Nu var det plötsligt dags - jag ska prova på att blogga. Har tänkt på det on and off i ca 10 år, men småbarn och jobb har gjort att det känts omöjligt. Nu är barnen äldre och jag har gjort de första 10 hundåren som lärare och (kanske) äntligen landat.

Jag har alltid gillat att skriva, närde en dröm om att bli författare som barn, men då jag i större delen av mitt liv varit sjukt osäker vågade jag aldrig ta steget. Det är nog det skönaste med att snart fylla 40 - jag bryr mig mindre och mindre om vad folk tycker, och det är SÅ befriande. Önskar att jag känt såhär under min egen skoltid.

Nå, lite detaljer om mig: Jag är född 1977, mitt i sommaren, vilket betyder att jag snart fyller 40, som sagt. Jag bor med min man sedan 7 år och två barn, pojke 9 år och flicka 6 år (idag!), i en villa söder om Stockholm. Jag arbetar på en högstadieskola och trivs i stort med tonåringar dagarna i ända.

Jag vill fylla denna blogg med det som händer i mitt liv, till vardags och till fest. Mina tankar kring livet, logistik och stress. Foton på mat, resor och kläder.

Jag vill utmana mig själv och kliva utanför min comfort zone och detta blir ytterligare en bock på min bucketlist: att starta och skriva en blogg.

Ett annat stort projekt som jag startat är med min hälsa. Jag och mannen bestämde oss för att börja träna ihop och äta bättre. Till dagens datum har vi tappat ca 10 kg var på 8 veckor och gått från att inte träna alls till att träna 4-5 gånger i veckan. Jag vill inte fokusera bloggen på vikthets, men faktum är att jag mår mycket bättre nu än för 8 veckor sedan. Jag hade en kroppsfettsprocent på 45% då jag började och var verkligt överviktig. Detta projekt kommer jag absolut att beröra vidare då jag skriver framöver.

Likes

Comments