Idag är det ingen vanlig dag för det är min alldeles egna födelsedag! Tänka sig att mamman min klämde ut mig för 19 år sen?!

Hur mycket har jag egentligen inte lärt mig sen jag var en liten plutt till nu? Jag är liksom vuxen nu? Jag minns när mina syskon var 18/19 år gamla och man såg dom som riktigt vuxna men så är man själv i den åldern och tänker mest ”va? Så vuxet är det ju inte”. Klart man känner att man är äldre men jag kände mig liksom ”halvt gammal” när jag var 16 och började gymnasiet?

Jag har så mycket mer att lära mig om den här världen och det känns som att jag lär mig något nytt varje dag. Jag är redo att prova mina vingar och vill göra det snarast!!

Grattis till mig själv från mig själv 😍🤩

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckans sista dag och min sista dag som sjuk (hoppas i alla fall)! Nu vill jag lägga denna veckan bakom mig och satsa på en ny vecka, nämligen vecka 3!

Jag inleder ju veckan med att fylla år. Såå jäkla sjukt att mitt 18 år redan är över?! Blir rädd så snabbt tiden går. Jag minns liksom exakt vad gjorde för ett år sen? Lyckades köpa mig en cider på restaurang trots att det var några timmar kvar tills jag skulle fylla 18. Och kvällen var så enormt kämpig för mig och utan vetenskapen så skulle den kommande veckan bli ett helvete. Jag berörs av det när jag tänker på det, men jag vet att jag är helt över det och jag är stark nu. Jag lyckades hämta tillbaka Cecilia och här står jag nu. Är väldigt tacksam för alla som varit en del av mitt återhämtande.

Tillbaka till där vi var. Jo vecka 3 imorgon och det ska bli gött med nya tag. På fredag ska vi fira min födelsedag vilket jag tycker ska bli jättekul. Just inför imorgon är jag inte jättetaggad eftersom att det ändå bara är 19 som jag fyller så det kommer bara bli en vanlig dag för mig vilket jag är helt okej med! Mamma och jag pratade om att köpa hem någon tårta och eftersom att det är min tårta så bestämmer jag att vi ska köpa en daimtårta!
Jaha nähä så mycket mer vet jag inte än. Imorgon är tanken att gymma också, äntligen!!!

Älskar denna outfiten. Frågade ia vad hon tyckte om tröjan och bokstavligen skrev hon ”fyfan vad ful!!!!” Men jag håller inte med henne 😉 Fett ball

Likes

Comments

Kolla vad matchy matchy detta är! Det absolut bästa skulle vara om naglarna var Batman med, då snackar vi gooooals.

Jag tänkte mest bara tala om att det går att beställa armband i vårt UF trots att vi inte marknadsfört det under hela jullovet. För er som vill så går det hur bra som helst att följa oss på Instagram där även all beställning sker. Varje armband oavsett mått, färg, motiv/text kostar 50kr där 20% av priset går till välgörenhetsorganisationen Min stora dag. Samtidigt som du får ett skräddarsytt armband så ger du sjuka barn en chans att uppleva deras drömmar.
Instagram: @beadsforbenefit

Likes

Comments

Lördag och jag tycker minsann att det känns som att jag är på bättringsvägen! Peppar peppar.

Passade på att sova länge imorse. Efter det gjorde jag mig en god frukost och när jag åt den passade jag på att göra internetproven som jag måste göra som anställd på Willys. När jag gjort 2 prov jobbade jag på religionsuppgiften som jag missade igår när jag var hemma. Känner mig verkligen produktiv och som jag gillar det.

Som jag nämnde igår så ska jag jobba idag. Just nu känns det som att jag kommer fixa hela passet men vem vet. Håller i alla fall tummarna ✊🏼.

Fis!!<3
Och som jag saknar gymmet. Vill träna nu nu nu. 🙁

Likes

Comments

Godkväll i stugan, mår ni bättre än mig?
Hoppas det i alla fall.

Jag minns inte om jag nämnt detta men har ju varit lite halvt krasslig i snart en veckas tid men det har inte velat bryta ut helt i kroppen. Däremot tror jag att det har gjort det nu. I igår (torsdag) på sista lektionen kände jag att jag började bli helt varm i kroppen och kände att huvudvärken trängde sig på. Blev ledsen eftersom jag var så taggad på ett gympass på 24/7... Fick ställa in den och ta tåget hem istället. Blä.
Igårkväll tänkte jag att jag skippar första lektionen idag eftersom att jag är i fas och att jag då istället kommer på andra lektionen. Men när jag vaknade imorse så kände jag att de inte var bra alls i kroppen så jag sjukade mig hela skoldagen.

Fick dock åka in till stan ändå eftersom att jag hade en bokad nageltid. Och naglarna... asså ni vet ju att jag alltid brukar säga att jag är såååå nöjd? Tyvärr är jag inte de denna gången... Hon gjorde ett bra arbete men färgerna är inte matchy matchy alls och det ser ut som att de liksom är någon glass på fingrarna så kulört det är... Har skrivit till henne och frågat om jag kan få fixa till dom för såhär vill jag bannemej inte se ut 🙁
Efter att naglarna var färdiga så träffade jag Filip. Skönt att få skratta och snacka skit med honom. Alla behöver en Filip 😇

Ikväll är jag hemma och chillar. Jobb imorgon om inte natten gör mig ännu värre. Hoppas inte!!!

Likes

Comments

Här har vi den!
Boken jag skrev om igår är denna boken som ni ser ovan! 😊

Elaine som är retoriker skriver om de olika härskarteknikerna som finns (8st för att vara exakt) och hon kommer med tips, sätt att tänka på och andras/egna erfarenheter och det är just det som gör att man känner igen sig så mycket!

Är det någon bok som ni letar efter att läsa så läs denna. Jag lånar boken av min syster men senast igår såg jag på någon hemsida att den endast kostade 55 kr eller 99 kr, lite osäker! Men inte så dyrt tycker inte jag och speciellt inte med tanke på vilket fantastiskt innehåll det är i den ☺️

Likes

Comments

Hej på er mitt i lunchen!
Har precis ätit min lunch och idag blev det past/skinksallad! Har tröttnat liiite på ris med nötfärs så därav ställde jag mig igår och gjorde en lite annorlunda lunch. Om den är så speciellt nyttig vet jag inte, men den mättar så det är bra.
Letar efter nya recept till mitt matschema så därav blir det lite annorlunda matlådor tills jag fastnat helt för någon specifik.

Annars så är det första skoldagen idag. 2 lektioner är ändå okej för att vara en första dag. Satt på håltimmen med mitt svenska-tal och äntligen äntligen är jag igång! Skriver om härskartekniker och för mig är det väldigt viktigt att allt verkligen framgår så tydligt som möjligt. Om jag blir tillräckligt nöjd med mitt tal så tänkte jag omformulera det till ett blogginlägg för jag tror att mååånga kan ha nytta av det. Det är så många saker/situationer som ploppar upp när man jobbar med härskartekniker. Jag har bland annat fått svar på varför jag fick en klump i magen vid ett tillfälle när jag var i en 3 mot 1 situation och nu känns det som att jag kan varna mig själv för sånna situationer i framtiden. Underbart! Om ni redan nu är sugna på det här med härskartekniker så kommer jag snart rekommendera en bok jag tycker alla ska läsa!

Likes

Comments

Får inte nog!!!

Likes

Comments

Har alla i Småland sett hur fantastiskt fint väder vi har idag?! Solsken, -7 grader imorse och lite lätt frost på taken och träden?! BLIR SÅ GLAD.
Jag tycker det är så himla fint och skulle kunna befinna mig ute hela dagen om det hade gått. Var ute och fotade innan vid lunch och jag njöt av varje andetag som sipprade ner i mina lungor. Så frisk och härlig luft ⭐️

Tränar också min katt med att vara utomhus mer och mer då tanken är att han ska bli en utomhuskatt så småningom! Han vill gå ut för han ställer sig vid dörren men när han väl får gå ut med mig så blir han rädd som en jag vet inte vad. Goa fina Fisen ❤️

Likes

Comments

Tänkte passa på att skriva ett inlägg om min träning när jag ändå sitter med datan uppe. Om man känner att vikt/siffror är jobbigt att läsa så avstå från att läsa nedanstående då jag är väldigt personlig med just detta. Försöker inte på något sätt skryta eller något i den stilen utan detta skriver jag för min egen skull!

Okej träningen. Hur går det? Jo men det går bra tycker jag. Har hittat övningar som jag satt ihop till ett schema, detta är dock bara för muskelgrupperna mage och ben/rumpa. När det kommer till de andra grupperna, som armar/rygg/bröst/axlar, så brukar jag bara köra övningar som jag tycker är kul. Jag vet att jag måste sätta upp lite mer strikta scheman om jag vill se resultat snabbast men helt ärligt så är jag nöjd med det jag kör nu. Har inte riktigt den tiden till att sätta ihop något väll planerat schema just nu och eftersom att jag är nöjd med det jag kör nu så fortsätter jag ett tag till.

Resultatmässigt så har det också gått bra! Var så nervös över siffrorna på vågen vid 2017:ons slut. Mitt mål viktmässigt var som sagt att komma under 60 kg och i slutet så tänkte jag att det kommer jag aldrig lyckas med, speciellt inte där kring jul/nyår när man äter som mest (iaf jag höhö) men det gick fan ändå. Ställde mig på vågen en morgon och där var det siffror som inte översteg 60 kg!! Kan ni fatta att jag lyckades med mitt första mål innan 2017 var slut? Mitt andra mål är att nå den vikten jag vill nå (57/58 kg) och jag tror verkligen på mig själv. Har jag gått från 64 kg (detta var vad jag vägde i somras när jag hade som mest fett på kroppen) till att väga under 60 kg så kan jag lyckas få bort lite mer. Mitt tredje mål därefter är att bygga upp kroppens muskler tillsammans med ett bra träningsschema och matschema.
Jag ser redan nu resultat muskelmässigt och det ger mig så mycket motivation! Att jag ska fortsätta med detta är en självklarhet!

Tack för alla som pushar mig och som tror på mig. Är så tacksam för det!!

Är så taggad på detta året och inte minst på träningen!

Likes

Comments