Vilken effektiv dag. Total röjde sönder tränar rummet och hann nästan färdigt innan det var dags för att hålla i Kautschuk klassen med bästa tjej gänget. Girl power på hög nivå!! 👊 Ska fråga dom om jag får fota någon lektion och dela med mig av till er.

Sen var det dags för tränar träffen, väldigt förvirrat möte.... Då det var jag och Elsa som skulle hålla i det, men resulterade i att det var bara ordförande som tog över totalt. Okej tydligare riktlinjer inför nästa möte, tror att vi måste säga ifrån.

Kvällen avslutade med panikångest, men som tur var så fanns Elsas armar på plats och kunde hålla om mig. Tack Elsa! Imorgon ska vi luncha ihop och fortsätta prata om allt mellan himmel och jord. Kanske vi kan lösa ut den här oändliga knuten som vi fastnat i.

Nu ligger jag på hotellet och försöker sortera mina tankar, dom är så många just nu. Men jag mår bra och är tacksam att ha min fantastiska sambo i telefonen som stöd.

Nu kommer iallafall veckans klipp av Karin Presenterar, en väldigt mysig dag förra helgen på underBARA barn mässan i Älvsjö.

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments