Sen har lektionerna gått snabbt och dessutom har jag lämnat CV på två ställen i stan och det kändes jäkligt bra. Men man ska inte säga för mycket, man vet ju aldrig. Innan jag hoppade på tåget nu vid 2 så gick jag inom ES och beställde med mig en Frapino Caramel. Passade på att sätta mig på bänken och lapa sol samtidigt. 😍
Man mår ju 11/10 i detta vädret!

Och såhär har jag chillat omkring. Körde på mina over the knees också, favvs helt enkelt.

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas att många av er är ute idag och lapar sol nu när den visat sig hela dagen. Jag har dessvärre jobbat sen kl 08.30 imorse och så slutar jag kl 18. Hela dagen går i spillo men o andra sidan så får jag ju cash som jag kan använda i sommar när solen (förhoppningsvis) visar sig mycket då med.
Det har varit rätt mycket folk på jobbet idag men Lina & Linus har bland annat varit här och hälsat på. Det blir mycket mer roligt när någon hälsar på! 😍

Annars händer inte så jättemycket. Eve kommer hem vid 7 så tanken är då att snöra om till gymkläder och köra ett pass på gymmet. Tänker mest njuta så mycket som möjligt av de sista timmarna på dygnet innan vi laddar upp för en ny vecka.

Var förresten på hockeymatchen mellan Lakers & Redhawks igår tillsammans med elin. Vi träffade också Hugo & Jonte där och vi lyckades till och med få sittplats bredvid dom. Så najs att Växjö tog hem segern med 2-0 och nu är dom dessutom i slutspel om jag inte är helt ute och cyklar? 🤔 Ska iaf bli superskoj att följa deras resa detta året med, precis som jag gjorde 2015!

Likes

Comments

Vilken satans najs utgång jag och Nellie hade igår! Det är alltid fullt av folk ute på golvet när det är samma dag som löning och igår var inte något undantag minsann. Träffade en del som jag kände och med nells har man aldrig tråkigt. Fullt ös hela tiden och jag älskar sånt. Fick DJ:en till att spela min favoritlåt "Smoke weed everyday" ja ni vet den med Snoop dog.. Mitt rus i kroppen går inte att beskriva utan jag börjar sjunga & skrika dansa fuldans. Kan inte bry mig mindre om vad folk tkr om mig där och då haha, srs. Men iaf vi dansade hela vägen fram till 03 och sen åt vi donken innan vi slagga hos Jacob på Campus.

Alla behöver en Nells!! 😘

Likes

Comments

Fredag mina vänner!
Och dessutom en morgon (och dag förmodligen?) full av sol. Kan inte bli mycket bättre.
Jag ska stanna kvar i skolan efter att vi slutat då det är ta-igen-eftermiddag på skolan idag. Tänkte passa på att skriva cv och ringa lite samtal då jag inte direkt ligger back i något ämne. Tar bästa tåget hem, packar, och sen till osby och Nellie för förfest innan vi drar till Grace. Det är mina planer idag 😊

Jag idag 😼

Likes

Comments

Denna skoldagen är äntligen avklarad, Yäy!
Gick konstigt nog både snabbt och söligt idag.. efter skolan gick jag, Filip, Moa & Elina till Konsum för att jag lite fika att mumsa på ute i de fina vädret. När vi kom ut ur gallerian var det dessvärre sol & regn(??) och gissa om vi blev förvånade 🤔
Det gick dock över ganska snabbt så fika kunde vi. Älskar att lapa sol, visst är de härligt?

Är iaf påväg hem nu och ska direkt byta om till mjukis för jag är trött på att gå omkring såhär haha. Inget fel på klädseln eller så, mest bara skönt att ha slappe kläder på sig. Därefter ska jag göra den dumma engelskan (rent helvete och jag är ute i sista minuten, som alltid) och sen träning på det. 🤘🏼

Mer av sånthär i vardagen tack!! 😍

Likes

Comments

Tyvärr har det varit liite ledsna miner från min sida idag.. skrev ju igår att jag var pepp på denna vecka som skulle komma och då skulle jag helst låta dåliga känslor försvinna ut ur min skalle, men tyvärr. Äsch inte mycket till att göra, de är väll så det är. Tror att inlägget igår fick mina tankar till att snurra och märkte även imorse att denna tisdag skulle bli halvt jobbig att ta sig igenom.
Är väldigt tacksam för mina vänner som förstår mig och pallar(<3) stå ut med mig. Ni betyder så himla mycket ni. ❤️ + mamma förtjänar eloge på att få skit kastat på sig. Känner mig så dum som skriker på henne för något som hon själv inte har gjort och så ur hennes lilla mun kommer det "Cissi hur är det med dig, egentligen?" Och så sitter man där i en timme och bara pratar om sig själv samtidigt som man gnäller och skäller. Tack mamma för du orkar, jag lovar att jag ska gottgöra dig så bra jag kan.

Nu ikväll har jag iaf tränat. Träning får mig tänka på annat och jag är väldigt tacksam för det.
Imorgon är det plugg och kanske träning som gäller. Hoppas allt är bra med er!

Jag idag också.

Likes

Comments

Datum för oss är viktiga, visst håller väll dom flesta med mig om det? Datum för födelsedagar, datum för resor, datum för möten och så vidare. Sen finns det datum man minns liite extra.. Som när en nära går bort eller när man är med om något traumatisk. Du får själv avgöra vad ordet "traumatiskt" betyder för dig, men för mig betyder det när man är med om något som sätter spår rakt in i hjärtat och det för alltid kommer vara ett ärr som man bli påmind av. Aj säger det.

Igår var en såndär dag då jag tänkte liite extra på dagens datum. 19 mars. Två månader tillbaka och du gjorde ett val som föralltid kommer finnas med mig i varje kliv jag tar på denna snedvridna värld. En vanlig torsdag där jag hade mina tre lektioner i skolan och så jobbade jag på kvällen. Minns att jag denna dagen hade "vårt" armband runt min vänstra handled. Jag var så jäkla stolt över oss. Det betydde så mycket för mig att ha dig nära trots att du vid tillfället var 61 mil ifrån mig. För mig var det som vilken torsdag som helst men vad jag inte visste var att det egentligen var den absolut värsta torsdagen av alla torsdagar som finns.

Du blir så sjukt liten och maktlös vid ett sånt här tillfälle. Så jäkla in i helvetes jävla liten och värdelös rättare sagt. Det hjälper inte om du skriker, slåss, sparkas eller lägger dig ner på golvet och önskar att du ska dö, INGET hjälper. Dagarna som följer börjar innehålla massa frågor blandat med sorg och ilska. Ett helvete.


Även fast det gått en tid nu så är jag långt ifrån stadig. Jag är under en process som tar tid och jag kommer låta de ta tid. Hela mitt liv är under förändring och jag försöker se det här som något positivt. Jag saknar min gamla vardag, såklart. Söndagarna, behöver jag säga mer?
Men för varje dag som jag saknar så lär jag mig också att gå vidare och skapa min nya vardag. Jag gillar det, det gör jag. Det är viktigt att poängtera det tycker jag.

Något som jag burit med mig och för alltid kommer bära med mig är "what doesn't kill you makes you stronger".

Det är så många frågor som för alltid kommer vara obesvarade och det är nog det som skadar mig mest. Det är nog dom som alltid kommer göra ondast.

Likes

Comments

Återigen några bilder från min helg! ☺️


Hallå på er & HEJ måndag och denna vecka. Är så pepp på denna vecka så tänker sprida så mycket glädje som möjligt till nära och kära. Hur är det annars då? Jo men för min del är det fint. Förra veckan var en vecka som innehöll mer "ge bort energi" än att få tillbaka och för er som känner mig så har jag inte tid till sånt. Så denna vecka vänder vi på det och gör denna vecka till en bättre. Idag jobbar jag inte som jag brukar, så ska försöka hinna med några grejer som fika med en vän & träna. Har lektioner fram till 13.20 och sen sitter jag på tåget hem igen! 😋

Likes

Comments