Det jag skulle göra efter skolan idag var att träna på ett nytt gym, i Kristianstad! Hade packat väskan igårkväll i hopp om att det var ok att träna direkt när man fått tillåtelse till sin prova-på-vecka, och det var okej! Hon bakom disken blev till och med förvånad över att jag hade träningskläder med mig haha..

Så nu har jag en gratis vecka på 24/7 och efter denna veckan ska jag se efter hur jag känner. Känner jag mig själv rätt kommer jag signa upp för ett nytt medlemskap där. 199kr i månaden är inte så värst farligt 🙌🏻 Kommer givetvis vara kvar på Friskis i Älmhult ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

O', du sa, du sa, du sa
Du kommer alltid att älska mig
Men vi är i en Gråzon älskling
Så det är kanske fel att älska dig
HOV1

Likes

Comments

Torsdag är här och veckans längsta dag skolmässigt! Helt okej för min del då jag gillar att att vi har varierande lektioner. Kommer dessvärre försent till första lektionen för att första tåget från Älmhult var över 40(!) minuter sent. Lyckades dock få upp en uppgift på datan som jag kunde skriva på någorlunda så det känns ändå okej på något sätt.

Efter skolan ska jag göra en rolig grej i stan, om det blir av. Hoppas det går som jag vill! Kommer givetvis säga det sen, men eftersom att inget är säkert så vill jag inte gå ut med de riktigt ännu.

Likes

Comments

Måndagens outfit ☝🏻Always bring a smile on your lips!


Jaha nähä hörni! Är allt fint med er elleeer?! Jag hoppas verkligen det.

Jag själv befinner mig fortfarande i de där stadiet när jag bara flyter på. Jag förundras över hur vissa kan gå från att vara en person till att bli en annan person man aldrig trodde fanns. Är det ett Poker Face eller är det allvarligt så att man förändras till något sämre? Om så är fallet, så tycker jag synd om dem personerna. Men givetvis väljer ni vilken väg ni vill gå i livet.

En fråga som jag frågat mig själv väldigt ofta den senaste tiden: vänder det för mig nu?
Men lika fort som jag ställt frågan kryper "inner-Cissi" tillbaka till sin comfort-zone. Blä. Hur ska jag någonsin låta någon komma nära om jag inte räknar med mig själv? Eller handlar allting egentligen om att "den rätta" måste visa sig för att jag ska bli bekväm?

Likes

Comments

Tror att jag ska satsa mer på cardio nu. Har alltid gillat cardio men nu på senaste tiden har jag vikt mig mer åt vikter och övningar. Älskar maskiner, vikter och övningar väldigt mycket, men för att jag ska nå mitt mål så måste jag satsa mer på cardion. Jag ska klara det, NU KÖR VI

Likes

Comments

Månadens naglar ser ni ovan! Som vanligt är jag heeelnöjd! Hon är så grymt duktig hon. ICONIC NAILS i Kristianstad mina vänner 🙌🏻👏🏼

Likes

Comments

Detta är mitt armband som jag pärlat i mitt UF. "Fighter" är precis vad jag är och kommer vara så länge jag vet. Definitionen är stor och definieras olika av alla. För mig är det att stå upp i motvind även fast marken är kvicksand. Head up genom allt. 💪🏼

Vill du också ha också ha ett sånthär armband eller kanske är det något annat som faller dig i smaken? Tveka inte på att höra av dig till mig eller vårt UF via Facebook/Instagram. Vi kallar oss för @beadsforbenefit och 10kr från varje band går till välgörenhetsorganisationen Min stora dag.

Likes

Comments

Vilken morgon! Vaknade vid halv 6 idag och inser när jag både satt i linserna och börjat sminka mig, att jag har sovmorgon. Eftersom att jag redan kommit igång så var det ingen idé att lägga sig igen. Det var skönt med en lugn morgon också för den delen, men det som gör mig så less är när jag ska ta tåget och det är försenat med 20 minuter. Missar därmed bussen & tåget till skolan. Det hjälper inte ens att ta ett tidigare tåg, förstår ni??
Snön är ju inte ens här..
Kommer till hässleholm och där är tåget också försenat och nu kommer jag verkligen försent..

Ska göra nya naglar idag och det ska bli skönt med nytt och fräscht 💅🏼

Likes

Comments

Detta är lite av det som jag köpte i lördags. Inredningen fick jag upp och därav inga bilder på det. Kommer försöka visa andra bilder hur resultatet blev. 2500kr fattigare men så nöjd!

Likes

Comments

Och där var helgen lika snabbt över som den kom. Typiskt. Jag hade behövt en dag hemma idag för att bara ta det lugn över helgen som var.

Ullared var det senaste jag nämnde för er i alla fall. Alltså hmm, det var en lång dag, väldigt lång. Massor med människor överallt vilket gjorde att vi fick vänta länge. Men allt det här pratar jag om i vloggen jag gjorde. Den vloggen är inte färdigredigerad än, men det kommer. Däremot tänkte jag göra ett blogginlägg och visa några av de grejer jag handlade där.

Igår, söndag, ställde jag klockan tidigt för att göra vid mitt rum. Vädrade, bytte påslakan och gjorde det fint med ny inredning. 12-16 jobbade jag och efter det tränade jag cardio på gymmet. Avslutade kvällen med ansiktsmask & hårmask. 💅🏼🙌🏻

Helgen har känts mycket kort 🤔

Likes

Comments